Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 77 938
  • 530
  •   1
Отговори
# 345
Търся за приятелка Memo Marfa. Ако случайно мернете някъде добра цена (до 250 може би 🤔) ще съм благодарна да пишете

# 346
Чудя се за Манифесто на YSL 90мл от parfium.bg. за 90лв. Виждам, че сайта е в списъка с изпитани сайтове, какво мислите?

# 347
Чудя се за Манифесто на YSL 90мл от parfium.bg. за 90лв. Виждам, че сайта е в списъка с изпитани сайтове, какво мислите?
Щом е в списъка, не се ли подразбира какво мислим относно сайта? 🤔

# 348
Да внимавате!

# 349
Нещо бъркате.

# 350
Да ви се оплача от parfumi-shop: февруари направих една поръчка и не чух нищо повече от тях - буквално , нито обаждане , нито мейл обратно , нищо и ги отсвирих , не съм поръчвала нищо повече там. Миналата седмица се излъгах да поръчам пак и СЪЩОТО! Тишина. В профила ми на сайта гледам поръчката от февруари още виси на обработване ?!?!? И реших от инат да ги потърся за да ги наредя , звъня , пиша мейл нищо. Преди малко ми се обаджа някаква клетница , продукта бил изчерпан... Жалка подигравка просто. Сега ще си направя труда да им оставя катранени отзиви навсякъде , където намеря, напълно заслужено. Незнам как това може да е в списъка с коректни магазини...

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 10:23 от Adelina_DD

# 351
# 352
Незнам как това може да е в списъка с коректни магазини...
Няма магазин от който всички потребители да са само доволни. Списъкът почива основно върху критерия за оригиналност на продуктите

# 353
Adelina_DD и аз така - конкретно искан подарък за бал с вземане от магазин. Всичко точно, говорих с тях преди поръчката - за 2-3 дни ще е в магазина, ще ми се обадят. На четвъртия звъня в магазина, жената въобще не знае за какво я питам и след малко връща обаждане-нямало наличност. Ядосах се, че не писаха/обадиха по-рано и вече просто не отварям сайта им, за да не се изкуша )

# 354
  • До сърцето...
Да ви се оплача от parfumi-shop:
Скрит текст:
февруари направих една поръчка и не чух нищо повече от тях - буквално , нито обаждане , нито мейл обратно , нищо и ги отсвирих , не съм поръчвала нищо повече там. Миналата седмица се излъгах да поръчам пак и СЪЩОТО! Тишина. В профила ми на сайта гледам поръчката от февруари още виси на обработване ?!?!? И реших от инат да ги потърся за да ги наредя , звъня , пиша мейл нищо.
Преди малко ми се обаджа някаква клетница , продукта бил изчерпан...
Не знам как това може да е в списъка с коректни магазини...

Доколкото мога да чета, на темата пише "изпитани".
Това, че онлайн магазина е несериозен, не го прави фейк.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 00:04 от Радика

# 355
Този тип обяснения - след колко дена щели да получат парфюма - обикновено значи, че сайтът няма наличности от всичко обявено на склад, а първо чакат да получат поръчки и тогава правят заявки към доставчика си. Съответно ако и при доставчика им се окаже изчерпан продуктът, попадат в кофти ситуация спрямо клиентите си. Много от малките търговци се опитват да правят интернет-продажби по този начин и да не блокират големи средства в закупуването на стока, а само да го  играят посредници, но това си има своите рискове. Имала съм подобни случаи и с други от надеждните сайтове, не са само парфюми-шоп. Всичко това няма нищо общо с качеството и оригиналността на продуктите.

# 356
На мен също ми се обадиха днес от Елинор, за да ми кажат, че нямат парфюма, който поръчах в петък и който и на другия ден си беше наличен за поръчка. Имам доста поръчки от там и се надявам, че когато го получат все пак ще ми го изпратят.

# 357
Спреният и доста труден за откриване J'adore L'or (2017)  е наличен в Парфимо https://www.parfimo.bg/christian-dior-j-adore-l-or-2017-essence- … m_content=product

# 358
В събота след полунощ, т.е на 17.12 поръчах от Нотино, любимият ми

Днес 18.12 пристигна в офис на Спиди.
Изумена съм от бързата доставка, как го направиха в неделя? Simple Smile

# 359
Поръчките от Килиън с коя куриерска фирма идват?

Общи условия

Активация на акаунт