Пъзели 61

• 25 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София, България
Йоанка, каква е марката? Иначе е много хубав. Опитай се да си искаш парите от продавача, но без да намесваш ибей, нали знаеш как ме блокираха.
Аз след много опити разбрах най-накрая, че ме блокират по IP адрес, колкото и да не ми се вярваше и си реших проблема като влизам само през мобилния интернет на телефона, там не могат нищо да направят. Наскоро купих и аз 3-4 пъзела от ибей и сега тръпна да видя какво ще дойде.

# 466
Ravensburger е марката. Купуван е март месец, не мога да се занимавам сега с него. Здраве да е, с парче, без парче, все тая.

# 467
  • София
24 дни дни от джуджета чакаш мини пъзели, а на 25 ти търсиш под елхата голям от дядо Коледа Wink
И майтапа на страна да се оплача, това да подготвяш базари за децата, подаръци за госпожи и какво ли още не хич не си е работа. Изморих се. За другата година ще взимам пример от Евето, въпреки напомнянията във вайбър, забравих... Smiling Imp
Чакам да мине утре и ще наредя нещо по-голямо от 50 части Joy

# 468
И ние редим Адвента на Black Sea и малката се чуди защо няма на 25-ти, защото на шоколадовия календар има. Но тя се задоволи с отговори като няма да се събере в кутията и така са го направили. Не ги снимам, че сигурно поне 5-10 от вас ги редят и знаят, но на 25-ти съм решила да ги насъбера и да ги снимам всичките.

И на мен това ми е идеята , на 25- ти да видя аз и Вие крайния резултат от всички минита събрани в едни голям . Това ще ми е нареждането и развалянето на пъзела тогава Simple Smile))

Благодаря Ви за отговорите , сега ми се изясниха нещата .
Извинявам се ако е бил глупав въпроса !

# 469
Йоанка, прекрасен е този коледен. Жалко за липсата.

Едни много бързи Дисни марки от мен. Мнението ми е, че Трефл трябва да си изхвърлят стандартните матрици и да минат само на Прайм. Истинско удоволствие е реденето на тази серия.

Disney Stamp Collection , Trefl Prime 1000

# 470
  • София
Аз само веднъж съм редила календар и установих, че не е моето. Ето го резултата от миналата година

относно Коледа дотук само съм опаковала подаръците, които са мноооооого.

# 471
Добро утро, аз заредих рано рано и забравих да се разплатя Joy

Оказа се друга борсата, точно срещу колата ми където паркирам всяка сутрин, но не съм влизала нито веднъж Joy

Вчера цял ден се мъча да си кача снимката и съм бясна. Причината най-вероятно, е че Airtable са намалили атачмънтите към една база на 1GB, а преди бяха по 2 Rage Аз бях на 2,1 даже и ми светеше, че съм над лимита, та разчистих малко, но явно съм двойно над лимита…
Много тъпо, сега трябва една година на 2 да я деля явно Confused Няма как да им плащам по 20 долара на месец, това е много.

Merry Mischief
1000 части
Ravensburger

# 472
  • София
Аз затова ли не успявам да качвам снимки там и първо ги качвам тук и после ги изтеглям и в таблицата Simple Smile
Много благодаря на Скоростната мацка колко скоростно ни купи пъзелите и ги трансферира до теб Simple Smile

# 473
  • София, България
Днес май приключва коледната ученическа офанзива и ще имам време да обърна внимание на някой пъзел.
Правих кекс вчера, опаковах подаръци за училище, тренирахме обуване на блестящ чорапогащник, на предела съм ама от другата страна. Joy
Бухти, този Равенс е просто жесток!
Еве, кой е бил този календар, предполагам че отдавна си го продала?

# 474
  • София
Това е на Блек сии от миналата година и тази година замина при Зори да му се радват предколедно Simple Smile
Аз си опаковах за под елхата 4 пъзела. Два лично за мен и по един за децата. Големия каза че пъзела 5000 на Равенс щял да го нареди за един ден!!!! айде от него да мине 2 и тук след коледа ще му го връча да го видя Simple Smile

# 475
Elena Essex Christmas Puzzle 1000 части

Много красив пъзел! С хубави, ярки цветове и, както казва една приятелка, моята циганска душа много обича да има лъскавко Grinning
Не знам защо, но напоследък снимките ми са с ужасно качество

# 476
  • Варна
Бухтичка, тоя равенс съм го запомнила с един скрийншот в телефона и смятах да го търся в някой бъдещ момент. Твоя ще поема ли нанякъде?

# 477
Загубих се, нямам време напоследък, даже не ви бях чела, но наваксах. Simple Smile
Пъзел не бях редица от октомври - след пъзелмаратона исках почивка - и сега като отворих един съм загубила тренинг Joy Скоро ще е готов, ще ви го покажа, въпреки че още някой го реди в момента (май беше gurgolina ако не бъркам) - коледен Фалкон от кутия с 4 вътре...

Междувременно, тези са само които пристигнаха вчера....

# 478
  • София, България
Вижда се веднага кой още има място и поръчва с размах. Joy

# 479
Да, бе направо... Joy Едва ги прибрах, докато не понаредя ударно да разчистя място не трябва да купувам... 
Освен това направо фалирах предпразнично, а уж спестяваме за пътуване догодина... Joy
Ама като знам, че са последни бройки повечето и после трябва да ги поръчвам от чужди сайтове... Ужас. И Лидл същи са виновни, добре че не събирам и диснита и ми се размина миналата седмица... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт