Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 78 488
  • 530
  •   1
Отговори
# 255
Вярно е, не беше отбелязано, че не е продукт. Директно поръчах и побързах да споделя. След като пуснах поръчката установих, че офисът им е преместен и писах да ми го изпратят по куриер. Доста бързо ми отговориха този път. Не ми е проблем, че е lab sample, стига съдържанието да е ОК. Не съм го виждала много отдавна. Как е?
Скрит текст:
Благодаря за споделената оферта на D&G Pineapple. Поръчах сутринта и по-късно ми се обадиха, че мога да я взема от офиса им. Бях доста изненадана, когато открих, че всъщност получаваш lab sample. Знам, че е спрян от производство и труднооткриваем, но определено не очаквах това. Не видях в сайта обозначение за Б.О или тестер. Смятам, че е подвеждащо, но приемам, че може би моите очаквания са били грешни, тъй като не съм проучвала особено парфюма досега - в какво количество се е продавал, флакони и т.н. Понеже е за лично ползване, не ми е проблем, но ако сте го поръчали за подарък, да го имате предвид. Пускам и снимки.
Скрит текст:

# 256
Сподели къде е преместен сега офиса?
В сайта все още пише ул. Гео Милев 15

# 257
  • София

На Гео Милев е, зад пазар Ситняково се пада. Ходих миналия месец, но навигацията първо ме заведе на съвсем различно място и като уточих Монна ме заведе там.

# 258
Преди беше до ПроКредит Банк, в смисъл май не се е местил реално. 🤔

# 259
# 260
Беше в Драгалевци. На мен Гео Милев ми е на другия край на София

# 261
Е, да. Аз в Драгалевци няма и да отида за някакъв си треторазряден магазин за парфюми. Този нов магазин сега е до Румънското посолство, не е точно в средата или края на Гео Милев като квартал. Мястото е комуникативно в интерес на истината.

# 262
Благодаря за споделената оферта на D&G Pineapple. Поръчах сутринта и по-късно ми се обадиха, че мога да я взема от офиса им. Бях доста изненадана, когато открих, че всъщност получаваш lab sample. Знам, че е спрян от производство и труднооткриваем, но определено не очаквах това. Не видях в сайта обозначение за Б.О или тестер. Смятам, че е подвеждащо, но приемам, че може би моите очаквания са били грешни, тъй като не съм проучвала особено парфюма досега - в какво количество се е продавал, флакони и т.н. Понеже е за лично ползване, не ми е проблем, но ако сте го поръчали за подарък, да го имате предвид. Пускам и снимки.
Скрит текст:

Здравейте, ще използвам случая да изкажа огромните си благодарности към всички, които споделят невероятни оферти, както и своя опит! Наистина сте уникални хора! Пиша относно споделената оферта на D&G Pineappleтоку. Току що получих  поръчката си. Прилагам снимка, флакона ми е пълен.

# 263
Не е за парфюми, но е за обсъждан онлайн магазин:
Разглеждам декоративната козметика в мона и бих искала да споделя, че виждам продукти, които са спрени от производство преди известно време, например серията червила Chanel Rouge Coco Shine, спрени някъде 2019, чиито наследник е Rouge Coco Flash. Както и Guerlain KissKiss Liquid, Chanel Rouge Coco Gloss лимитираната серия тъмни цветове, Chanel Ultra Le Teint вариант със слънцезащитен фактор и тн.
Подобно предлагане има и в магазина на улица Тинтява 22 в София, мога да кажа, че тамошните са в чисти и здрави опаковки (оригиналните им опаковки)

# 264
Уф, живея на 5 минути от Тинтява 22 и пак ме мързи да отида до този магазин. Заслужава ли си посещението?

# 265
# 266
Уф, живея на 5 минути от Тинтява 22 и пак ме мързи да отида до този магазин. Заслужава ли си посещението?
Има парфюми, които могат да се тестват, които по-рядко виждам в други физически магазини, има и други видове козметика. Не винаги се предлага всичко от дадена марка или гама. Цените са обичайните като в изгодните доверени сайтове. Просторно е, консултантите не пречат на хората и в общия случай познават стоката.

# 267
# 268
Здравейте,  от къде мога да закупя Feve Delicieuse Dior? Предварително благодаря!
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Feve-Delicieuse-30164.html

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 16:16 от pile85

# 269

Общи условия

Активация на акаунт