Пъзели 61

• 25 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Искам да ви питам, как редите пъзели с небе, вода? С повече части само в един цвят.
Аз лично с много нерви и евентуално през сълзи. Joy Обичам да ми е шаренко и големите едноцветни петна ме изнервят и напрягат.
Много ми се реди нещо и на мен, но все не мога да отделя време. Този коледния с картичките, който вече няколко от вас показаха, е страхотен и създава много настроение. Heart Eyes Christmas Tree
А кексчето е разкооошно Heart Eyes Видях го преди време във фейсбук и ми останаха очите в него. Отварям тук - сложна логистика за доставка на кексчета. Grinning Направо да му се дояде на човек.

Не пиша и не редя често, но много обичам да ви чета и ви се радвам на пъзелите и на историите. Hug Желая ви весели празници и магични моменти през цялата година! Christmas Tree Heart

# 556
  • София
От мен днес едни кемпери и получих кексчета

Даже извадих късмет и Спиди го доставиха в правилния автомат Simple Smile
Едноцветни петна сортирам по форма и редя на принципа проба грешка

# 557
24 - Бъдни вечер !
Изключително грозно мини е днес , но …

И снимка , купчинката на всички 24 мини пъзелчета , които са наредени ..

Утре занимавката ми ще е да наредя целия пъзел и да Ви го покажа .. , след което ще го развалям и прибирам Simple Smile))

Кексчето горе , която някоя от Вас публикува , е много красиво , направо ми се прияде ! Такива гобленчета все гледам и правя , но пъзели не знаех , че има такива Simple Smile))

Весело посрещане на Бъдни вечер и до утре Simple Smile)))

# 558
Ориентирам се по нюансите и формата на парченцата

# 559
  • София
Най-накрая снимах и този от миналата седмица дето ме мъчеше

Свободен е ако някой го хареса.
Моя мъж обеща ремонт в нас ако продам всички пъзели Joy Joy Joy явно няма да правим скоро ремонт Simple Smile

# 560
Пожелавам на всички весели празници, изпълнени с щастливи семейни мигове и свободно време за пъзели!

# 561
Честита Коледа !
Нека да има здраве , щастие , късмет , спокойствие и мир в душите Ви и в дома Ви !❣

С днешния пъзел приключвам за тази година и с адвент календара !
За мен беше истинско удоволствие, да се прибера от работа и да знам , че ме чака един мини пъзел в компанията на Мия (котката ми) и чаша бяло вино ..  ако имаше повече такава пъзели разделени в кутийки , от който да се направи цял , без да и необходимо да е адвент календар , щях да съм много щастлива ! Жалко , че не се предлага …
Открих своето и това е точно така разделени минита Simple Smile)
Не ми хареса обаче качеството , че се разпада и супер бързо се разваля , очаквах по - добра сглобка предвид реномето на марката eurographics .

Пъзел от 24 минита х 56 части = 1 344 части голям пъзел , който се получи много добре като краен резултат ! ❤

А за Коледният ден си подготвих пробно една Коледна книга (не обичам такъв жанр книги , но реших да видя , като взема една , дали ще ми допадне и дали ще се чувствам в Коледно настроение ) , която възнамерявам до края на деня да я прочета , а вечерта след маса да седнем с мъжа ми да изгледаме всички Коледни филми тип Холмарк , качени в платформата на НВО Simple Smile))

# 562
  • Варна
Весела Коледа, Мацки, аз си я представям ето така (някой ден сигурно ще си поръчам такъв пъзел):

# 563
Весела Коледа! Бъдете здрави и благословени! И в унисон със слънчевото време навън, един пъзел от мен

# 564
  • София
Честито Рождество Христово! Здраве и късмет!!!

# 565
Честито Рождество Христово момичета. Бъдете здрави, щастливи, обичайте и бъдете обичани. Ние вкъщи сме в серия. След моята пневмония, малката Бела е с пневмония. Трети ден се борим с почти постоянна температура. Надявам се тези болести да ги оставим в старата година и да започнем здрави новата. Малко по-късно ще се включа с един Кинкейд, почти го довърших.
Butterfly, сподели после за книгата. И аз тъкмо довършвам една на Джени Хейл - Перфектният подарък.

# 566
  • София
Весела Коледа! Бъдете здрави момичета!
Йоана да оздравява Бела. Много е гадно с болести по празниците. Иван години наред на Бъдни вечер все беше болен, имаме снимки с лепенки за температура на празника.
Поздрави от нас!

# 567
  • София
Весели празници! Здраве, мир и благодат!

# 568
  • София
Честита Коледа! Желая на всички Ви много здраве, щастие и усмивките да не слизат от лицата Ви!

Йоана, бързо оздравяване на малката.

Butterfly, защо не пробваш да се оговориш с някой редящ пъзели да купуваш пъзели от него, а той да ти ги дели на 8 части (по 120, 130 части).
Аз така на сестра ми правя, последно и разделих Девицата на Густав Климт на 8 части.

Дядо Коледа, Cobble hill, 1000 нестандартни части

# 569
Честита Коледа!

Този Галисън наистина няма общо с предишния с многото елхички и фолиото - сглобката е по-рехава, качеството осезаемо по-лошо, но пък толкова ми харесва и е много приятен за редене.

Общи условия

Активация на акаунт