Пъзели 61

• 25 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Мона Лиза, чуждестранна групичка беше, но ме съмнява да го има в България🤔
Vox, благодаря:) Цената е уау😄 По-голяма вероятност има да го поръчам да ми го изработят май😄
Те реално правят същото, ще ти го изработят, не ги държат на склад. Иначе имат български и чуждестранен сайт, рекламират активно в няколко чужди групи, явно там си го засякла.

И пропуснах да кажа, че в последните работни дни Весето ми прати два пътуващи, у мен са пеперудите и момичето с колелото на Нова.

Зимни приключения
1000 части
Black Sea Lite

Този го завърших на 24-ти сутринта и осъмнах с една липса, чудесно начало Laughing

# 616
  • София, България
Бухти, обаче е много красив!
Аз редя един 500 части на eeboo, буквално с кафето съм го наредила почти, благодаря на Тони! След малко ще го покажа.

# 617
Olia T, и аз черешите за накрая си ги оставих, но още помня какво удоволствие беше този пъзел. Разкошен е!

evencee, точно този хаотичен разпънах снощи и ще ми е последен коледен за тази година.

Бухтичка, много е красив, жалко за липсата. Дано излезе от някъде.

Аз вчера завърших античните коне на Едука. Очаквано е с липси, но качеството на марката от преди 20 години няма нищо общо с това, което е сега. Можех да го вдигна целия без да се разпадне и даже ми беше зор да го разглобя.
Имаше моменти, в които разбрах онази снимка с коня, която се върти от години из фейсбук. Направо ми се размаза погледа от толкоз кафяво и ми се щеше да насипя всички парченца във формата на конете и да си редя само небето и пясъка SmileyStuck Out Tongue
Иначе явно и преди толкова години отношението ми към пъзелите е било както към днешна дата, отлично състояние и по нищо не личи, че е толкова стар, направо си е като чисто нов.

Sunset on the beach, Educa 1000

# 618
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и благословени!

# 619
Много хубави са пъзелите, които редите!
Разочарована съм от пъзел на Grsfix, но все пак го наредих. Ако някой го иска с удоволствие ще му го подаря. Имам и още един, който въобще няма да отварям.

# 620
  • Свищов
Йоанската май щеше да ги пробва тези пъзели, не знам какво е решила накрая обаче.

Аз завърших един Фалкон - припомних си как трудно се разглобяват техните Grinning Не помня от кого тук го взех, но имам предложение да ги слагаме винаги в торбичка пъзелите и после в кутията, че тръпката от потенциално липсващи части държи докрай Grinning  Но нямаше, разбира се - всичко беше перфектно и пъзелът беше интересен за редене Simple Smile

От мен е, а аз съм го взела от тук пак и по презумция реших, че е в торбичка и не съм погледнала, за което се извинявам.

# 621
Cobble hill, 1000 части❄️

Забравих да спомена, когато обсъждахте преди време - аз също не харесвам загадките, защото обичам да гледам картинката като редя:)

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 16:42 от Hot Spring

# 622
  • София
Много обичам почивните дни. Моя мъж с големите деца всеки ден излизат да се мотаят по мъжки и аз мога да си редя на спокойствие.
Един Шмид от мен, жестоко качество.

# 623
Един Фалкон от мен, който ме позатрудни, признавам си

# 624
Ще има състезание!
31-ви от 12 часа, може да си добавите ремайндър от профила на SJ, където ще бъде и лайва.
https://www.instagram.com/2puzzlepeople?igsh=MWVjY24xeW5xNm51cg==

# 625
  • София, България
Йоанка, ти май беше редила някакъв подобен пъзел миналата година.

П.П. Еве, моля те дай пак линк към твоята табличка с пъзелите, където пише кой на кой е обещан, защото ми е неудобно да питам всеки път дали има някой записан. Хареса ми този Шмидт, но предполагам, че някой се е обадил преди мен.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 17:15 от Мона Лиза

# 626
  • София
П.П. Еве, моля те дай пак линк към твоята табличка с пъзелите, където пише кой на кой е обещан, защото ми е неудобно да питам всеки път дали има някой записан. Хареса ми този Шмидт, но предполагам, че някой се е обадил преди мен.
Този е обещан на Аделка, но тя продава. Табличката трябва да я ъпдейтна защото имам много запазени с листчета залепени на тях, а отделно имам и много, които ги няма там.

# 627
  • София
Още малко котенца с празнични шапки People Santa добре че е 500 части и отмъкнах малко време

# 628
Много любим пъзел на 20г., който редя всяка година по това време.

# 629
Еве, прекрасен е този Scmidt.
И да, Мона Лиза, нищо не пазя, така, че ако искаш ще те запиша за него когато му дойде ред.

Бухтичка, супер, че ще има състезание. Ние щяхме да имаме гости за НГ, но от Русе си докарахме някакъв вирус и сами ще си посрещаме, та ще гледам с голям кеф и ще стискам палци за теб, разбира се Relaxed
Надявам се да качиш линк в групата, че нещо от компютъра не мога да си включа известие, а на телефона нямам инстаграм.

Вчера завърших хаотичния коледен и последен тематичен за тази година.

Chaotic Christmas Square, Trefl 1000

Общи условия

Активация на акаунт