Пъзели 61

• 25 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Това сигурно е онзи Иван Иванов ли беше, който прави пъзели по поръчка, но на мен нещо ми е съмнителен.

# 601
Тук го намирам, но не знам нищо за сайта.
https://omayapuzzles.com/product/pazel-valshebnata-gora-taralezhat/

# 602
Мона Лиза, чуждестранна групичка беше, но ме съмнява да го има в България🤔
Vox, благодаря:) Цената е уау😄 По-голяма вероятност има да го поръчам да ми го изработят май😄

# 603
  • София, България
Да, точно Омая е. Те са му специфични пъзелите, реално не знам кой ги купува, пуска компютърно генерирани снимки по групите.

# 604
  • София
Йоанската май щеше да ги пробва тези пъзели, не знам какво е решила накрая обаче.

Аз завърших един Фалкон - припомних си как трудно се разглобяват техните Grinning Не помня от кого тук го взех, но имам предложение да ги слагаме винаги в торбичка пъзелите и после в кутията, че тръпката от потенциално липсващи части държи докрай Grinning  Но нямаше, разбира се - всичко беше перфектно и пъзелът беше интересен за редене Simple Smile

# 605
  • гр. София
Доколкото си спомням Йоана се отказа да поръчва.
Готова съм с плодовете. Разкошен пъзел Simple Smile Последни ми останаха червените череши Simple Smile
И най-сетне снимка на светло Simple Smile

# 606
  • София
Коледният Enjoy е готов за предаване.Тони, благодаря за коледните пожелания и най вече на Бубка (да я почешеш зад ушичките Grinning)
От момичетата в София остава mimok по списък и апр., която иска да е към края. Казвайте на кого да предавам или изпращам.
Оля, тези череши и аз ги редих последни, още ми държи влага, добре, че има време до сезона им, да ми поразмине Joy
И една загадка на Шмид  наредих, но няма как да я покажа, нали е загадка.

# 607
  • София
Аз снощи наредих един Трефл

# 608
А от мен  един Gibsons Simple Smile

# 609
Трапеза за Бъдни вечер
1000 части
Black Sea Puzzles

И тогава и сега единствената трапеза за Бъдни вечер, която мога да направя Joy

# 610
Вчера съседката ми подари на детето този малък бонбон - Трефл 200 части. Нареди си го сама, даже на няколко пъти ме изгони да не припарвам, като отивах да видя прогреса. А предлагах да ѝ взема някакъв детски като бяхме в магазина и ми правеше криви физиономии, едва ли не че вече ѝ е писнало от тия пъзели из нас, но сега си го нареди с кеф.

# 611
  • София, България
Аз геройски завърших моя коледен, беше супер готин, много ми хареса.

# 612
Завърших си хаотичния и последен за тази година коледен, за другата си оставих два. Много приятно се нареди, мислех че ще е по-тегав.

# 613
  • София
Даже половинката предложи да го наредим, много му харесват дървените.

# 614
  • София
Пак да благодаря на HighSpeed за пъзела жесток е и много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт