Отговори
# 255
О, Сис, да се оправя бързо Беболина!
Сервирам кафето и бéгам.
Добро утро!

# 256
  • Пловдив
Добро!
Много им е хубав гулаша, да...и Будапеща е хубава Simple Smile

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ахой!
При нас е чудо!
Първа мъгла Simple Smile за две и половина години.

# 258
  • София
Добро утро!

Кло, благодаря за кафето! Точно там искам да го пия.

Сис, бързо да се оправи Беболина!

ДобрЕ, местните сигурно са в паника? 🤭

От снощните стихоплетствания не вдЕнах съвсем на караница ли бяха, или на радостни закачки, но добре редите римите.

А с вълната на бермудския триъгълник ме подсетихте за една гинеколожка на преклонна възраст, която посетих 2-3 пъти в ранната ми младост. Караше ми се, че се лишавам от природното предназначение на растителността във въпросната област. И ме призоваваше да нося кюлоти. 😄

Успешна седмица!

# 259
Добро утро с пожелания за спорна и успешна седмица!
Аз с никой не се чепкам, а кротко си стоя в ръка и си пия чайчето.
Вънка е доста влажно и сутринта прехвърчаше сняг. Дано не вали повече,че имам други планове.

# 260
  • София
Добро утро! Успах се!
Лейличка, как сте днес? Малчо? Ти успокои ли се?
Сис, бързо да се оправя Беболина!
Добре, честита мъгла! Съвсем по софийски декемврийски.

Някой може ли да ми каже, ако сметне за редно, кой къде го стяга чепика и ако аз съм нагрубила или издразнила някого, кого и с какво. Не обичам да стъпвам на пръсти, а явно русият ми мозък изпуска нещо и се напрягам.

# 261
Айде да се спиша от работа и да потъвам в склада,че работа има за целия китайски народ.
   Сисун, до довечера Прекрасницата да е шен!
  Лейла, вие как сте?  Кайс???
   Бър, не само ти , никой не ме стЕга мен. Баш ми е густо тук. Понякога не разбирам за кво става дума, ама не съм и от началото, та си мълча. Аз не обичам караници.

# 262
  • тук и там
Добро утро.Тежка вечер беше пак. Чета назад и си казвам колко много липсва Уиш в темата. Уиш,наистина се надявам на реинкарнация,помисли си,защото наистина липсваш.Хайде,отивам да си пия хаповете за температура..

# 263
Утро.

Сис,дано по-бързо и мине на Беболина Heart
Кайсия,стига вече,дано днес си добре!

Ще го видим днес как е Малкото и се надявам да проличи има ли ефект от лечението. Аз снощи докато не отнесох плувката не спрях да мисля и премислям.
Някой питаше с памперс ли е,не е отдавна.
Знам,че трябва да приемам нещата по-спокойно,моето състояние не е нормално и не виждам да става по-добре с времето,на което се надявах.

Стига съм досаждала с моите истории,благодаря, че ни мислите Heart
И за съветите,и за критиките благодаря Hug

Успешна седмица ! Flowers Four Leaf Clover

# 264
Кайсия, много се проточи, потърси лекар да не стане усложнение!
Уиш ,и на мен ми липсваш много! И историите ти за Нахалницата и селското шато, както и невероятните ти рецепти 🤗

Лайла,  всичко ще е наред с малчо! Справяш се чудесно , да знаеш 🤗! За по-бързо излекуване от гъбички намалете захарта и тестото!

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 12:00 от Sissy

# 265
Добро утро!
Кайсия, ти освен температурата, други симптоми имаш ли- кашлица, хрема? Звънни на ЛЛ да ти даде насоки поне.Много време си вече с температура.
Лайла, и това ще мине, но разбирам тревожността ти.Аз съм същата.Бебе беше- треперех.Вече е на 13- пак треперя.
Сис, да и минава на дребосъчка бързо.
Ени, вие как сте? Не пишеш..
ММ вчера разбра, че преди месец е починал негов приятел.Не се виждахме често, защото живеем далеч, но си говореха по телефона дълго. Отдавна не може да се свържа с него й вчера вдигна...баща му.Поплакахме си...

# 266
Уми, съжалявам Hug
Болничките да оздравяват - и малки, и големи!
Надявам се, че Главната вещица снощи не е пропуснала Таря.

Лека и спокойна седмица на всички!

# 267
  • София
Уми, съжалявам! Да почива в мир!

Писах, писах, па изтрих. Хем искам да споделя нещо, хем като го напиша се отказвам.

# 268
Панди, понякога човек има нужда да напише нещо, само за да разбере , че не може да го сподели с никого 🤗!

# 269
Заедно с новата шапка и ново заглавие да не забравите. Нещо тематично от детската градина ще пасне чудно.

С ММ нещо сме се разкашляли. Само вечер и само това. Наченахме детския сироп Биокс-Тими. Успокоява ни, докато гледаме филми и като си легнем, започваме конкурс по надкашляне. Ще ходя да търся черна ряпа днес.

Общи условия

Активация на акаунт