Пъзели 61

• 25 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Свищов
Ох, камък ми падна от сърцето. Цяла нощ само това мислих и се чудех какво да правя...Ако някой ги желае да ми пише.

# 526
  • София
Дай Боже всекиму такива свекърви и влъхви като вас Heart По много! После ще ви правим орисници Wink

# 527
  • София
Най-накрая и четвъртия от кутията е готов. Остава ми един Дядо Коледа на Кобъл Хил и приключвам с коледните.
Falcon, 1000 части, четвърти от четири

# 528
Shmidt, 1000 части🌸🌺
Много в красив! Ще го пускам в групите за 12 лв.

# 529
Ден 22 - щастливо коте ❣
Резонира с моя ден ! И аз така се чувствам като последен работен ден за тази година и десет дни ваканция 💕💕 най - накрая заслужена и пълноценна почивка !

# 530
Олее, аз забравих, че имам адвент Joy

Декември
1000 части
Вретено по фотография на Ивелина Чолакова Heart

Днес ходих до един магазин където продават евтини пликове с цип. Имах най-добро намерение да си купя в поне 2-3 размера и да почна да отделям рамката. Обаче ги продаваха само по 5000 бр. Joy Пет хиляди, да, точно са нулите Joy

# 531
  • София
Абе, Бухтич, следващият път като поръчвам, направо ще ти взема и на теб Wink Само малки за рамка ли искаш, или и големи за пъзелите?

Аз завърших Едуката, много ми хареса, отдавна не бях редила колаж Simple Smile Снимка утре, че не исках на лампа.

# 532
  • Варна
На Мегапорт на магазинчето ли ходи?

# 533
Бързам да ви се похваля с новите ми пъзели. Пристигнаха и два от HighSpeed, но останаха в офиса. Сега дилемата е с кой да започна?

# 534
Ох, и аз все се каня да започна да отделям рамката, даже си бях купила едни малки пликчета за целта, но хич не помня къде съм ги прибрала Stuck Out TongueLaughing

Тони, аз обожавам колажи, повечето са ми много лесни и обикновено разпускам с тях след някой тегав.

beautyaddicted, аз бих започнала със сладоледите на Black Sea.
Предстои поредната топла Коледа и направо ми се уби мерака да редя коледни вече, а така ми се иска да завали сняг Nature SnowflakeNature Snowman

# 535
  • София
Момичета, никога, ама никога  не се захващайте с vox Joy
Вчера, докато чакам на спирката на автобуса, получавам лично съобщение от нея.  Отварям го и чета строги инструкции – на следващия ден да получа пратка- кашон  от Спиди, да сложа кашона с някакви неща под елхата да чакат за Коледа, а в къщи незабавно  да хапнем съдържанието на два плика и един буркан. Тук аз избухвам в неистов смях и огласям спирката, защото все съм получавала разни работи, но буркан – никога Grinning
Излишно е да казвам, че информацията  за хранителните продукти и най-вече буркана предизвика неподправен интерес от страна на съпруга ми, който почти не спа от вълнение.
Ние сме от старото поколение, с пионерска и комсомолска дисциплина и, разбира се, бяхме много стриктни. В девет и малко  днес мъжът ми донесе кашона и започнахме изпълнението на указанията.
Това, което ми беше разрешено да видя, е прекрасно!
 Vox, благодаря много и за вниманието, и за сладките,  и за красивото оформление. А макароните са божествени!
Внучката в действие Grinning

beautyaddicted, аз съм за коледния пъзел.

# 536
  • София, България
Vox, страхотна си!
Момичета, за рамката и пликче за сандвичи върши работа, не е задължително да е с цип.

# 537
beautyaddicted малкият коледен е много симпатичен. Дъщеря ми го получи като подарък. 45 минути го редиха с баща й. По едно време им викам "Айде, още ли се моткате с този дребосък?". Те не били състезатели Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 21:36 от anp

# 538
  • София
Ама да, праава е Мона Лиза, пък аз не коригирах (то моите са ясни на всички, де - не са с цип). А покрай творците в темата сериозно се замислям да се скрия в ъгъла докато не мине времето за подаръци и изненади - поне няма да знам точно колко да се срамувам с моите две леви ръце Simple Smile Но шегата настрана - страхотна общност си имаме тук и всичко е много хубаво!

# 539
И аз съм готова с мечетата. Vox, много благодаря, страхотни бяха. Кой ги иска след мен?

Общи условия

Активация на акаунт