Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 78 482
  • 530
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Най-накрая успях да го поръчам, благодаря!
Използвах код SCENT10 ( може да се приложи за всяка поръчка, както и WELCOME10 за първа) и цената стана 157.50 евро. Няма какво повече да искам. Grinning

# 302
  • Отвъд алеята зад шкафа
Най-накрая успях да го поръчам, благодаря!
Използвах код SCENT10 ( може да се приложи за всяка поръчка, както и WELCOME10 за първа) и цената стана 157.50 евро. Няма какво повече да искам. Grinning

С доставка до БГ ли е? Харесах друг парфюм на сайта, на доста добра цена.

# 303
# 304
Спиди ги доставят за около 10 дни или поне толкова време отнемаше преди. Сетих се, че може да се включите и в whatsapp групата им, тъй като понякога изпращат индивидуални кодове за по-висока отстъпка.

# 305
# 306
Maison Lancome с 30 процента отстъпка в офиц.сайт на Ланком - lancome.bg
Има няколко парфюма, включително и любимата ми Magmolia Rosae -хич не я бавих-цена без аналог+ пет подаръка
https://www.lancome.bg/magnolia-rosae/A01629-LAC.html

# 307
Здравейте,
Дали се намира някъде на изгодна цена Armani aqua di gio profondo ? Не е хипер спешен, може и след НГ, че нали често съм чела тогава има по-добри %
Благодаря предварително!

# 308
  • Отвъд алеята зад шкафа

Много благодаря за сайта. Дебна от известно време за Paragon и сега реших да проверя за него. Поръчах го, много съм доволна от цената, на която се върза:

# 309
# 310
Здравейте,
Дали се намира някъде на изгодна цена Armani aqua di gio profondo ? Не е хипер спешен, може и след НГ, че нали често съм чела тогава има по-добри %
Благодаря предварително!
В Notino е с 23% в момента, но не мога да преценя колко е изгодно.

# 311
# 312
От календара на Lancome

# 313
# 314
Здравейте!Откъде да намеря на изгодна цена Том Форд-ноар ,или някой друг близък до него парфюм?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт