Пъзели 61

• 25 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Vese, явно съм гладна, защото на твоята снимка виждам сирене, кашкавал, чушки и разни саламчета, само се чудех какво правят тези инструменти на масата Joy

# 661
И аз видях такава зеленчуци и реших , че явно прави руска салата 😅

# 662
Леле, ще ме скъсате момичета Joy, дано като завърша, излея, почистя и ви покажа лицевата страна да видите нещо друго.

# 663
Sali, честита да си! Много здраве, радости и сполуки ти желая! Flowers Bouquet
Толкова съм бързала да ти честитя, че съм писала в темата за професионално ориентиране на младежи Joy Ти от такова нужда нямаш, но пък нека младежката енергия, ведрост и плам се ориентират към теб и те изпълнят за много щастливи дни Heart
Vese, този проект, който си разпънала е за още 240 пъзела! Абе, направо 500 ги брой! Joy

# 664
Sali, честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Аз най-после започнах и мой пъзел - 3 котки на Роуина Вахтмайстер 2000.
Vese, твоят  Шерлок е в мен, но понеже съм последна, ще го редя след котките. От 5 пъзела не бях редила мой Simple Smile

# 665
# 666
  • Варна
Снощи го завърших

Отдавна не бях редила пъзел на една от любимите ми теми, морски фар.
И се убедих, че повече харесвам нестандартните части, отколкото класическите.
Сали, честит рожден ден, много здраве, щастие и късмет.

# 667
Не мога да не споделя с вас, какъв ангел си имам от Весе. Heart
Сега реших да отворя пъзела сърце, който ми подари наскоро и вижте, какво ми се усмихна от кутията.

Прекрасен е Весе, веднага си го закачих на естествената ми елха в хола(палмата). Heart Eyes

# 668
  • Русе
Честит рожден ден,Сали! Бъди много здрава, много обичана и усмихната. Прекрасното ти чувство за хумор винаги да е с теб 💐

Със закъснение искам да честитя Коледа на всички и да ви пожелая топлина и уют във всеки дом ☃️
Весе,нетърпелива съм да видя крайния резултат на мозайката. Огромен труд е това,❤️ Съпругата на моя братовчед се занимава любителски с мозайки.Ще ти споделя снимки, ако ми разреши 😊
Тони,много мило ми става, когато чета вълненията ти покрай предстоящото събитие 🤰
И от мен един нареден.Със сребърни елементи е, много красив

# 669
  • Тополовград
Следващия коледен пъзел.

# 670
  • София
Благодаря, момичета. Благодаря и на евето, която лично ми поднесе пожеланията си, гарнирани с подарък.

# 671
  • София
Честита да си, Сали! Здрава, обичана и уважавана жена Flowers Hibiscus
За съжаление не мога да се похваля с пъзел за големи, но вкъщи играем double и на 3-2-1 Старт! С Пъзели. Харесва се на дребните и вече съумяваме да играем всички, което си е напредък Blush

# 672
  • София
Сали, честит рожден ден и от мен!

Благодаря на Оля, че ми донесе до нас почти блек сий с плодовете и ядките. Мноооого приятен пъзел. След принудителната абстиненция от пъзели последните около два месеца, този ми дойде много добре. Мислех, че ще го редя бавно като пеперудите, но го наредих за два дни. Огромна мотивация ми беше да редя по-бързо докато детето спи, защото нямам много къде да го прибера да не го стига. Всичко е наред обаче, опазих пъзела от Зори и сега е вече прибран на сигурно в кутията, далеч от детски ръчички.

Весело посрещане утре на всички!

# 673
Къщичките книги и тези къщички на дърво са абсолютно пристрастяващи - почнеш ли ги, няма оставяне до последното парче, буквално си се редят на един дъх.

# 674
Добро утро!
Весело посрещане и изпращане довечера на всички! Relaxed

Успех на Бухтичка днес на състезанието, ще стискам палци .
Весе и аз материали за руска салата видях първоначално Stuck Out Tongue Closed Eyes Аз също нямам търпение да видя крайния резултат на мозайката, направо адмирации за труда и търпението.

Снощи завърших този гибсън, но не се заричам, че ми е последен за годината. Smiley
Прекрасен за редене и екстремално лесен, буквално на едно сядане го завърших.

The Potting Bench, Gibson, 1000

Общи условия

Активация на акаунт