Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 77 904
  • 530
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте.
Възможно ли е тоалетна вода да е по-трайна и отчетлива от парфюма? Чета мнения за Dior Fahrenheit и срещнах няколко подобни.
Ще ми е полезно да споделите, ако имате наблюдения.

# 376
В бутиците на EL при покупка на TF над 200лв предлагат 25% намаление.

ESTEE LAUDER ?

Може би става въпрос за Delirium?
Консултантът в ЕL  Витошка ми каза вчера

# 377
Здравейте.
Възможно ли е тоалетна вода да е по-трайна и отчетлива от парфюма? Чета мнения за Dior Fahrenheit и срещнах няколко подобни.
Saturday , важно е да запомните две неща:

1. Всичко е възможно в този живот.
2. Кожата, а не тоалетната, парфюмната, екстракта или елексира е определящо за трайността на даден парфюм.

Ако продължите да четете (мненията), ще стигнете до това, което съм написал.

И двата парфюма (Fahrenheit EDT и Fahrenheit Le Parfum) са популярни сред мъжете и се считат за класики в света на парфюмерията.

За много дами, усещането на бензиновата нотка е отвращаващо, за други, възбуждащо.

Ако не познавате аромата и не сте сигурна кой ще го носи (млад мъж, възрастен мъж и т.н), съветът ми е да го пробвате (най-вече на кожа).

А най-добре е да го пробвате на човека, който ще го носи. Simple Smile

# 378
Скрит текст:
Здравейте.
Saturday , важно е да запомните две неща:

1. Всичко е възможно в този живот.
2. Кожата, а не тоалетната, парфюмната, екстракта или елексира е определящо за трайността на даден парфюм.

Ако продължите да четете (мненията), ще стигнете до това, което съм написал.

И двата парфюма (Fahrenheit EDT и Fahrenheit Le Parfum) са популярни сред мъжете и се считат за класики в света на парфюмерията.

За много дами, усещането на бензиновата нотка е отвращаващо, за други, възбуждащо.

Ако не познавате аромата и не сте сигурна кой ще го носи (млад мъж, възрастен мъж и т.н), съветът ми е да го пробвате (най-вече на кожа).

А най-добре е да го пробвате на човека, който ще го носи. Simple Smile

Milen, много благодаря. Отговорът Ви ще ми е изключително полезен в избора.
Весели празници!

# 379
  • София
kopche, любопитно ми е къде се случва, защото в Сефора Парадайз никога не са били особено щедри.... в мола на Цариградско определено консултантките са по-мили и компетентни, но за мен локацията е неудобна...Simple Smile
Сега я питах. В Парадайс вчера. Но за покупка над 200лв се оказа, че давали чанти. Тя си била купила и палитрата на ABH (само тя била 116лв). Тази подробност сега я разбирам. Thinking

# 380
Здравейте.

Специално за Dior Fahrenheit, от всички разновидности лично на мен най-много ми допада: Dior Fahrenheit Le Parfum, мисля, че е и най-траен.

# 381
# 382

Аз не успявам да ползвам кода-дава ми изтекъл ?!

# 383
  • ново
Кода ще е валиден след 18 ч.

# 384
# 385
Нотино сложиха почти всичко в промоции, за да не може да се ползва кода…

# 386
Аха, таман така, но ако мислят пък, че ние не ги сложихме (продуктите) още преди да ги увеличат и направят в промоция   в кошниците и не поръчахме вече,  жестоко се заблуждават!

Благодаря ви  notino , колкото и да се правите на умни, не сте!

# 387
Здравейте, може ли да помоля за актуален тел номер на parfumi bizz не мога да поръчам през сайта

# 388
Висша козметика през приложението - до 50 % с код: promoapp

# 389
Сигурно задавам тъп въпрос, но това приложение на висша козметика откъде се смъква? Не го намирам в Google play...

Общи условия

Активация на акаунт