Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 78 529
  • 530
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
От bykilian.co.uk поръчате с превозвач, нали?

# 181
Мисля повечето поръчахме от bykilian.fr - доставката до България е безплатна.
И като сме на тема килиан - някъде другаде ще успея ли да го намеря по евтино според вас /не ми е спешен/:

# 182
  • Пловдив
Аз от френския сайт съм поръчвала, но сега в английския има подарък гарафа, това ме поблазни.

# 183
Здравейте. От Нотино анулирах поръчка, платена с карта 10 мин след като я направих. Кога ще ми възстановят сумата, имате ли идея?
След 3 нощни обработки на вашата банка в работни дни. Ако е анулирана днес - четвъртък/петък идната седмица.

# 184
Случайно да има още някой, неполучил поръчка от Ланком- онази с подаръчетата, от 17.11? Една получих, чакам още две, уж са в склада, ама в склада било "мазало" според служителката на Спиди. Звънях по телефона, пристигнала била, но стои по неизвестни причини в склада поръчката. Вече започвам да си мисля, че някой я е откраднал, защото не съм я платила с карта, с наложен платеж е и честно казано вече ми е все едно ще дойде или не./Каквото ми е потрябвало, съм си взела от други сайтове и промоции/ Но ако има някаква злоупотреба, поне да се разбере, кой краде.

# 185
  • Melmak
Емиа, вероятно е да не лъжат. В Спиди е мазало, наистина. Пратих подарък от София пак за София, нямаше НП, забави се 3 дни. Звънях за да ми кажат какво се случва, понеже излизаше “върната в склада”. Имало много пратки и не успявали да ги разнесат.
Едновременно с тази пратка, изпратих още една към другия край на БГ, 450 км от София и стигна на другия ден! Просто са претоварени, в крайна сметка и двете ми пратки пристигнаха. И аз също се чудех да не е открадната или загубена.

# 186
Преди два дни върнах пратка към Ив Роше. Получих парфюм без целофан с омачкани ръбове на кутията. Пратих им мейл, че искам да го върна. Отговориха, че били много екологични  и спестявали пластмаса, но мога да го върна. Интересно- екологичните Ив Роше изпращат пратка в бабъл фолио, което е поне няколко пъти повече пластмаса от някакво мижаво целофанче. На въпроса ми, защо е така, отговориха, че се опитвали и търсели решения.Както и да е, бяха любезни, поучителни, и понеже аз съм идиот и не разбирам зелените им практики, се налага да ме обучат. Върнах го, но вече два дни не са го получили. Възможно е да има забавяне в Спиди. За мой лош късмет тонера на принтера в Спиди отказа точно преди моята пратка и момичето ме помоли да снимам товарителницата от кашона, защото на екземпляра за мен нищо не се четеше. Дано си го получат, че вече ми писна и в бъдеще тази марка изобщо не влиза в полезрението ми, поне не онлайн. И все пак, но това са два дни, а от Ланком пратката е от преди 3 седмици. Има разлика.

# 187
# 188
  • Там където съм обичана
Здравейте Милен,
С кой код се намалява парфюма Chergui ?
Пробвах с XMAS
Благодаря !

# 189
# 190
# 191
# 192

Само да се има предвид, че парфюмът най-вероятно е без пулверизатор. Иначе цената е трепач.

# 193
50 мл без пулверизатор? Как така?

# 194
SL не слагаха ли и допълнителен пулверизатор? Аз имам и такива парфюми от тях.

Общи условия

Активация на акаунт