Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 78 500
  • 530
  •   1
Отговори
# 240
Monna. Някой поръчвал ли е декоративна козметика на Шанел от тях? Впечатления?
Аз днес получих един гланц за устни, но нямам впечатления от продукта все още. Ето това е:
Скрит текст:

# 241
Здравейте!

# 242
  • виртуално
код mack20 все още важи за Елинор, преди малко го използвах на място в магазина им

# 243
Вече може и на място в Елинор да се ползват кодовете им, така ли?

# 244
  • виртуално
Вече може и на място в Елинор да се ползват кодовете им, така ли?
То май винаги си е можело, поне нормалните кодове.
Ако обаче искаш на пет поръчки да сложиш и welcome няма да се получи

# 245
  • София
Monna. Някой поръчвал ли е декоративна козметика на Шанел от тях? Впечатления?
Аз днес получих един гланц за устни, но нямам впечатления от продукта все още. Ето това е:
Скрит текст:

Това е течно червило, по скоро. Тествай и сподели после! Simple Smile Цените на декоративната на Шанел са Уауууу!

# 246

https://www.parfimo.bg/amouage/?c=2344&f[m][]=343&gad_source=1&gclid=CjwKCAiApuCrBhAuEiwA8VJ6Jpz_zmjTd43pWSCykc4SGcS4_VgVjJFT_OS4ZkZyjN_AedMvHHceVhoCzMAQAvD_BwE&page=2

# 247
Хайде, благодаря за тази цена!🌹

# 248
И от мен благодаря! 🙂

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 22:35 от Arusi

# 249
  • Бургас
Благодаря за споделената оферта на D&G Pineapple. Поръчах сутринта и по-късно ми се обадиха, че мога да я взема от офиса им. Бях доста изненадана, когато открих, че всъщност получаваш lab sample. Знам, че е спрян от производство и труднооткриваем, но определено не очаквах това. Не видях в сайта обозначение за Б.О или тестер. Смятам, че е подвеждащо, но приемам, че може би моите очаквания са били грешни, тъй като не съм проучвала особено парфюма досега - в какво количество се е продавал, флакони и т.н. Понеже е за лично ползване, не ми е проблем, но ако сте го поръчали за подарък, да го имате предвид. Пускам и снимки.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 19:43 от rdb323

# 250
Много странно...защо е толкова празен?
Аз не бих го взела при това разминаване и в този вид / видимо липсващо количество/.

# 251
  • Стара Загора
Здравейте, Initio Parfums Absolute Aphrodisiac в parfumi-shop.net на 339.99 лева без код. С 8% отстъпка е 312.79 лева. Simple Smile

# 252
Шано работи от Monna 🤦🤦🤦

# 253
В monna.bg вече няма D&G Pineapple и Xerjoff -Tony Iommi…за жалост

# 254
Ееее, веднъж да пропусна да надникна тук и изпуснах Guidance, а толкова много го искам….. много, много, много ме е яд 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Общи условия

Активация на акаунт