Пъзели 61

• 25 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София, България
Май този път аз не се изразих правилно, имах предвид, че може и съвсем обикновено пликче за сандвичи, без цип, без жлебове, просто по-малък размер и се връзва отгоре и готово. Аз така правя като нямам по-хубави, а това е редовно при мен.
Наредих един много хубав Мастър, чудесно качество, но с ужасна снимка, това е положението.

# 541
  • София
Аз, когато в обедната почивка си разделям рамката, за да не се мотам вкъщи, парчетата ги слагам в пликчета от озон, с които уплътняват пратките. Този съвет го прочетох преди време тук в темата и се получава супер.
Скрит текст:

Един пъзел на бързо, че третокласника ми е вдигнал нервите от ранни зори. Ще става чистач на животните в зоологическата градина и повече нямало да учи. Понеже е при баба си без контрол, не е станал да се включи в онлайн урока в СМГ.

Пеперуди, Springbok, 500 нестандартни части. За първи път редя марката и много ми хареса.

# 542
Абе, Бухтич, следващият път като поръчвам, направо ще ти взема и на теб Wink Само малки за рамка ли искаш, или и големи за пъзелите?
Е не, няма нужда, все някой ден ще намеря пликове, просто съдбата още не ни е срещнала Joy

На Мегапорт на магазинчето ли ходи?
Не, замъкнах се до Ракхива, но гледам, че до Спиди-то ни са отворили някакъв магазин с торби отвън, има ли и малки вътре?

Дъщеря ми го получи като подарък. 45 минути го редиха с баща й. По едно време им викам "Айде, още ли се моткате с този дребосък?". Те не били състезатели Simple Smile
А стига де, аз нямаше да ги изтрая толкова време Joy

# 543
  • София
Момичета, завърших момичето с дъгата и колелото на Yazz. Благодаря на Adelka!!! Flowers Tulip
Кой го иска? В списъка от София са Happy eyes и Vese_vese?

# 544
Ден 23 - надничаме вече за подаръци ❤

# 545
  • Варна
Тук съм, не пиша, но се опитвам да чета всичко, което пишете. Завърших единствения си пъзел на зимна тема. За разлика от предния на тази марка Grafix, този беше с много хубаво качество на парченцата. Но пак имах случай, когато аха да ревна, че имам липси, и се оказа, че тотално съм сгрешила в реденето. Помогнах си с дъното на кутията, има снимка на нареден пъзел. Красив е, много ми хареса.

Gurgolina, моя внук май не е случил на баба. Аз го контролирам повече и хич не ми минава, че почивните дни били само за почивка. Вече му принтирах задачи по математика за ваканцията.

# 546
  • София
Ето го колажът на Едука, който взех от Мона Лиза и, естествено, беше в чудесно състояние (даже още е) Simple Smile И, естествено, беше много приятен за редене Simple Smile Има и черен контур отстрани, но не мога да направя права снимка и затова го изрязах Simple Smile

# 547
  • София
FloridaM, значи си златна баба. Незнам защо някои баби са си стягали децата яко, но внуците ги жалят, все едно в мините работят, когато не са при тях.

# 548
Бухтичка, изтърпях ги. Въобще не бях при тях. Да не кажа, че се съвземах след мигренозен пристъп и още не функционирах нормално.
gurgolina пеперудите са много красиви.
По въпроса с бабите зверове - майка ми е същия дзвер по отношение на дъщеря ми. Добре, че я озаптявам, че детето бял ден няма да види. За мое щастие като майка хич не беше такава. Въобще не ме тормозеше да уча. Не знам какво прещрака на стари години

# 549
Прекрасен Фалкон, много ми хареса.

Ще наредя още един коледен, а имам и още два, но нещо почна да ми писват тия елхи и се замислям дали да не останат за догодина.

# 550
Благодарение на HighSpeed, наредих това страхотно кексче❤️🧁 Пожелавам й да й е сладък живота:)
Тя ми го даде запечатан, за съжаление имаше някои фабрично разслоени части, които мисля, че оправих. Много приятно се редеше, заради уникалните ушенца.

Следват едни кученца 400 части, после пак големи пъзели.

# 551
Нареден е още по-хубав отколкото на кутията! Heart Eyes

# 552
  • София, България
Аз съвсем по повод празника съм отворила и редя един морски пейзаж на Мастър. Joy

# 553
Вече съм готова с първият пъзел от новите ми. Беше лесен за редене, много ми хареса.
Искам да ви питам, как редите пъзели с небе, вода? С повече части само в един цвят.

# 554
Добре че трупам като катерица и извадих един зимен от хралупата...Че то, ако разчитам само на озонци да заредят нещо ново коледно-зимно, ще извадя и аз летните... Ама и те горките явно са наясно със ситуацията и като компенсация са ни заредили капки на д-р Бах да си лекуваме зависимостите Grinning (https://www.ozone.bg/product/dr-bach-komplekt-kapki-zavisimost-3 … -30-ml-jo-and-jo/

Кобъл, 275 части, ама ми се видяха като 1275 Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт