Пъзели 61

• 26 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Вие ме изплашихте със Спиди и днес бързо-бързо изтърчах до нашия офис. Жива душа нямаше и стелажите бяха празни. Може и утрешния ден да чакат клиентите, знам ли, но днес беше празно, даже на моята пратка обучаваха един младеж. Какво подробно описание на съдържанието му изпраскаха, бедна ви е фантазията. Аз на шега накрая казах "Ако трябва да съм напълно изчерпателна, има и еди-какво си", той взел, че старателно го записал Joy

# 256
Ха, Евенце, аз не го ли продадох на Нейта този пъзел преди сто години? Grinning Още помня сглобката, наистина отвратителна, може би най-ужасната на която съм попадала.
Eleyn, първо в Нейта беше. Сглобката е по-зле и от Едука, там поне като се нареди стои по-стегнато.

Ох, знам си аз да не редя храна, особено сладкиши, обаче се влюбих в един коледен Трефл и само докато му наредя рамката щях да изям хладилника. Повече гладна не сядам.
Тони, с педиатрите е мъка велика, дано намериш. И аз искам да сменям и няма с кой.

# 257
  • София
Йоанко, да го пазя докато се оправиш? Или да му търся транспорт до теб, че то празници идват, кой знае накъде ще си (пък аз какво ли нямам да свъшра до тогава).
Да ви кажа и нещо за Евето (не че ще ви изненада)
Скрит текст:
- нали дойде до вкъщи да ме затрупа с пъзели (нека!), ами и хепарин ми донесе, и пари не искаше. Днес си сложих от нейния и хич не болеше  Hug Освен да го кръщаваме някой Евелин нашия, ама пък всички ще мислят, че е на баща му

# 258
  • София
Тонииииииии ще ме умориш бе жена Simple Smile това е защото е даден с любов и затова не боли. Много обичам малки деца и с кеф ако ми дават ги мачкам и гушкам Simple Smile Не знам дали да му причиниш на младежа "Евелин"
аз си отворих един коледен Сънсаут, който е с размера на 2000, мисля че аделка днес го пусна нареден Simple Smile

# 259
  • София, България
Тони, много е трудно с педиатрите и те съветвам просто ако бързаш да започнете да обикаляте най-близките поликлиники и медицински центрове и да се запишеш някъде, на първото място, на което записват нови пациенти. После можете на спокойствие да търсите и да се преместите по всяко време. Също те съветвам да погледнеш частните педиатрични консултации в Щерев, тоест - доктор Стаменов, този човек ме спаси да не полудея, консултациите са веднъж месечно и ти дава насоки за развитието на детето, преглежда го и т.н., уникален е. С подробности обяснява кога да започваш с гърнето, за захранването - как, кога, как да спи бебето, какво да правиш при тази, тази и тази ситуация. Децата го обожават.Не става обаче да го избереш за педиатър, само месечни консултации, но те ми бяха адски полезни и досега считам парите за абонамента при него за най-добре платените ми пари за бебето. По-прекрасен доктор не съм срещала никога.

https://www.shterevhospital.com/pregledi-i-konsultacii/pediatriy … tska-konsultaciya

(Също те съветвам ако педиатъра има и профил джи пи да се запишеш и ти при него, така с едно висене ще минавате и двамата като сте болни.)

# 260
Schmidt, 1000 части🐈‍⬛️

Следват единствените ми 2 коледни пъзела:)

# 261
  • София
При мен Коледни да иска човек по спомени имам поне 7-8, а може и повече.

# 262
Ще ходите ли утре в Лидл за пъзели Joy
Аз ги гледам, гледам, но сякаш не ми харесват чак толкова...

В амазон гледам ще има нова серия Circle от пъзелите загадка на Равенсбургер догодина март месец. Предишната беше с различни градове, а тази като гледам е с различни години.

# 263
Тони, пази го, да. Не ми трябва. Нека да оздравея първо. Днес бях на преглед, почнах антибиотик. Надявам се бързо да се възстановя. Пуснаха ме и 14 дни болничен.

# 264
Идвам да споделя каква изненада получих днес от един подранил Дядо Коледа!

Излишно е да казвам, че изобщо не съм очаквала подобно нещо и въобще не знам с какво съм го заслужила. Първо си помислих, че сигурно много съм слушала, но после размислих, че не е за това Grinning
Явно ще остане мистерия, но не крия, че се чувствам щастлива.

Ако още има някой, който не вярва в коледното чудо, да знае че съществува и един наглед обикновен сив ден изведнъж може да заблести със сияйна светлина!
При мен това се случи благодарение на един невероятно добър и земен човек, нашата sali! Heart Eyes

Скрит текст:

sali, благодаря за чудесните пъзели, които си избрала за мен и дъщеря ми(ще им се насладим Wink), за сладката изненада за синът ми, за милата картичка с чудесно пожелание към цялото семейство и за коледното гномче, талисман за елхата.
И не на последно място, благодаря за преживяването, което ми подари!
Безценно! Heart

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 15:47 от vox

# 265
  • София
Край, аз съм значи съвсем прецакана - дори не мога вече да върна жеста на vox, зaщото sali е вдигнала още повече летвата Hug
Предлагам вече да си подаряваме само неща за ядене и то без красиви опаковки, 'щото някои не можем да достигнем едни други хора Grinning

Йоанко, ще го складирам в единия шкаф тук; ти се оправяй Wink

# 266
Тони, абсурд, никакъв жест нямаш да ми връщаш!
С теб вече сме се разбрали, живот и здраве ще си направим една среща.Kissing Heart

# 267
  • София
А, ти да не мислиш, че не знам, че от мен очаквания отдавна няма Grinning Нали сте ми добрички Heart

# 268
  • Варна
ToniShu, аз още помня едни вкусни ореховки и еко опаковка. Не се подценявай Wink

# 269
Ден 13 - три малки котенца ..
Това мини въобще не ми харесва и можех да мина без него , но пък донякъде съответства на настроението ми и деня ми . Изключително съм издразнена и искам да си бях затворила очите , вместо да питам ! Защото като попитах , се оказва , че няма да има Коледно чудо за персонала на фирмата ..
Ей това е да имаш , бизнеса ти да върви благодарение на служителите ти , а накрая не даваш и един лев за тях !

Общи условия

Активация на акаунт