Пъзели 61

• 25 545
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Редактирам се.
Има промяна в плана. Confused

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 23:12 от Angel_baby88

# 346
Жалко за липсата, много е красив! Как е качеството и трудността?

# 347
Аз уж се оправям, ама не съвсем. Спрях да вдигам температура, но още кашлям постоянно. Имам мускулна треска на корема от кашлица, просто не спирам. И докато колегите ми тази вечер са на коледно парти, аз редя пъзели вкъщи и завърших това Вретено, което бая ме поозори. Въобще не очаквах.

# 348
Желая на всички болни да оздравеят по-бързо и всички да прекараме прекрасни топли празнични дни с близките си! Hug
От мен един коледен Ravensburger, който ме поозори, но пък крайният резултат е супер Heart Eyes

# 349
Аз вчера попаднах на супер сладурски коледни стичове и веднага се сетих за Бухтичка. Ако бяха с по-добро качество, веднага щях да ги метна на 500 части. Направо очите ми останаха, но дори и супер способностите на мъжО по Photoshop не можаха да ги оправят Rolling Eyes

Скрит текст:

# 350
Happy eyes, много ми харесаха картичките, супер идейни са. Голямо браво от мен и пълноценна спа почивка! Heart Eyes

Аз снощи отворих Enjoy пъзела, успях само да сортирам рамката. Предусещам, че много ще ми хареса. Досега не съм редила нищо на марката и нямам търпение да се запознаем  Simple Smile

# 351
  • Варна
Аз съм по банкети, нямам никакво време...

# 352
  • София
Happy честит рожден ден! Да си жива, здрава и все така заразително усмихната Simple Smile

# 353
  • София
Аз мисля, че на Happy много й отива никнеймът, защото като влезе в стаята и я променя - става весела и уютна и някак жива Simple Smile Да пребъдеш, другарче! Да получаваш от същото по много 😘

# 354
Хепи, сега разбрах че си рожденичка Simple Smile 
Да си здрава, обичана и да раздаваш щастие навсякъде около теб!
Честит рожден ден! Kissing Heart

# 355
Честит рожден ден, Хепи! Да си много хепи!
Амстердам е готов

# 356
  • гр. София
Честит рожден ден, Хепи! Да си много здрава, щастлива и все така усмихната! Simple Smile

# 357
  • София
Ето да видите колко е труден пъзела, това е от тази седмица вечер по малко Simple Smile

# 358
Леле, Еве, това и мен ме чака. Хепи, честит рожден ден. Бъди много здрава и щастлива.

# 359
Честит рожден ден, Хепи! Жива и здрава бъди и много обичана! BalloonParty Time
Една виртуална почерпка по случай празника ти с тези изкушаващи целувки Tada

Вретено, Поздрави и целувки, 1000

Снощи го започнах и като стигнах до фона си викам, направо готов мога да го пиша. На лампа всичко изглеждаше еднакво тъмно. Но сутринта с кафето взе, че сам се нареди Stuck Out Tongue

Скрит текст:

Еве, най-забавната част ти е останала Smiley И аз така го редих, даже накрая тези пусти заснежени елхи ги карах по форма, че те еднакви и от двете страни .

Общи условия

Активация на акаунт