Пъзели 61

• 25 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз като много отговорна майка  изключих, че големия трябва да носи днес нещо. Отиде с ръцете в джоба Simple Smile

# 451
Моят Дядо Коледа дойде - от мен за мен. Понеже стана дума за коне наскоро, а пък аз носейки Кентавъра в себе си ги обожавам, но досега не съм попадала на подходящ сред купищата нагиздени. Рискувам с първия 1000 части Арт, дано не ме разочарова, но много ми харесва картината и не устоях.

# 452
Ехее, HighSpeed, супер си!!! Огромни благодарности.
Давай ги направо на Бухтичка и тя да ги разпраща с кашончетата из България Sweat Smile

Vox, при моя син домашните сладкиши минаваха до към 3ти клас. След това започна да ми отказва, че децата му се подигравали, че не били от модерните Triumph

Тони, аз обичам да не гледам картинката, така че, ако няма други желаещи, бих го приютила този равенс Stuck Out Tongue

evencee, прекрасни са тези коне. За Арт съм чувала, че имало и добри партиди, дано си случила на такава. Аз не съм имала късмет до сега и умишлено ги избягвам, но имам два-три, на които и аз като теб не можах да устоя заради картинката.

# 453
  • Варна
Още тази вечер ще бъдат в Бухтичка, нататък тя решава кога и какво праща Simple Smile

# 454
И аз бих наредила кексчето🫣 🤭 Даже бих си го купила от книжарницата, но щом е последно...

# 455
  • Варна
И аз бих наредила кексчето🫣 🤭 Даже бих си го купила от книжарницата, но щом е последно...

Да дам и моя на Бухтичка и тя да ти го даде като взима плажния? После ще си го взема от теб някога Simple Smile

# 456
Какви хубави планове сте спретнали, а най-хубавото е, че всички ще са щастливи включително и книжарницата.

Аз изоставам със снимките наредих, няколко пътуващи, благодаря ви.

Интересен и доста подвеждащ, много красив, разделен на две става приятно труден.

Този е голям кеф, от тези, които сами се редят.
Да ги пращам към някой krem4eto, искаш ли ги заедно.

# 457
High, благодаря❤️

# 458

Vox, при моя син домашните сладкиши минаваха до към 3ти клас. След това започна да ми отказва, че децата му се подигравали, че не били от модерните Triumph

А,аdelka, от мен сладки за училище не се очаква за десетокласника. Аз имам ангажимента да подготвя около 30 забавни късметчета Sweat Smile

# 459
  • София
Така, ето този Roovi мернах от Хайчето, ама тя нали не продава, та се затюхках Simple Smile Обърках го с Enjoy понеже един техен с японка махнах от Любими тези дни (изчерпан беше) Simple Smile Пак се извинявам за комуникационния хаос Simple Smile

adelka, много, много ти благодаря за милата оферта да заема пъзел - като гледам, бая имам да редя от моите си, така че сигурно ще пропусна Simple Smile За пръв път полу1их поръчка от Озон без нито един пъзел вътре, странно усещане беше Simple Smile
Преди малко започнах една Едука от Мона Лиза - този сам ще се нареди, усеща се Simple Smile Ако не бях чистила днес, вече щеше да е готов сигурно Simple Smile

# 460
  • Свищов
Какви хубави планове сте спретнали, а най-хубавото е, че всички ще са щастливи включително и книжарницата.

Аз изоставам със снимките наредих, няколко пътуващи, благодаря ви.

Интересен и доста подвеждащ, много красив, разделен на две става приятно труден.

Този е голям кеф, от тези, които сами се редят.
Да ги пращам към някой krem4eto, искаш ли ги заедно.
Аз съм се забила с Хабитатите и не знам кога ще ги приключа. Ако на някой друг има за тях, прати му ги, аз не бързам. Ако не-ще ги приютя, но със сигурност няма да мога да ги наредя тази година Simple Smile

# 461
Ден 19 - бих казала ДА на страхотния подарък 🤗💕

Тази вечер , докато нареждах минито, което изключително лесно и от само себе си се нареди , ми дойдоха няколко мисли и въпроса ..
Защо адвент календарите като цяло са до 24-ти Бъдни вечер , а не до 25-Коледа ?
В първия момент се заблудих , че 23 е Бъдни вечер , но после се светнах , че е 24 и реално не намирам логика за всички календари да празнуват Коледа навръх Бъдни вечер ? Това някаква дискриминация за Коледа ли е ? Или аз съм тъпа и не мога да схвана принципа на календарите , защо прескачат празника ???

# 462
  • София
Защото броиш до Коледа, което е нулев ден в този календар. Има 24 дни преди Коледа, затова и 24 от за каквото е календара.

# 463
  • Свищов
И ние редим Адвента на Black Sea и малката се чуди защо няма на 25-ти, защото на шоколадовия календар има. Но тя се задоволи с отговори като няма да се събере в кутията и така са го направили. Не ги снимам, че сигурно поне 5-10 от вас ги редят и знаят, но на 25-ти съм решила да ги насъбера и да ги снимам всичките.

# 464
От самото начало бях сигурна, че ще излезе с липса, така и стана. Иначе, голяма шарeния, голямо нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт