Пъзели 61

• 25 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ади след празниците съм ти приготвила един кашон от нас с Йоана. Днес ще отворя последния обещан за теб и след това ще ги групирам в кашон Simple Smile
Едно Дисни от мен

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 11:10 от евето

# 631
# 632
И от мен един празничен пъзел, в тандем с шестгодишното вкъщи.

# 633
Vox, тъкмо нареждам Лейди и Скитникът:)
Kingfan, изглежда много приятен, на коя фирма е?

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 13:29 от Hot Spring

# 634
Здравейте, момичета. Закъснях да ви честитя Коледата, но пък нека новата година да ви донесе още повече хубави емоции, приятни изненади и най-вече здраве за всички!
Трудно ви следя, още по-трудно е с реденето. Обаче под елхата ме чакаше една самодива, която наредих на един дъх, защото много ми хареса. Подгрях с по-малък Дисни и май за тази година това ще ми е...
Schmidt, Arielle, 500 части

# 635
Master Peaces

С голям мерак го взех, с брокат, значи хубава работа, но никак не ми хареса този брокат, всички цветове заминали, не знам дали с всеки подобен пъзел е така, но някак се натрапва.

Трелф 500

Това вече е друга работа Heart

# 636

Благодаря, Тони! Отива на стената при колекцията с матрьошки.

# 637
Vox, тъкмо нареждам Лейди и Скитникът:)
Kingfan, изглежда много приятен, на коя фирма е?

На Galison, 500 части.

# 638
Jumbo, 1000 части

# 639
Hot Spring, на една вълна сме Simple Smile
Вчера си мислех да започна Снежанка, но домашно - роднинските празнични протоколи ми попречиха и реших, че явно ще остане за след Нова година. Но сега и Vox като припомни ...
Не е лесно, казвам ви Joy

# 640
Хаха, вече приготвих Мини и Мики в Париж за утре😄
Иначе да се похваля, че вече съм намалила до 11 неотворените ми пъзели😌 Цел - да са до 10 запасите(близо съм).

# 641
  • София
Весе, редила съм Галисън с брокат и, учудващо за мен, даже ми харесаха Simple Smile Но не беше златист брокат, син беше.

# 642
В момента съм на номер 200 за тази година Joy Щеше да е готино да ги оставя така кръгло число, но предвид състезанието явно ще са 201.
Аделка, линк ще мога да дам чак след като мине ако запазят видеото, предполагам ще го запазят. Иначе ще е лайв, може би ще се вижда на профила ми, че съм лайв по това време ако се влезе.

Après All Day
1000 части
Ravensburger

Малко ъпдейтнах линка -
https://airtable.com/appsfkCYGG07ZgRnL/tblyszThOCvRYsteN/viwbAYA … mS5Iu?blocks=hide
Предвид, че съм доста затрупана от пъзели, които не са мои май няма да имам друго за добавяне скоро. Останаха ми 1-2 нови коледни пъзели, но обмислям да ги оставя за догодина.

# 643
  • София
Бухтич не се отваря линка. Аз тази година качено в таблица имам около 100 наредени, но не съм качвала тренировките, а те не са малко:)

# 644
  • София, България
Да, и аз не мога да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт