Пъзели 61

• 25 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честито Рождество, мили хора! Да сте здрави, окрилени и закриляни!
Започнах един Фалкон аз, но остана най-трудната част с много китки - дано не го редя до Нова година Grinning

# 586
  • гр. София
Един малък сладурски пъзел от 54 части, който си купих преди време от едно магазинче в Девин. Имаше и други приказки. Аз избрах Дядо вади ряпа. Взех го с цел да го ползвам за служебни цели, но после го забравих. Големи плътни части Simple Smile

# 587
Честита Коледа! Много здраве и късмет на всички!...Един шарен двухилядник с еднс липса☹️...

# 588
  • гр. София

260 части Simple Smile

# 589
Честито Рождество Христово! Мир, разбирателство и много здраве на всички.

Ето и моя Адвент календар

# 590
Santa’s express на Trefl prime

# 591
Благодаря на sali, за прекрасния пъзел! Heart
Изключително приятен за редене, отлично качество, с две думи, страхотно удоволствие!

Each Tree Has Its Own Colorful History
1000 части, Enjoy

# 592
  • София
Весела Коледа, приятели Heart Christmas Tree Nature Snowman
Бъдете здрави и нека в разбирателство редим пъзели Nature Star2 аз имах дървени папагали под елхата, но още не съм ги започнала, надявам се до края на годината да им се насладя.
Бухти, ако някой не ме е предварил, бих взела адвента Simple Smile мама се оплака, че ще й липсва всекидневното редене на минита Simple Smile пък тя на 1 януари има и рожден ден , какво по-хубаво допълнение Simple Smile
Ето го и моя нареден

Весели почивни дни

# 593
Честито Рождество Христово!
Поздравявам ви с два неколедни, но за сметка на това пътуващи пъзела

# 594
  • София
А моите мъже вчера ме изненадаха с пъзел и днес се забавлявах с него

# 595
Честито Рождество Христово! Желая на всички много топлина в сърцата, здраве и безкрайно щастие с любимите хора! Flowers Four Leaf CloverChristmas Tree

Ние по празниците си бяхме в Русе при родата и освен, че нямах никакво време дори за мини пъзел, а и не ми остана такова и да ви чета. Сега гледам да наваксам и се възхищавам какви красоти сте спретнали за няколко дни.
Бях се заканила да не се прибирам с пъзел, че вкъщи под елхата ме чакаше 13500 на Трефл със световните забележителности, но пъзелът сам ме намери на тавана при нашите SmileStuck Out Tongue
Та, да ви покажа какво съм редила преди има-няма 25 години. Изключително ми е любопитно дали ще е цял и директно го започвам Smiley

Скрит текст:

# 596
Един чудесен Falcon

# 597
3 дни сортиране, не помня колко дни болно дете, болна аз, болен мъж, 2 вечери нареждане. Като гледах картинката си мислех, че този ще ми е много труден, допълнително се бавех със започването да нареждам, но се оказа доста по-лесен от очакваното. Или му свикнах вече на Томас Кинкейд, или просто този е по-лесен.

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 01:51 от Jenaiassez

# 598
Някой беше споменал за разделяне на стандартните пъзели на малки части. И аз така направих с два коледни пъзела на Джъмбо.

Първият цял

Не ще и дума забавни са тези човечета.

# 599
Попадна ми тази красота във фейса
Дали я има някъде в България?

Общи условия

Активация на акаунт