Пъзели 61

• 25 543
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много благодаря на всички за пожеланията. Какъв по-хубав подарък от истински пухкав сняг и прекрасни пожелания от любими хора Heart  поздрави от Петрохан и едно пълно със щастие сърце

# 376
  • София
Аз идвам само да кажа, че още нямаме ток Simple Smile За два дни да сме имали ток към 7-8 часа общо, много е весело. И ние все пак сме подготвени, има хора наоколо, които не са Sad
А пъзелът, който започнах даже рамката му не успях да наредя днес, утре ще го подхвана по-сериозно Simple Smile

# 377
  • София
Честит рожден Ден, Хепи! Жива и здрава бъди!

Йоана и другите болни бързо оздравяване. Ние също сме болни вкъщи и всичко ми е на опъки, но тези дни почнах 4 пъзела в една кутия на Falcon.

Falcon, 1000 части

# 378
  • София, България
Хепи, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, обичана и все така слънчева и готина! Весело изкарване на СПА-то! Heart

# 379
Аз продължавам с нареден пъзел, нали нямам какво друго да правя. Коледен и много приятен Trefl

# 380
  • гр.София
И от мен един коледен Фалкон (бях забравила колко трудно е разглобяването при Фалконите)

# 381
Наредих диснито от Лидл. Съвсем стандартен Трефл е, и като форма на парченцата, и като способността им да влизат където си поискат Weary Една идея по малки са, но не толкова като на минитата от прайм серията.
На всичкото отгоре се оказа и с една липса, за която съм сигурна, че е фабрична, защото го наредих на едно сядане и започнах точно с червеното, което е най-открояващо се.

Disney 100 Years of Wonder, 1100 (1099)

# 382
  • София
Много ми хареса, благодаря, adelka!

# 383
Някой ако иска нещо да казва бързо - https://airtable.com/appsfkCYGG07ZgRnL/shrJfco5rpU457GlK

Аделка, много кофти за Трефл-а Confused

Оля,
Скрит текст:
за пингвина добре, че се сетих, че беше гледала някаква реклама веднъж, някаква простотия - https://comsed.net/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1 … D1%81%D0%B8%D0%BD
А пъзелът е от най-новото филмче на Дисни, ден след ден проверявам амазона няма ли да пуснат и хилядарки Joy

# 384
Бухтичка, избрах си няколко, пиша ти Smile

# 385
  • София
Бухтичка,
аз искам къщичката на дървото, кексчетата на Галисън и трапезата на баба, ако някой вече не ги е поискал.

# 386
Ден 17 - много лесен, направо сам се нареди пъзела !

Бухтичка,[] благодаря , че поне ти забелязваш моите минита и изказваш мнение ! По едно вече се чудех вече , защо качвам , като съм незабелязана 😀 , като новак …
Благодаря и за добрите пожелания за моята Мия !❤❣

# 387
  • гр. София
Някой от вас харесал ли е дървеният пъзел Сакура, ако не може ли за мен?

# 388
  • София
Butterfly, защо така? Виж колко хора харесват постовете ти, поглеждаш ли долу бутона "полезно"... ?! Flowers Sunflower

# 389
  • София, България
Ей, всичко разграбихте значи.Joy
Казах й аз на Джо, че прекалено дълго учим по английски, имала съм предчувствие.
Бътерфлай не знам какво точно очакваш да пишем? Който е имал какво да каже го е написал.

Общи условия

Активация на акаунт