Пъзели 61

• 25 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
white duckling SatisfiedSmile

vox, уаууу, шишарките са се получили повече от страхотни, а за макароните нямам какво да кажа. Това е най-любимото ми сладко на света и никога, ама никога не искам да се науча как се правят Stuck Out Tongue Closed Eyes Голямо браво на децата, прекрасно са се справили.

Бухтичка , много кофти за Емилия. Дано бързо се оправи и скоро да обявите нова дата за състезанието.

Olia T, супер находки. Аз тази седмица в Лидл няма да стъпя, мъжО ще пращам да пазарува, той със сигурност няма да се изкуши от пъзелите Satisfied

Аз си продължавам със забавните коледни този път с една мега яка загадка.

Wasgij Christmas 17, Elf Inspection! 1000

Решението, за който му е интересно. Много актуална заигравка с "всичко в последния момент" Laughing
СПОЙЛЕР:
Скрит текст:

# 406
UK каталога на Равенсбургер за 2024 - https://puzzlesbyliza.com/catalog-2024-uk/

Няма много нови, на мен най-много ми се разтуптя сърцето от кръглите Smile
И една дъгичка на Ейми. Но доколкото разбрах в немския ще има и други нови.

И нали казах, че почваме с коледните вече, крайно време е.

Christmas Treats
1000 части
Master Pieces

# 407
  • София
Ади много ми хареса тази загадка, ако не е беюана задели ми я Simple Smile

Ели Бързо да оздравява Емилия за да ви гледаме

Бътерфлай, много са готини котетата, но аз като алергична към котки не мога да ги оценя Simple Smile

Много ми харесват в Австралийските групи пускат един адвент календар, който става като голям пъзел.

Аз наредих моя пъзел, но вчера нямаше изглед за хубава снимка. Довечера започвам мечетата с един чай Simple Smile

# 408
  • Русе
От мен нещо набързо.Много приятен за редене.Типичен за марката-леко хлабава сглобка,уникални цветове и изображение.На живо картинката е много по-красива
Trefl-400

# 409
  • Варна
Аз съм си поръчала ето тези двата:

А този купих днес инцидентно от една борса до работа, грабна ме веднага щом го видях Simple Smile

# 410
HighSpeed, този мъфин, ако знаеш от кога го издирвам. Видях го преди време в някоя група и очите ми останаха. Разкошен е направо. Ако няма да го пазиш, имай ме предвид. Smile

# 411
Ден 18 - котенце отново Simple Smile

Бухтичка  [] , в интерес на истината това е изцяло първият ми адвент календар за каквото и да било през целия ми живот . Мислех си , че няма да издържа всеки ден по едно да отварям , а още първия ден ще искам да видя всичко . За щастие , нямам такива мераци и успявам да си карам темпото с мисълта , че всяка вечер ме чака една малка изненада и е интересно .

А сега отивам на банкет , до сега се мъчих да се гримирам , ще се моля да не изглеждам като калайджийка 😂 така става , когато грима ти е чужд , а си напълно натурално - естествен !

Хайде лека вечер на всички и утре ще се видим отново със следващото мини от серията ми Simple Smile)

# 412
  • Варна
Случайно го намерих в книжарница до офиса ми, влязох за други неща. Явно беше изцяло ново зареждане, защото бяха по кашони още, без цени. Обаче аз нали съм си нахална, бръкнах в кашона и попитах дали мога да го купя. Да не са луди да откажат Simple Smile

# 413
  • София
Случайно го намерих в книжарница до офиса ми, влязох за други неща. Явно беше изцяло ново зареждане, защото бяха по кашони още, без цени. Обаче аз нали съм си нахална, бръкнах в кашона и попитах дали мога да го купя. Да не са луди да откажат Simple Smile
Ако минеш пак бръкни за още два и прати към София Simple Smile

# 414
  • София
Speed, книжарницата от някаква верига ли е, да се поразходя из София и да бръкна и аз в някой кашон?

# 415
  • Варна
Не, доколкото знам. Местна борсичка е. Сериозно, мацки, ако искате, утре мога да отскоча и да видя колко бройки има. Не ми е проблем да ви купя. Не беше и скъп. Този плюс още един 500 на Касторланд и подаръчна торбичка ми излязоха 26 лв общо.

# 416
  • София
А ти коко и долна, както показващ и не продаваш... Kissing Heart този enjoy щ его чакам да го заредят пак Simple Smile
Аз завърших загадката на Равенсбургер, позатрудни ме, но човке каот има време, няма пъзел, който да не може да нареди. Утре снимка, че го довършвах на лампа.

И да кажа специално на vox, че като показах индианката в международната група във ФБ, ме намери една мацка от Гърция и си поръча същия пъзел от ГеоАрт и сега вече си имам и потенциална нова дружка в гръцко Simple Smile Днес ми го показа нареден, а племенниците й вече си избирали какви картинки да си поръчат да им направят и на тях Simple Smile  Страшно изкефена от качеството и от отношението. Много се зарадвах, защото хубаивте бизнес идеи трябва да се поощряват и подпомагат!

# 417
  • София
Аз не бих отказала един, ако не те затруднява, освен ако евето след това не ми продаде нейния (ако си поръча, разбира се).

# 418
Аз също не бих отказала, стига да има бройки и да не те затруднявам.

Тони, последната бройка на този Enjoy я отнесох аз Smile Поръчвах подарък на детето за Коледа и този е бил в количката да му следя бройките и ей така без да искам се случиха нещата.  Scream
Няма да го пазя, така че, ако искаш ще те имам предвид.

# 419
Разкошен е Галисъна, много ми хареса - цветове разкошни, сглобка бетон! Но байгън с всички тия елхички, човечета, че дори и крави има.

С блестящо фолио е, не се вижда затова слагам и фрагмент.

Общи условия

Активация на акаунт