Пъзели 61

• 26 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Сигурна съм, че Джо е имала най-веселия празник, нека да е все така слънчева и лъчезарна и много здрава Heart

Благодаря ви, за съжаление малката бухта най-вероятнот е със сринат имунитет или поне аз нямам друго обяснение за всичко, което се случи, но й беше най-тежкото боледуване до сега. Стигнах до там да поръчам добавки, а аз грам не вярвам на такива неща Joy

За озон явно съм разбрала грешно за доставката, май все така си я има. Иначе аз си поръчах подарък за мен си от озон с моята част от наградата. Подаръкът са...две книги. Да, отново няма пъзел.
Иначе за адвент с пъзели суууупер много се колебаех, но все пак взех един като бяха супер намалени да не изпусна. Голямото дете има с гримове и сладки, малкото има с играчки и със сладки, даже накрая и на кучето взехме с кучешки лакомства. Всички им се радват, само пъзелите си стоят... Аз ги взех общо за мен и дребното, че миналата година то много ги редеше на блек сий. Но сега покрай болестите и всичко просто остана на заден план и минават дни преди да го отворя.

Magical Deer
1000 части
Ravensburger

# 241
  • Варна
Завърших слънчогледите. Неслучайно толкова го харесвах, наистина е още по-красив нареден.  Много благодаря на дамата, която го беше разделила в 3 торбички, в противен случай щях да го редя до Коледа.

Бухтичка, разбирам притеснението ти за малката Бухтичка, но малките деца наистина са с още не напълно изграден имунитет и лесно и често се разболяват. Докъм 2-3-ти клас и всичко това ще е минало.

# 242
  • София, България
Бухти, искрено ти съчувствам и те разбирам напълно, значеш че и Джо е така! Надявам се да се свърши тази мъка скоро, както пише Florida.
Аз наредих Лондон и отворих момчето с колелото на Едука, 500 части.

# 243
  • София
Мечетата ми погостуваха, готови са да продължат предколедното си пътешествие. Благодаря на vox.
Желаещи да ги вземат?

За любителите на Кинкейд, има зареждане в Озон.

# 244
Eleyn, много благодаря! Най-сетне стигнах до него. Ужасна сглобка наистина, но пък картината е ... вълшебна.

# 245
Завърших коледния Enjoy. Страхотен е, благодаря Тони. Ще се наложи да го задържа обаче малко, защото междувременно се разболях. Днес бях на лекар и тъкмо гледам резултата от снимката и там пише пневмония. Та тези дни няма да мога да излеза да го пращам на никой.

# 246
  • София
Йоана, как успя да се докараш до пневмония? Стой на топло, реди си пъзели и бързо оздравяване.

# 247
Е и аз това се чудя. Сряда почнах да подкашлям, петък на лекар - леко червено гърло, гърди чисти, обаче кашлицата ми се влошаваше. Вчера на УНГ - леко червено гърло и само някакви сиропчета. Днес вече отидох на пулмолог, защото не спирам да кашлям яко - и това излезе от снимка. Пулмоложката също не чу нищо на слушалка, но за всеки случай ме изпрати и на рентген. Утре пак съм при нея да ми назначи лечение. А имах 5 партита тази седмица Sad

# 248
  • София
Йоана бързо оздравяване, сега можеш да си спретнеш пъзел-партита

# 249
Момичета, утре ОЛХ предлага безплатна доставка със Спиди от офис до офис. Само трябва да подготвите пратката през олх приложението.

# 250
  • София
Eleyn, много благодаря! Най-сетне стигнах до него. Ужасна сглобка наистина, но пък картината е ... вълшебна.

Ха, Евенце, аз не го ли продадох на Нейта този пъзел преди сто години? Grinning Още помня сглобката, наистина отвратителна, може би най-ужасната на която съм попадала.

Аз редя коледния адвент на Блек сий, който Бухтичка ми прати, но последните няколко дни не съм редила нищо. И при мен неприятни след неприятни събития се нареждат, за капак и се разболяхме вкъщи. Не качвам снимки на адвента, защото нямам и време да снимам и пиша много.

С малко закъснение - на рождениците да са живи и здрави, на имениците също и да им споменават с любов имената. Болните да оздравяват!
И въобще едни спокойни, приятни и уютни празници за всички!

# 251
Ден 12 - черно -бяло котараче , не знам защо , но ми асоциира и ми навява мисли за Чарли Чаплин 😆😀🤔

Някой дали е срещал голям пъзел разделен на кутийки и на малки минита , които после се сглобяват и стават голям ? Нещо подобно като адвент календари ?
Ако има и е срещал , пишете ми , да разгледам и да участвам в поръчката на някоя от Вас Simple Smile

# 252
  • София
Хора, някой да има близък педиатър в София? Това малкото в чудо се виждам да го мисля къде да го запишем. Не разбирам как изобщо някой успява някъде да си запише детето на педиатър, безумие някакво Sad А трябвало да има личен лекар...
Йоанко виж да нямаш ковид - там ей така бързо стават пневмониите.

И малко извън спама: пътуващото Клементони с пикника е почти готов и много ме изкефи Simple Smile На кой трябва да го върна, че не помня (нещо не го виждам във файла)?

# 253
Горките служители на Спиди и без тази промоция е лудница при тях, сега не знам как ще си "изкопат" пратките.

Йоана, бързо възстановяване. В момента наистина има много кашлящи, притеснителното е че се е стигнало до пневмония.

Бухтичка, преди 15 години, заради реакция от задължителна ваксина при синът ми, много бързо се наложи да се запозная с алтернативната медицина. Но както се казва, "всяко зло за добро". И двете ми деца досега са пили само веднъж антибиотик. Но нашият хомеопат още на първата среща ме подготви, че трябва да се заредя с търпение. С всичко това искам да те окуража, че и при добавките има надежда, недей да си толкова скептично настроена, само не очаквай мигновен ефект. Hug

# 254
Тони, уж се тествах и беше отрицателен теста. Ще видя лекарката какво ще каже утре, те ги познават на снимката.
Момичета, утре мога да опитам да ида до Спиди, за да се възползвам от безплатната доставка. Кой иска да му пратя коледния пъзел на Enjoy?
Тони, ако става въпрос за пътуващия пикник на клементони с шапката и лавандулата, мой беше.

Общи условия

Активация на акаунт