Пъзели 61

• 25 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Гледам,пче днес май никой не е качил коледния Трефл. Попълвам пропуска

Шегата настрана. Много приятен и лек пъзел. За мен е специален, защото е подарък. Ако някой иска да го нареди с удоволдтвие щи му го дам (разделен на 2 х 500 да не се напряга по празниците)

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 18:57 от anp

# 391
Още един малък пъзел (300 части) реден с детето.

# 392
  • София
И третият коледен нареден.

Вчера груповото редене беше супер. Винаги се зареждам  много положително Simple Smile

# 393
  • София, България
Мими, кажи, много ле беше труден? Аз съм си го купила и на мен ми изглежда добре, но някъде четох по групите, че е бил доста труден.

# 394
  • София
Мими, кажи, много ле беше труден? Аз съм си го купила и на мен ми изглежда добре, но някъде четох по групите, че е бил доста труден.
Мими, ами относително труден е. Доста детайли имаше. Аз го редих една вечер с Али и на следващият ден с кафето го завършихме

# 395
  • Русе
Бухтичка,тези , ако са свободни,ще ги взема

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 06:36 от Зори

# 396
Страхотните кемпери на Cobble hill

# 397
  • Русе
Страхотни са караваните Heart Все се надявах,че ще ги заредят в Озон есента, обикновено Септември зареждат Кобъл,но тази година няма Sad
Йоанка, ако не са обещани,може ли да са за мен.
В Озон са заредили нови  модели на Heye.

# 398
Аз кемперите запазих ли ги от някого Joy
По едно време се говореше за тях и май двама човека ги имаха, аз писах, но не съм сигурна дали ще стигнат до мен и къде съм по опашките Laughing
Зори, ако ги взема по някакъв начин може после да са за теб.

# 399
В Озон са заредили нови  модели на Heye.

И има два нови Зозовила.  Heart Eyes

Вчера, след като приключи момичешкото парти, успях да метна три корони Simple Smile

Леко и приятно се реди.

Бухтичка, покрай децата се сетих, че ти бях обещала по-подробно инфо за Канвас, но така и не стигнах до снимков материал, за което се извинявам. Но искам да ти кажа, че играта се хареса най-много от всички, които им предложих. Предпочетоха я дори пред Убонго.
Скрит текст:

Показвам ви, какво сътвориха момичета под вещото ми ръководство. Stuck Out Tongue Winking Eye

Накрая си ги изпратих с по една кутийка, да се похвалят и на мама.

# 400
Тези кемпери голяма обиколка ще направят. Satisfied След Йоанка отиват при Евето и някой ден при мен Smiley
Бухтичка, ще те имам предвид, ако не си се сдобила с тях преди това, а след това и Зори.

Аз тъкмо преживявам новите шмитовете, а сега и зозовили..... , че и много яки. Weary

# 401
  • Варна
Off-topic уточнение:

Караваната няма двигател. Кемперът има. Пъзелът е с каравани Wink

# 402
Състезание на 23-ти почти със сигурност няма да имаме, не помня дали писах, коментаторката Емилия е в болница.

Бътърфлай, аз лично почти след всеки прочетен пост в темата ми идва да кажа нещо, но в около 90-95% от случаите не стигам до писане, просто забравям или не остава време. Но наистина с този календар имаш голям ентусиазъм и нямаше как да не го отбележа, надявам се да видим всички котета Blush

А моят каленадар си стои, последната дата, която отворих май беше 8-ми Rolling Eyes

white duckling, благодаря за включването, хубаво е да се изясняват нещата Joy

vox, няма проблем за играта, тя така или иначе май беше изчерпана, по-нататък ще я мисля, изглежда интересна. А сладките ви са перфектни, както винаги Grinning

Дали ще мога да зарадвам някого с Пролет? Vox ми го подари миналата година, аз си го запазих за подходящия момент и го наредих, много е красив, но няма какво да се лъжем, не си представям да си го причиня втори път Joy Та си мислех ако някой има желание ще е хубаво да зарадва и друг човек Smiley

# 403
  • Русе
Бухтичка,може ли за мен?Ще го рамкирам за подарък

# 404
  • гр. София
Аз и днес уважих пъзелите от Лидъл, взех четири, само от 3 се отказах- Замъка, Ню Йорк и някакъв мост.

Общи условия

Активация на акаунт