Отговори
# 240
Пропусни, Кло.

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
или се радват да се видят, но го показват по врачански, или се карат.
спи ми се и трудно виждам разликите.

# 242
Лягам си и аз, утре щях да спя до късно, ама все пак трябва да вдигна детето в 7 за училище. Един ден отпуск, кой кат мен Simple Smile

# 243
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лека и мека, момичета!
правете любов, а не войни. Simple Smile

# 244
НачЕ… ще намеря на унгарски някоя лллююютаа 🤣🤣 и ще я тегля..
Влизам у речникас Балантайнs AC/DC.. лимитка… от Лидл 🤓
Тук е студ на кутийки. Намерихме уютно и топло мотелче за нощувка  преди Будапеща👍
МоУмент
“ élő és egészséges” 🤣👍🤗
И наспортец!

# 245
Търте, пробвай тоя пусти унгарски гулаш и после да ми кажеш. Весело!

# 246
Правилно Чироз,правилно!
Пропусни Кло!

И що да пропусне?

# 247
Тенджера ври, боб не загори, аспиратор смучи. Плетачката  изведи и света й покажи, малко да се разведри и настроението си да подобри
😀😀😀😀😀
Брех, какви стихоплетци имало сред нас, браво, браво Simple Smile
Трогателна е авторовата загриженост за плетачката, отлично разкрива екзистенциалния й свят.
Впечатлена съм.
Авторът е загрижен само за собствения си свят, Бърд 😊 Не се вглеждам в другите, а в себе си и то много отдавна.

# 248
Тенджера ври, боб не загори, аспиратор смучи. Плетачката  изведи и света й покажи, малко да се разведри и настроението си да подобри
😀😀😀😀😀
Брех, какви стихоплетци имало сред нас, браво, браво Simple Smile
Трогателна е авторовата загриженост за плетачката, отлично разкрива екзистенциалния й свят.
Впечатлена съм.
Авторът е загрижен само за собствения си свят, Бърд 😊 Не се вглеждам в другите, а в себе си и то много отдавна.
Чудесно, така и трябва Simple Smile

# 249
  • София
Бяхме на Коледен базар. Прибираме се умрели от студ, вкъщи - белите мечки дзиндзирикат. НедовършениЬот спрял всички радиатори на излизане. Като го залупам с голямата точилка!

# 250
Ахой.
Никъф смисъл не фанАх у последните страници, таака че спирам да опитвам.
Два часа правих на чавето пилешки хапки, ма от истинско месо, ма с хубава панировка, ма мамо, искам от твоя чеснов сос, защото в този от шише има много лук... маме, това е чесън , не лук... оф все тая, гадно е...

# 251
Значи не само аз съм се почувствала обратно във времето, в годините на "Клуб НЛО". Grinning

Хубав им е гулашът на унгарците, не мой им се отрече. Както и онези лангош, или подобно се казваха- нещо като пържени палачинко- мекици, често поръсени с чесън. Grinning
Между другото, и коледният базар в Будапеща не е за подценяване.
За Лондон по това време на годината си мислих, че всъщност украсата по Оксфорд стрийт е една от най- внушителните, които съм виждала. Също така, истински пир за окото е просто да се гледат украсените витрини на Хародс и Selfridges. Heart

# 252
  • Fairbanks, Alaska
Търти, ако ще минавате през Виена, спрете на паркинг Schwechat. Там преди време ядох гулаш и беше много добре направен.

# 253
Добро утро! Пропускам предните 50 съобщения,щото нищо не схванах!Будна съм от 3.30ч , като кукувица съм.Или бухал. Що тъй не спя, не знам.
    Хубав да е денят ви!

# 254
Добро утро!
Събуди ме едно кисело дете с висока температура! Почивен ден ми беше и имах планове!

Донс, при мен стиковете black and white работят! Много обичам черно!

Общи условия

Активация на акаунт