Пъзели 61

• 25 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Vese ще се опитам да дойда и аз. Ще ти донеса Гоген и ако искаш нещо от моите.
Наредих Амстердам. Ако някой го иска да си каже Simple Smile (снимка в събота на дневна светлина(

# 316
Аделка,Големият ми син е роден на 22.11. Характер си е,спор няма Smile Мъжа ми е Рак,как съм се обградила само.Добре,че малкия е Водолей и се разбираме без много приказки,аз съм Близнаци

Зори, мъжът ми е стрелец, детето скорпион. Добре, че съм дева и съм мека, а и се оказа, че много добре се понасям с жилещите зодии Smiley Важното е да са ни живи и здрави Relaxed

evencee, страхотен е този Трефл. Направо си беше любов от пръв поглед като го видях.

Аз завърших забавните дядо мразовци и все повече се убеждавам, че ми е голям кеф да редя хаотични пъзели. С покривите малко зор видях и хич не ми допада на тази марка, че парченцата си влизат навсякъде.

Cartoon Santa Claus, D-Toys 1000

И малко детайлни снимки:
Скрит текст:

# 317
  • София
Аделка писах ти за този дали е обещан на някой

# 318
Butterfly, големи сладурковци са тези котета от адвента, които споделяш Hug

Бухтичка, Mystery серията е идеална за теб тогава. Там редиш това, което се случва малко след това и има доста общо с картинката. На мен любими са ми Original и Destiny точно, защото никак не обичам да гледам кутията.
Ама хал хабер си нямам каква е разликата между различните им серии Joy Аз наистина ги избягвам, явно подсъзнателно защото са ми трудни и донякъде съзнателно защото се дразня някой като постне снимка на нареден.

Бухтичка, прави са частите и не така заоблени като на Прайм, но пък са доста дебели, това имах предвид. Пишеше колекция 2023 и освен да е преиздаден ... Иначе се бях подготвила за тънките части и доста се изненадах.
Това е интересно, не съм попадала сякаш на по-дебели парчета от стандартните.
На мен ми е много интересно и от лидълските какво точно ще изскочи. Размерът бил като за 1000, но частите са 1100, с някакво по-различно изрязване ще да са, но няма да са супер мини според мен.

The Dreams & Nightmares of a Dog
1000 части
Exploding Kittens

Този ми беше коледен подарък от голямото дете миналата година, а сега го наредихме заедно с малкото за една вечер Flushed Аз МНОГО рядко редя хилядарка в рамките на един ден, какво остава за една вечер. Но този се сортираше много лесно, така че можех да отделям и основно тя редеше едната половина със сънищата, а аз тази с кошмарите Grinning
Иначе качеството не беше толкова брутално зле като на онзи с писъка, който не можех да го гледам, но пак не ми харесва.

# 319
  • Тополовград
Най после и аз да кажа сам се нареди. Много  добро качество и страхотни цветове.

# 320
Бухтичка, има разлика.
Mystery - редиш това, което се случва малко след изобразеното на кутията.
Original - този, който ти си редила. Пъзелът е това, което вижда някой от героите на кутията и няма нищо общо с картината. Christmas серията е същата, само че с коледно-новогодишни картинки.
Destiny - редиш бъдещето, какво се случва след 30 години примерно. Пак няма нищо общо с кутията. Тази ми е най-любимата.
Има и една Back to, няма я в България, аз съм купувала от ebay. Там пък редиш миналото, какво е било преди 30-40 години.

Никак не ми хареса мнението ти баш за писъка на Exploding Kittens. Взех го преди време, за да пробвам марката, но още не му е дошъл ред.

# 321
Здравейте, включвам се с един труден за редене пъзел...

# 322
  • София, България
Аз само се моля сега като отида в Пепко, че ми трябват разни неща да не се окаже, че има интересни пъзели.

Аделка, този пъзел е много готин, общо взето ти редиш пъзели, които са много в мой стил, само не знам все още дали си падаш по любимите ми капачки, бурканчета, етикетчета и т.н.

Бухти, пъзелът е супер як! Спомням си колко не беше харесала първия, който пусна, но явно някой хубаво го беше подлепил, защото при мен пристигна перфектен.

# 323
Аделка, благодаря за инфото, много синтезирано и подробно Hug

За котетата, първата им серия от 3 пъзела за мен лично беше с по-добро качество. Имаха едни малко смахнати форми и бяха по-лъскави, но като цяло парчетата бяха по-добре.

Втората серия с повечето пъзели са я печатали на друго място.
Викът го бях взела от амазон и беше пълна отврат, ето го постът ми от тогава - https://www.bg-mamma.com/?topic=1480139.msg45334399#msg45334399
Сега като го отворих този, печатът е като Викът, но нямаше толкова неразделени, значително по-добре беше, тоест не всички са така и според мен има шанс да не е много зле твоят.
Но дори без слепените и дефектните просто не ми допада особено сглобката и не са ми любими като качество.

Къщички на дървото
1000 части
Black Sea Lite

# 324
Първите три пъзела на Exploding Kittens, които пуснаха в Озон бяха със страхотно качество и различни по вид частички. Аз съм редила този и супер много ми хареса.

Скрит текст:

После накупих няколко от амазон и ибей, които не стига, че ми излезнаха "златни" ами разбрах, че нямат нищо общо с това, което съм редила. Rolling Eyes

# 325
Доколкото съм схванала и при Галисън е малко тото като Арт, но този /първият ми/ е просто уау - никакъв прах, искрящо бял гръб и перфектната за мен сглобка. Прилича на Гибсън, но в подобрена версия. Впечатлена съм, засега.

# 326
Благодаря момичета, вдъхнахте ми надежда, че има шанс да не е толкова зле.
Vox, частите изглеждат страхотни, направо ме засърбяха ръцете довечера да го пробвам. Ама искам и диснито от Лидл да тествам, че и мен като Бухтичка ми е любопитна сглобка, дебелина и т.н. , а и съм фен на мини частите, та дилемата е голяма. Освен това ме чакат и още няколко коледни, няколко взети назаем.... абе всичко ми се реди. Ако денонощието стане 96 часа мога и да успея в този живот SmileSmile

Мона Лиза и аз с подобно впечатление останах като гледам какво споделяш. Stuck Out Tongue Падам си много по всякакви подобни, също дъвки, етикетчета, опаковки, абе хаос да има Smile

# 327
  • София
По-малки са частите на Диснитата от Лидл, но не много. Аз вчера отворих да ги видя.
Аз си редя СънсАут, но става бавно  Simple Smile

# 328
  • София, България
По-малки са частите на Диснитата от Лидл, но не много. Аз вчера отворих да ги видя.
Аз си редя СънсАут, но става бавно  Simple Smile

Дори не мога да си представя каква гадина редиш, щом при теб е бавно. Joy

# 329
  • София
А, то нали знаеш, че нейното бавно е нашето бързо, не й обръщай внимание Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт