Пъзели 61

• 25 551
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
evencee, снощи го приключих и аз Simple Smile Наистина е много красив
Няма как да остана по-назад, минах вчера през Лидл и си взех пъзела малката русалка Grinning

adelka, вчера видях този пъзел в една от групите във фейсбук и страшно много ми хареса. Такива човечета са ми много забавни, но съм редила само на Heye.

# 331
Специално Дядо Коледите на Д-тойс по спомени от преди две години имаше доста горещи детайли Hushed

Празниците продължават
Коледа в Чарлстън 1000 Галисън

# 332
  • София, България
Видяхме се с Евето, даже в Пепко ходихме заедно.
Най-накрая свалих няколко снимки на наредените от мен пъзели. Започвам с тези четири.

Carnaby street, 500, Gibsons - супер беше

Момичето с колелото, 500, Educa. Наредих го с огромно удоволствие, благодаря на Бухтичка.

Коледен, 500 части на Gibsons - качеството е зле, но самият пъзел беше много забавен за редене и блестящ.

Студентски дни, 500, Ravesburger - изглежда много труден, а всъщност е лесен и увличащ. Наредих го на един дъх почти. Отново благодарностите са за Бухтичка.

Имам още 2-3 снимки, тях само трябва да ги намеря из телефона. Сега редя една Кравичка, квадратна, която взех от Тони, добре че е разделена, защото пъзелът изглежда измамно лесен, а не е.

# 333
Vox, частите изглеждат страхотни, направо ме засърбяха ръцете довечера да го пробвам.
Аз не съм сигурна дали разбра правилно, новата серия, в която са Викът и този, който показах последно са с различно изрязване от снимките на vox. И аз съм на нейното мнение, първите бяха хубави, вторите не са.

Показаха вече нареден лидълски, същото е изрязването като на стандартната серия, явно само са малко по-дребни парчетата.

Игривото мече
1000 части
Black Sea Lite

Успях със снимките най-сетне! От другата седмица почвам с коледните надявам се Joy

# 334
От понеделник в Лидл пак ще има пъзели. Този път на Clementoni

# 335
Ние с дъщеря ми ще дойдем утре да редим. Няма да ви оставим да подредите пъзела сами Simple Smile
Мона Лиза, ако идваш, да ти донеса Амстердам?

# 336
Аз ще пропусна. В неделя съм на изпит и утре ще се отдам на учене Simple Smile
Оставете поне една торба от пъзела за отсъстващите, моля Simple Smile

# 337
  • София
Утре няма да идвам, че с половинката сме на спа без деца Stuck Out Tongue Winking Eye
като за последно ще почиваме до края на годината, че започвам да уча и аз, а тези дни добре че имам малките пъзели, никакъв шанс да наредя нещо по-голямо, но пък се радвам на вашите

И да покажа вечерните ми занимания

# 338
И аз няма да идвам, но вие си знаете. Още съм под домашен арест Sad

# 339
  • София
Йоана как си ти има ли подобрение? Децата кой ги обгрижва?
Аз вчера се разходих по спешност до Пирогов с големия хубостник, който паднал в час по ФВС. Поне е само натъртено уж няма счупено, но ще носи шина и се оплаква. Син на баща си Simple Smile
С Мона Лиза разменихме пъзели и видя къде ми минава обедната почивка повечето дни Simple Smile

# 340
  • София
Ама, момичета, моля ви, налягайте парцалките колкото може до края на годината и в новата да се сменя вече късмета! Жал ми става, не заслужавате несгоди пък Sad Йоана веднага да си признава дали върви на оправяне!
Аз днес си сложих една противогрипна ваксина, че нали има да се мъкна все по-често из болниците. Ама пък после стояхме цял ден почти без ток (ние бяхме подготвени), пуснаха го към 15 ч и в момента ни правят дискотека - ако някой гледа към Бистрица и вижда чести премигвания в ниското, да знаете ние сме Grinning Една съседка ми писа, че нямало нужда от коледни лампички - всички мигаме качествено Grinning ММ отиде да спасява друга съседка със спукана гума някъде наблизо...

Утре мисля да започвам цветните стълби, вече от час и нещо е изваден и го гледам и му се радвам на кутията Hug И си харесах Клементонито със сградите, та като свободен човек другата седмица мога да ида да си го купя Simple Smile

# 341
  • София
Тони Душко малко си закъсняла с противогрипната, съседите са лекари и ни ваксинират всички подред около края на октомври за да се активира или да действа. В общи линии съм кой за каквото е учил и им се доверявам. Та пази се все пак като се влачиш по болниците.

# 342
  • София
О, не, не, аз я сложих, за да действа януари като тръгна по на често Wink Сега си кротувам и смятам поне седмица да не се показвам за дълго никъде. Пък и ходя с маска и смятам да продължа така Simple Smile

# 343
Falcon, 1000 части🎅
Коледните са ми много шарени и по-бавно вървят, затова и не съм накупила много:) Този и още един подобен съм ги взела лятото и сега стигнах до тях.

# 344
Ден 15 - красиво персийче/ангорче ❤
Съответства с деня ми , купувах си подаръци на мен си днеска 😆и се глезих по женски - козметик , маникюр .. 😀😀🍷🍷

Общи условия

Активация на акаунт