Пъзели 61

• 26 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. София
Йоана, да оздравяваш бързо Simple Smile
Angel baby, благодаря за споделеното за Лидъл Simple Smile
Eее, чудесна изненада за Vox Simple Smile Браво!
Прекрасни пъзели показвате!

# 271
Бухтичка, аз май ще ги пропусна тези от Lidl. Не можах да си харесам.
Преди няколко дена загледах един 500 части с кучета в Пепко и понеже дъщеря ми не се впечатли го оставих, но още го мисля😁

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:34 от Hot Spring

# 272
  • гр. София
Аз ще ходя в Лидъл. Отдавна не са пускали пъзели. Преди често имаше на Clementoni, сега са на Trefl. Аз брошурата я разглеждах само, за да видя дали ще има пъзели  Joy
Joy Hot spring, а по отношение Пепко, точно днес с една приятелка говорихме, че някой го нарича Петко, а друг Перко, но явно при тебе е дело на автокоректора Simple Smile

# 273
Хахах, Оля, смених телефона и този си пише каквото иска😆
После да покажеш какво си си купила;)

# 274
  • София
Аз също мисля да отида да видя какво ще има Simple Smile

# 275
Една непозната за мен марка. Bids and pieces, гланцирани парчета, нестандартна форма. Сега нямам какво друго да правя освен да спя и да редя пъзели.

# 276
Еве, як e този на SunsOut. Много обичам силуетни пъзели.

Аз мисля да скокна днес до Лидл, два съм си харесала, а и цената е повече от добра.

Снощи завърших още един коледен, който ми стои от миналата година, но тогава така и не успях да стигна до него. Два пъзела са, но вторият ще го редя уикенда, че започвам един взет назаем D-Toys със забавни дядо мразовци.
В това мрачно време хич не се получават хубави снимки, на живо е в пъти по-красив.

The Christmas Carousel, Falcon 1000

# 277
Чуден!

Cristmas Table, 1000 части
Eurographics

# 278
  • София
Аз минах през Лидл взех само два пъзела Simple Smile

# 279
И аз тези два съм харесала. Отваря ли ги да им видиш частите? Като на стандартен Трефл ли са?

# 280
  • София
оставих ги в колата, освен да отида да ги видя Simple Smile

едит: частите са като на стандартния Трефл, но една идея по малки. Като мини частите на Сикстинската, която редихме. Същия размер е като за 1000 части.

# 281
И на мен ми е интересно какво ще изскочи, но не пише прайм и предполагам ще са си стандартни. Не купих аз, пак удържах.

Йоанка, оправяй се бързо и си реди, поне да минава приятно времето Hug

За инстаграм състезанието така и не писах, ще редим коледен пъзел със същото момиче (Катрин) + SJ (и с нея съм редила преди веднъж, от миналогодишния финал пъзела с къщите ако се сещате) и идеята беше Емилия пак да коментира. Уж за 23-ти го гласяхме, но още не сме избрали час. Мъжът ми пък ще работи тогава, как ще се оправя с малкото дете не знам Neutral Face

Bikable
1000 части
Yazz Puzzle

Реално аз го получих първа от Аделка и го наредих, но вече няколко хора след мен си показаха снимките, смятайте колко съм назад Joy Май писах преди, но пак да кажа, големи благодарности на Аделка, че го пусна, много ми беше приятен Hug

# 282
  • София
Еве, а имаше ли други видове освен четирите в брошурата?

# 283
  • София
Еве, а имаше ли други видове освен четирите в брошурата?
само тези 4 от брошурата. те май са една серия и няма други.

# 284
  • София
Благодаря Еве, пратих мъжът ми в лидл и му казах да вземе от четирите вида, аз на Дисни не мога да се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт