Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 78 506
  • 530
  •   1
Отговори
# 225
+359898888821 - parfium.bg
Пробвайте и на този.

# 226
И на мен ми се беше случило да дублирам при тях, обадиха ми се предварително за да уточнят. Даже  на два пъти ми се случи, нещо или със сайта им, или пък аз нещо с телефона да съм направила.
Искам да се свържа по телефон с parfium.bg.
Случайно да знаете друг телефон, освен посочените в сайта?

Този - 089 662 2233 също ли не отговаря?

Не.Нито на този, нито на другия.
Дублирах една поръчка в събота. Едната я платих с карта.Но другата не.Просто искам да се свържа с тях, да ги помоля да я анулират.
Няма да я взема и да им спестя разходи.Но....като не вдигат......

# 227
  • София
След като не успявате да се свържете по телефона с parfium.bg, върнете им отговор на имейла, който сте получили с потвърждение на поръчката, че я отказвате и да не ви я изпращат.

# 228
  • Popovo
+359898888821 - parfium.bg
Пробвайте и на този.

Благодаря.На този вдигнаха.

# 229
parfumi-shop.net отново с подарък безплатни мостри по избор на Diptyque

# 230
  • София
Привет банда, пристигна ми Zimaya Sharaf от Нотино. Дойде за 2 работни дни, идеално опаковано. Доставката беше безплатна също така. Поредна успешна от Нотино. Hands Plus1  Много съм доволен Tropical Drink

# 231
# 232
  • София
Ако за някой представлява интерес. Wink

# 233
Малко обратна връзка за Висша Козметика

Бавна доставка, вероятно заради многото поръчки около и след черният петък. Не очаквайте и някакво специално опаковане, бялата кутийка на Xerjoff на боклука Simple Smile
.. но 30мл Xerjoff Alexandria II на 188лв ми се стори доста добра оферта.
Определено ми е по-лесен за носене от Alexandria Imperiale, нещо от всичките дървесини там щеше да ме задуши. И с двете не трябва да се прекалява с пръскането!
Цялостно съм доволен от поръчката

# 234
Нещо, което скоро не съм виждала на пазара, на супер цена
https://monna.bg/product/dolce-gabbana-fruit-collection-pineappl … etna-voda-uniseks

Малко обратна връзка за Висша Козметика

Бавна доставка, вероятно заради многото поръчки около и след черният петък. Не очаквайте и някакво специално опаковане, бялата кутийка на Xerjoff на боклука Simple Smile
.. но 30мл Xerjoff Alexandria II на 188лв ми се стори доста добра оферта.
Определено ми е по-лесен за носене от Alexandria Imperiale, нещо от всичките дървесини там щеше да ме задуши. И с двете не трябва да се прекалява с пръскането!
Цялостно съм доволен от поръчката

А относно ВК, аз съм супер доволна. С поръчка около черния петък получих талон за 20% отстъпка от следващата поръчка. Да не говорим, че цените на някои брандове са без аналог. До момента не съм получавала продукт, чиято опаковка да е повредена. Случвало се е да почакам доставката, но ако кажа, че е спешно, получавам пратката още на следващия ден. Освен това комуникацията също е без аналог

# 235
Благодаря за споделената оферта за Dolce & Gabbana,към момента е на 31лв и стотинки.

# 236
# 237
  • София
Monna. Някой поръчвал ли е декоративна козметика на Шанел от тях? Впечатления?

# 238
Още едно Notino и от мене.

# 239
Редовна цена - 19 евро Grinning

https://makeup.bg/product/815117/

Общи условия

Активация на акаунт