Пъзели 61

• 25 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Честит рожден Ден, скъпа Хепи, продължавай да заразяваш с хубавото. Целувки, целувки на Спа-то. Heart

Този поздрав с целувките на Вретено идва тамън на място, помня как Евето го купи, тя го нареди, аз го наредих , Хепи го нареди и на сутринта отидохме да се състезаваме във Вретено , изненада, същият пъзел.Само за Мимок беше нещо невидяно. Веселба голяма.

# 361
Честит рожден ден, Хепи! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Flowers Rose

Да ви покажа един двустранен пъзел, който ми подариха
Phenomenal woman
The Leaders, 100 части

# 362
  • София
Чудя се какви са тези спа-глезотии при Хепи, а тя имала рожден ден 😀
Честито, Хепи! Здраве, късмет и никнеймът ти да бъде такъв цял живот!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 16:57 от sali

# 363
Честит Рожден ден, Хепи! Flowers Bouquet Бъди здрава и все така лъчезарна! Hug
Да ти се връщат тъпкано усмивките, ведростта и доброжелателността, с които озаряваш около себе си! Heart

# 364
  • София
Стълбите са много яки, ако някой не се е записал, да поправи пропуска Wink Искрени благодарности на adelka!
Скрит текст:

На NalSi или Krem4eto да ги пращам?

# 365
Тони, аз мога да ги взема

# 366
Ден 16 - не знам какво коте е , но съвпада напълно с моята писанка Мия , която днес е рожденичка и става на цели 6 годинки ! Случи се Коледното чудо при нас , което е моето красиво детенце, тока че тя да оживее и да продължи да ме радва ❣

Пъзелчето ..

И моята плезла рожденичка в тон с пъзела , но напълно заслужила подаръците и вкусната храна ! ❣❤

И да покажа , че правя една купчинка от минита , която възнамерявам да я наредя като голям пъзел , когато наредя и 24-тото мини , за да видя какво ще се получи Simple Smile))

# 367
# 368
Здравейте!
Записвам се в темата с един много любим мой пъзел с котки.

# 369
  • София
Привет и на теб, beautyaddicted Simple Smile

А, сали, закъсняха - втория го имам и даже в момента се чудя дали него да почвам или един друг; първият също го имаше в Puzzlemania доста отдавна, но не ме грабна достатъчно (засега).

# 370
  • София
Аз реших, че ще те тръшна Grinning

# 371
  • София
Хич да не е, добре си ми ги избрала Wink

# 372
Хепи, да си изкараш чудно празника, бъди винаги здрава и все така прекрасна и усмихната HugHeart

Бътърфлай, да е здраво и твоето коте и дълго да те радва Hug

От градината ме прецакаха, писали общо писмо до Дядо Коледа. И какво се мъдри до името на моето дете…пингвинче, за което се грижим Joy Аз съм купила на черен петък всички подаръци включително и от роднините и това си беше удар под кръста Joy Както и да е, ходих в Комсед за пингвин и разбира се наминах да хвърля поглед на пъзелите. Още страдам за коледния Равенсбургер, който изпуснах в озон. И какво гледам в магазина…пъзелът, който поръчах за детето от амазон, чисто новичък, прясно излязъл на солена цена. Даже още не съм го взела от превозвача, но мислех да е за Коледа. И те така отново се прецаках Joy Не погледнах цената да не се ядосвам, но в чантата си имах ваучер за 20% на ненамалени артикули Neutral Face

# 373
  • гр. София

Готов е Шерлок, с благодарности за Veseto u Happy, че е разделен на две половини, че иначе щях да го редя 200 години Simple Smile
Butterfly, страхотна е Мия, да е здрава и да сте заедно много време.
Бухтичка, какво е това пингвинче?А кой е пъзелът?

# 374
  • София
Видяхме се предколедно с момичетата и наредихме една част от Диснито

Общи условия

Активация на акаунт