Пъзели 61

• 25 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Sali, развиха се така, че утре пак ще ходя, но този път САМА Weary
Малкият е скорпион и въпреки крехката си възраст, никога не си оставя магарето в калта. От девет кладенеца вода ми извади защо го е направил, и освен, че потънах в земята от срам на касата, си излязох само с един пъзел. Smile

Бухтичка, Mystery серията е идеална за теб тогава. Там редиш това, което се случва малко след това и има доста общо с картинката. На мен любими са ми Original и Destiny точно, защото никак не обичам да гледам кутията.

# 301
  • Русе
Честито на всички за новите придобивки Purple Heart.
Аз освен да ги пазаря четирите от Мона Лиза .
Аз ходих до Лидл,но с мъжа ми.Грешка! Нямаше друг вариан,защото тръгваме заедно за работа.Исках да взема поне един,но реакцията беше---"И какво,ще го сложиш на камарите при всички останали.Напоследък почти не редиш" Хвана ме срам да си купя.
И се записах днес с един нареден.Въпреки размера не беше от лесните.Само 500ч,но си падна оглеждане кое от къде е-Cobble Hil-500

# 302
  • София
Аделка, малкият скоприон е перфектен, гле'й си работата (казано от големия скорпион) Wink Детето от сега взима живота в ръце! Пък ти ще идеш утре пак и ще е друг човек на смяна и даже няма да се червиш Wink

Да се фръцна и аз с пикника, който ще връщам после на Йоанската (ей сега, утре като оздравее и се виждаме) Simple Smile Почнах да си задвам въпроса защо не купувам по-често пъзели на марката, трябва да поправя грешката Simple Smile
Скрит текст:

Аййй, Зори, този вчера го мернах във ФБ (не знам длаи ти си го показала) и си казах само "добре, че не се мъча аз с такива" Grinning Крайният резултат е много готин, но такава мъка си го представям, че... не, не, мерси!

# 303
Ма много ги жалите тез деца и мъже, ей... Добре че е случило на любяща майка детето. Аз веднага бих преценила от какво има много (джобни и време за игри) и от какво - недостатъчно (да отмени майка си в домашните задължения, че да може тя да нареди някой и друг от прекалено многото си пъзели).

# 304
  • Варна
Ходих до Лидл. Имаше го всичките, но нещо не ме кефят и не купих. Иначе чакам озонска поръчка с два броя, скромно.

# 305
Зори, и аз като Тони, видях го вчера и си казах, че е прекрасен нареден, но не бих си го причинила, макар и само 500 части.

Скрит текст:
Тони, той от както се е родил е взел живота в свои ръце. Беше планиран за секцио на 22.11 по медицински причини, но човека си беше със собствено мнение още преди да проплаче, та ме изненада 4 дни по-рано. Иначе нямам нищо против зодията, поне никога не ми е скучно Smile

Пикникът е чуден, лятото го редих и беше голямо удоволствие.

# 306
Ето го и коледния Трефл, в който се влюбих, от всичко тематично редено досега от мен. Частите са като на Прайм.

# 307
  • Русе
Зори, и аз като Тони, видях го вчера и си казах, че е прекрасен нареден, но не бих си го причинила, макар и само 500 части.

Скрит текст:
Тони, той от както се е родил е взел живота в свои ръце. Беше планиран за секцио на 22.11 по медицински причини, но човека си беше със собствено мнение още преди да проплаче, та ме изненада 4 дни по-рано. Иначе нямам нищо против зодията, поне никога не ми е скучно Smile

Пикникът е чуден, лятото го редих и беше голямо удоволствие.
Аделка,Големият ми син е роден на 22.11. Характер си е,спор няма Smile Мъжа ми е Рак,как съм се обградила само.Добре,че малкия е Водолей и се разбираме без много приказки,аз съм Близнаци

Пъзела на Кобъл щеше да е по-труден,ако беше с нестандартни части,но този път ме изненадаха с обратното.В този са като на White Mountain

# 308
Ох, Аделка, опасно е това твоето дете Joy

Зори, този пъзел ми изглежда супер труден без значение с колко части е Joy

evencee, страхотен е този Трефл, и аз го редих миналата година и помня колко беше готин Heart Eyes
Частите му са си на стандартен Трефл, какъвто и е. Прилагам зуум на двата вида, за да се види разликата във формата, иначе прайм са и по-дебели.
Стандартен

Прайм

# 309
Бухтичка, прави са частите и не така заоблени като на Прайм, но пък са доста дебели, това имах предвид. Пишеше колекция 2023 и освен да е преиздаден ... Иначе се бях подготвила за тънките части и доста се изненадах.

# 310
Ето го и коледния Трефл, в който се влюбих, от всичко тематично редено досега от мен. Частите са като на Прайм.

Еха. Получих го като подарък вчера и точно мисля да го започна

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 18:35 от anp

# 311
  • София, България
Исках да добавя, че пъзелчетата от Лидл са в сладурски кутии, много са свежи.

Зори, като ги наредя ще ти ги изпратя и четирите ако ги искаш все още.

# 312
  • София
Исках да добавя, че пъзелчетата от Лидл са в сладурски кутии, много са свежи.

Зори, като ги наредя ще ти ги изпратя и четирите ако ги искаш все още.
Лидълските мислех да ги купя, но като гледам колко от вас ги взеха.....май ще пропусна.
Ще ви чакам да ги наредите и после аз ако може Simple Smile

# 313
За събота има ли желаещи да редим заедно, някъде към 14 часа. За сега аз, Мимок и Евето сме за, идвайте, че трите ще вземем да свършим Диснито.

Нещо коледно от мен, с благодарности към Хепи

# 314
Ден 14 - един наистина красив оранжев джентълмен !
Признавам , че днешното мини ме затрудни и се забавих с нареждането му и малко налучквах частите му .. , но пък не може да му се отрече , че е голямо попадение и сладурче в сравнение с вчерашния пъзел …

Общи условия

Активация на акаунт