Отговори
# 2 190
Хелоу!
  Бърди, много съжалявам за ситуацията, най-вече заради това, че се налага да си буфер.
   Трине, много хубава фърчипланката, много!
   Аз пия кафе,гледам тъпо е ме мързи да свърша каквото и да е. А трябва да се организираме, щото ще ми доведат Кати на обяд.
    След малко подхващам едно тирамису, ще карам отзад напред.

# 2 191
13, живот си живее щерка ти! Ако знаеш как завиждам 🥰❤😍 Кажи и хич да не бърза с мъже и деца!

Кой забрави снощи да си изкара корите от фризера, мммм?! Как ще правя баница ,като след малко ще ходя на работа ,се пита в задачата?!

Знаете ли защо децата на по три - четири са толкова сладки, а? За да не ги напляскаш с кеф 😂! След като снощи дребната ме изкара извън кожата ми , защото не искаше да си ляга, отива при баща си и му казва - Лека нощ, сладкия ми, много те обичам, да знаеш - и го целува 😂

Смесих в дифузера три ароматни масла и засмърдя ужасно! Ставам, че не се трае!

# 2 192
Добро утро.
С майонеза могат да се правят много неща. Като почнеш с варено пиле, яйца, бяла риба и стигнеш до разни заливки на меса и риба преди печене. Въпрос на вкус и фантазия. Но е много калорично и не трябва да стои повече от ден-два.
Добриня нещо се губи - да не е на разкопки на някоя пирамида ?
Веселинкова, друго си е на балкана. Ама пусто не съм ходил натам от мнооого години. И да береш диви ягоди по поляните , ехх....
Сутринта усетих, че почвам да имам проблеми с възглавницата. Май ще трябва спешно да си намеря друга.
Вън отново е слънчев ден ! Наистина, все едно е ранна пролет а не 31 Декември.
Отивам да пазарувам, че все нещо трябва да се яде.
Тиквата ще я пека по-късно само със захар и канела.

# 2 193
Пфу, не ми стана крема за тирамисуто.Ще го ядем с лъжица, кот такова.
   Крива съм днес нещо.Всичко ме дразни,    много се напрягам,когато има много хора у нас.Свекъра само ходи след мен и ме пита що мълча. Съвсем кротко и спокойно му обясних, че има моменти, в които искам просто да си помълча, да остана с мислите си.Е как можело да живея с толкоз хора, пък да искам да мълча?! Е именно де!!!!

# 2 194
  • Пловдив
Ахой, банда!
Айде кат за последно през 23-та късно кафе... Simple Smile

13сче, ма наче толку красота Heart Eyes Пу-пу да не я урочасам! Blush
И аз си мослех кат теб на бар с МУ, ма само двамката нещуу Thinking Как няма никой с нашия акъл бе, как? Expressionless  А вие сте далеч...

Катми ще пека, кат за обяд ше е работата, ма нищо...
Върви NY's party like 90/00 MTV Simple Smile

# 2 195
Ай добро, де!

Завидях за Арменията аз! HeartHeartHeart Пък било то и за кратко!
Прекрасна е дъщерята, Тьорти! Прекрасна! Пу- пу!
Аз започвам да стягам багаж, тоалетът за довечера претърпя пълна промяна преди няколко дни, но ще взема и първоначално замисления за всеки случай.
Приятели още по пътя са запазили места в заведение, където да се съберем и побъбрим, преди да стигнем до местоназначението, нямам търпение да ги видя и нагушкам тези, които все още не съм виждала, откак се прибрах този път. Heart Eyes
Не ми се празнува особено, но и  другата опция- да изпадна в летаргия не е от най- типичните за мен, та ще я заобиколя по възможност.
Зная, че питането беше за салата с майонеза, но подсещам и за кекса на Сладка хапка (ако не ме лъже паметта) с основна съставка майонеза.

Здрави и щастливи да сте, общество!

# 2 196
  • France
ДобрЮтро на всички.

Марули, и аз съм така. Уморявам се, когато има много хора около мен дълго време. Изключение правят само най-близките ми, но с тях някак си пространството ми не се нарушава.

Спах сравнително добре. Доволен съм

# 2 197
  • Наблизо
Добро утро,

Аз спах зле.Малкото дойде при нас в някакъв момент и го чувам да бълнува “баба”.

Много ми се плаче.Адски ни е тъпо.
Марулка,ММ е така,затова и стана така вчера..ама всичко ескалира.

Трябва и до магазина да ходя,а са само далечни и до обяд.

# 2 198
Фил, аз и от най-близките се напрягам понякога.Но работя върху това.
    ВЪПРОС МОЛБА:дайте ми изпитана рецепта за капама, моля!
  Оказа се,че толкова години не я правя заради ММ, той не обича.А всички други искаме. Тази година искам да направя, за утре .
  Ох, Бюти , така те разбирам!Била съм в подобна ситуация, много е гадно. Друга част от родата, не ММ , но е гадно.

# 2 199
  • София
Бютифул, много кофти се е получило. ТН се е държал като пубер, но и вашите са реагирал първосигнално.
Марул, нарязано зеле и поне три вида месо. Ред зеле, ред телешко, ред зеле, ред пилешко, ред зеле, ред свинско. Аз слагамлют пипер и чубрица. В гювеч на бавен огън е най-вкусно.

# 2 200
  • Наблизо
Мерси момичета..Ре,Марулка,да-явно всички са били на предел.И да,ММ се държа като пубер.

# 2 201
Добро утро, общество! Днес умира последния лист на календара на една шарена година. Да си припомним хубавите моменти, които ни донесе и да покрием с булото на забравата всичко лошо, което ни е е наранило и донесло горчиви емоции! Далеч съм от мисълта, че ще се превърнем в омайни феи, защото дори по Коледа не се случва вечерта да си легнеш като крив чукундур, а сутринта да се превърнеш в ангел с бяла роба. Но винаги можем да работим с желание по въпроса. Продължавам да имам проблеми с дишането, чъпреки дрогата, която ми е предписана, но се надявам на чудо и да оздравея! А и съм у дома, в любимата Елада и безбрежното синьо на удивителния Амбракийски залив ми дава искрица заряд, за по-добри бъднини!
Скрит текст:
31.12.2023. Мениди област Амфилохия. Изпращам последния ден на една жестока години в живота ми, която ме шамароса до отрезвяване,ступор и ампутация….
Нямам търпение да си тръгне и да събере в куфарите си цялата мизерия, която изля върху русата ми глава. Навън е 13 градуса по Целзии, а в душата ми  е 7895 по Рихтер…
Ранно утро. Кафепия и дълбая в дълбокото  на душата ми,в най- романтичното кафе на Мениди, решено в любимите ми цветове- морско синьо и розово. Правя равносметки и като на филмова лента в главата ми се прожектират кошмарите, в които се пържих последните месеци. От безрадостните мисли ме изтръгват ангелски гласчета. Вдигам невиждащ поглед и виждам деца! Децата на Мениди. Събрани в малки групички „сурвакат“ или както там го наричат. Държат в ръцете си миниатюрни картонени кутийки, украсени според фантазията им и  метални „триъгълници“, звънящи като звънчета. Пеят някаква песничка, от която вдявам само думите- „агиос Василий…..“ Толкова е затрогващо. Отиват до бара и пеят на собственика.След „номера“, той пуска паричка в процепа на кутията. Не досаждат на посетителите, тихичко и без никакъв шум се оттеглят. След третата група се осмелих да ги извикам на моята маса. К‘во пък и на мен ми се полага нещо хубаво 🙂 Пристъпват плахо, гледат ме с широко отворени очи, и аз ги приканвам да ми пеят за агио Василий. Не ме разбират! Тогава вадя банкнота и я пускам в кутията. Децата схващат какво искам и започват вълшебната песен. Непознатите думи се изливат като елей върху изранената ми душа. В очите ми напира издайническа влага. Не искам да ги плаша и все пак го правя, като шумно ръкопляскам 🙂  Връщам се  в ресторанта на  Нико, като междувременно привиквам всички срещнати деца да ми пеят. Кой знае, може пък техният свети Василий да се смили над една закоравяла грешница…Получавам амнезия и времето започва да се движи със скорост едно узо в час.  Усещам, че и уличните котки са благоразположени към мен. Животът е хубав! Просто трябва да си ЖИВ , за да чуеш една обикновена песничка за ЧУДОТО! Не е нужно дори да я разбираш.Просто трябва да слушаш със сърцето си!
Толкова много искам да се сбъдне по едно чудо за всеки ...! Този който няма любов да нека я намери ...!
Този който има нужда от здраве нека го получи ...!
Този който иска да стане родител нека се радва на това щастие ...!
Този който е безработен нека има мечтаната работа ...!
Този който има проблеми нека ги реши успешно ...!
Този който е щастлив нека винаги да бъде така ...!
Орисвам ви!
Старата мъдрост гласи- Ако настроението не идва при теб, ти отиди при него и си  носи питие!
Хайде, готови ли сте за довечера?
Аз планирам да поливам щастието от сутринта 🥂
Скрит текст:

# 2 202
Бърз въпрос!
Като готвите на слоу куук за 8 часа температурата на хай/висока или лоу/ниска трябва да е?

# 2 203
Карамел,дано това е била най-лошата година в живота ти,и от утре да следват само хубави!
Пазарих аз, лекарства 🙄.
Сиси,по-добре висока.

# 2 204
  • Пловдив
Кармелота, душо златна Heart Eyes Heart Да бъде! И да ти се връща стократно орисията!

Общи условия

Активация на акаунт