Пъзели 61

• 25 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аааа ееерт, не бъркаш аз ги редя, точно влизам да покажа третия от четирите. Нали сме болни вкъщи, та пропускаме всички приготовления за училище и градина и имам време да редя.
Falcon, 1000 части

# 481
  • Варна
Абе, мацки, някои бяха навити да се пробват на един, който аз не ща да редя и мога да го пусна да пътува. Кажете си кои сте, че съм си затрила лс-тата... Един панорамен, гаден, само с черно и синьо, някакви ледени върхове и планини бяха. Нямам снимка сега.

А иначе, тези тук ги ПОДАРЯВАМ. Някой би ли желал да ги приюти?

# 482
Бухтичка, тоя равенс съм го запомнила с един скрийншот в телефона и смятах да го търся в някой бъдещ момент. Твоя ще поема ли нанякъде?
Eх, изпревари ме, и аз щях да питам Simple Smile И аз мисля, че адвент календарите не са моето нещо. То 50 части, докато седнеш и си готов. След час съм на контролен преглед, стискайте палци да си е заминала пневмонията
А забравих да пиша, и аз вчера не можах да качвам снимки. Накрая си я пратих на фейсбук и явно се смачка качеството и от лаптопа успях да кача. Ще правя нова база и аз явно, но ще опитам да успея да ги събера до края на годината.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 12:29 от Ioana_g

# 483
Страхотни са! Бих се радвала да получа втория или четвъртия.

Абе, мацки, някои бяха навити да се пробват на един, който аз не ща да редя и мога да го пусна да пътува. Кажете си кои сте, че съм си затрила лс-тата... Един панорамен, гаден, само с черно и синьо, някакви ледени върхове и планини бяха. Нямам снимка сега.

А иначе, тези тук ги ПОДАРЯВАМ. Някой би ли желал да ги приюти?

# 484
  • София
ХайСпийд аз бих взела първия да тренираме за догодина

Аааааааааааа тези двата какво ще ги правиш и на коя марка са?

# 485
Тези празници и на мен ми разказват играта, не знам как ще се справя.

Пратих двата пътуващи към Бухтичка, да не се чувства krem4et0 затрупана.

Успях да продам една купчинка във Фейса и наредих няколко Коледни, заети ми от добри души. И в мен настъпи един ентусиазъм.... Докато не започнах да подреждам и разчиствам Flushed , трябва да си наема склад, ако искам вкъщи да е като трябва.

Но да си дойдем на думата, ето два красиви Галисъна, каквото щете говорете, просто си ги обичам

# 486
Ами красиви са!

# 487
  • София

И аз това щях да напиша Simple Smile

# 488

Аааааааааааа тези двата какво ще ги правиш и на коя марка са?

Enjoy, по принцип си ги пазя, ако искаш да ги пробваш мога след като ги наредя да ти ги дам назаем. Само че не знам колко време ще ми отнеме  - колкото са красиви, толкова и трудни ми изглеждат... Wink

# 489
  • гр. София
Vese, и аз отдавна се замислям за склад Simple Smile

# 490
  • София, България
То оставете склада, но хората се напълниха с пъзели и много трудно вървят продажбите, трябва буквално да ги подаряваш.

# 491
Те пъзелите аз съм си ги нагласила, като три шарени елхички и сега по Коледа ще минат успешно като декорация, но всички останали вещи..., как е възможно да имаме толкова много и като решиш да разчистваш всичко да ти се струва полезно и важно, та никак да не го хвърлиш.

# 492
Ахх, двата Галисъна, особено втория ... напълниха ми очите с красота!
Толкова ми хареса на мен марката, че сега не мога да оценя Фалкон, който редя. Матовото покрие е топ, ноо вдигам цял пасаж - разпада се, след яката сглобка уфф. Между другото има презареждане на Галисъни, преди малко позяпах.
Жалко, изпуснах подправките, тези са единствените които харесвам главно заради любимата сиво-лилава гама. Тъкмо се навих да редя храни след коледния Трефл. Някой ако го има и ще се разделя с него - да ме пише.

# 493
  • София
Enjoy, по принцип си ги пазя, ако искаш да ги пробваш мога след като ги наредя да ти ги дам назаем. Само че не знам колко време ще ми отнеме  - колкото са красиви, толкова и трудни ми изглеждат... Wink
бих се възползвала. не е спешно не съм останала без пъзели.

# 494
Показвам ви един отново 300 части. При тях ми харесва, че мога спокойно да ги  наредя за една вечер.

Общи условия

Активация на акаунт