Пъзели 61

• 25 879
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
Готов е пъзела Simple Smile Много ми хареса Simple Smile
Рамката трябва да се реди последна Simple Smile

# 646
Бухтичка ме подсети да преброя за тази година колко са наредените ми пъзели и го докарах до 115. Миналата година са били по-малко, но тази съм редила и много по 500 части, имам и 2*3000, 4*2000 и 1500.

# 647
И аз не отварян линка на Бухтичка, отваря ми моята си Галерия. Бухтич, продаваш ли този Равенс - Apres all day? Много ми хареса
Аз ред един, който ми подариха миналата Коледа. Той е снимка на мен с двете ми дъщери, 1500 части. Ама нещо ми взима здравето, но няма да се отказвам. Само не знам дали ще го лепя после, още не съм решила.

# 648

Santa's Hobby, 1000 части
Cobble hill

С този прекрасен Cobble hill приключвам с коледните за тази година. Доволна съм, че успях да си спазя традицията.

Скрит текст:
Предните години съм редила тези:

2020 г.

2021 г.

2022 г.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 10:06 от vox

# 649
Сега като си видях пощата с рикуести за таблицата усетих, че съм объркала линка Smile
Извинявам се, ето го - https://airtable.com/appsfkCYGG07ZgRnL/shrJfco5rpU457GlK

Йоана, записала съм още преди време Мона Лиза за този, но така или иначе засега ще го задържа. Мисля да го дам на майка ми да види и тя какво е хубав пъзел, че като разгледах какво си е накупила...някои ми се виждат супер трудни и на мен Joy

И докато съм седнала да покажа и май предпоследния ми коледен за тази година

Christmas in Cardiff
1000 части
Falcon

# 650
  • София, България
Тони някъде се загуби, явно подготовката тече с пълна сила.

От мен снимката на прекрасния eeboo, който Тони ми подари, Джо толкова много го хареса, че си го нареди на сектори сама целия.

Сега съм отворила един от Весето, на Heye, който е толкова труден, че ако не беше разделен на две да съм се отказала, но пък е невероятно забавен и много ми харесва.

Аз вчера пуснах пъзели за продажба по групите, просто ми е вече неудобно да ви бомбардирам с моите пъзели като знам много добре, че всички сте пълни до козирката и се чудите как да се разчистите малко.

# 651
  • София
Тук съм, но всеки ден получавам поръчки с нови за мен “играчки” - вчера дойде количката, онзи ден сглобявах скрин 😂 Пъзелът “next to me” още чака в кашона…  В Озон готвя втора поръчка без пъзел в нея, не мога да се позная 😂 Но редя! Морският дървен Трефл на Бухтичка върви полека и днес ако няма толкова пратки, сигурно ще го завърша Wink

Обаче я дайте всички дружно да честитим на sail рождения ден и да й кажем колко безценна съставка ни е в нашата рецепта за споделено време и внимание Wink Здрава да си, Ренко, и много да слушат деца и внуци ❤

# 652
  • гр. София
Честит рожден ден, Sali! Бъди здрава, щастлива и се наслаждавай на живота! Simple Smile

# 653
Честит рожден ден, Sali. Да си много здрава, щастлива и обичана! Flowers Cherry BlossomFlowers Sunflower

Бухтичка, ще следя профила ти тогава. Кой пъзел ще редите?

Мона Лиза, този беше първият ми на марката и останах очарована. Единствено гланца ми дойде малко в повече, но се ядваше.

Едни сладурски бухалчета от мен, може би последни за тази година.

Owl Magic, Cobble Hill 1000

Ето и моята статистика за тази година. Направо съм надминала себе си Scream Часовете не отговарят, защото са само на някои, с които тренирах за пъзелманията.
Скрит текст:

# 654
sali, честит рожден ден!
Желая ти здраве, бодър дух и ведро настроение!
Съгласна съм с Тони, че си безценна съставка в споделената ни общност. Heart Eyes

# 655
Сали, жива и здрава, семейството да те радва и по малко да те тревожи. Радвам се, че сме си заедно в пъзелите.

# 656
  • София
Честит рожден ден, Sali!!! BirthdayChampagneFlowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

# 657
Box , благодаря за приложените линкове ! Ще си поръчам от Дисни серията задължително Бамби , че всички пъзели с него са много красиви ! Ще си взема малката русалка и Лейди скитника , другите не ми допадат . Цар лъв този път е разочароваща картинката и не ми допадна . Отдавна чаках тази серия ! Добре ще ми дойдат за наближаващия ми рожден ден !

Благодаря !
Скоро ще пиша да дам отзив и за книгата , че някой писа чете и иска да споделя , просто не ми остава време да я завърша , все съм нанякъде ..

# 658
  • гр. София

Една по-светла снимка Simple Smile Да споделя, че в реденето вчера се включи и моята племенница Simple Smile и още нещо купих си таблички от ИКЕА, много съм доволна Simple Smile Купих си 7, но може би 8 щеше да е по-добре за 1000части пъзел включително с рамката.

# 659
Мона Лиза, не се притеснявай да пускаш пъзелите си тук, моля, толкова са хубави и цветни. Хейето ще го направиш, как им хрумват на тези илюстратори тези човечета, много са ми на сърце.

Оля, много е хубав Шерлок, поздравления и за табличките, аз използвам 4 за хиляда и съм много доволна, Йоанка пак ти благодаря, чак от Стара Загора ми ги купи, даже май майка си въвлече.

Аз сега сека стъклото/смалт за мозайката, че семестъра свършва след празниците и имам да довършвам. Уж си взех всичко необходимо за вкъщи , но разбира се съм забравила самите проекти, само дето ги мъкнах тези тежести.
Ето работния ми сет, сека ли, сека.

И аз ще правя по пълна статистика, за сега по списък ще ги направя 240, оставих си един специален за последно. Сега са 239.

"Въшката" на Мона Лиза е супер.

Благодаря, цветовете ми доставиха голяма наслада.

Общи условия

Активация на акаунт