Отговори
# 270
Главната вещица нито в събота, нито в неделя пропусна концертите. И на мен ми липсва.

# 271
Ахаа, зачудих се аз и за съботния Simple Smile Браво! Heart

# 272
Ох,бе,Попи 🤣🤣🤣.Викаш,може да слушат,че дядо Коледа гледа 🤭😂
Кви концерти,бре?Тук,или истински 😬.Не мога да ви проследя мисълта 🤔
Рискувах,и взех на Шефа един слайм.От близо час си играе,мирно и кротко,без да е омазал извън масичката му 😳.Значи,може и да повторя някой ден.
Крем карамел,нещо като руло Стефани,задушени зеленчуци с масло(готово микс от Л, много го харесвам),и една голяма зелка ме чака за рязане.За обяд някакви сандвичи набързо.

# 273
Нищо не разбрах от последните страници. Не е за сефте,  де Joy

# 274
Истински, Ренко Joy
В събота - Havasi, в неделя - Таря.

# 275
Благодаря,Бърд!Чувствам се по-малко шизофренично 😂
Ей, забравих, сутринта и палачинки правих 🤣🤣🤣

# 276
Редовно и аз се усещам така тук, Ренко. Ама да съм на всяко гърне мерудия не е полезно, тъй че не е лошо и да пропускам някой и друг форумен търкал.
Отчитам голям студ тук, един много хубав коледен базар снощи и няколко чаши греяно вино, от които днес глава не ме боли, значи е било от хубавото.

# 277
Добро утро! Ще чета после. Сега да ви сервирам по парче от сладкиш който опекох снощи. Ей тъй между закуската и обяда да си хапнете. 😉

# 278
  • Somewhere in the World
А добър ден и от мен
Нищо не разбрах и аз, ама както винаги блея...Hug
В офиса съм, някак ми е леко на душата, ама да видим какво предстои. Вчера купих на мама едни апрески от декатлон, голям номер, тя не може да ги обуе, та ще се занимавам с връщане...как успявам да се вкарвам в приключения, голям талант съм.
Начи, и на Беболинка и Кайс да им минава, пожелавам да ни подминават де  що има вируси и бацили!

# 279
А рецепта?

# 280
Ренко, да довърша....Хаваши в събота и Таря в неделя.
Едит: Сега видях, че Бърди е пояснила вместо мен 🤣

# 281
Sissy ако е към мен въпроса - рецептата е пак от Бг мама ,но не си спомням темата и момичето което я публикува. Ето я -
Постен портокалов сладкиш

1 ¼ ч.ч. захар
½ ч.ч. олио
сокът от 1 портокал
настъргана кора от портокала
пулп от портокала след изцеждането (3-4 ч.л.)
1 ¾ ч.ч. брашно с размесен в него 1 бакпулвер
~100 мл вода до кексова гъстота
100 гр. кълцани сурови орехи или други сурови ядки по избор

Всички продукти се добавят в последователността, в която са изброени. След всеки продукт се разбърква добре с бъркалка за яйца. Сместа се изсипва в тава върху намаслена хартия. Пече се в предварително загрята умерена фурна докато ръбчетата се отделят от хартията и имат леко препечен вид. Може да се поръси с пудра захар.

Сложих по-малко захар 1 чаша само и пак ми беше много сладко , разбърках със миксера . Стана супер . Завих го след като изстина и днес още е мек .

# 282
O, Ренко, чак сега ли намаза слайм Шефчето Simple Smile обичам го аз и него и пластилина. Не ми осигуряват вече по час самостоятелна игра,  ама все е нещо Simple Smile

# 283
  • София
Моето 10-годишно все още обича слайм. Вече сама си го прави. Накупихме брокат, пайети, боя за храна, които добавя в произведенията си. Доста време откарва в игри с него. Отчитам силно успокояващият му ефект при нея. В началото бях против, приемах го като поредната цапаща играчка, но забелязах, че сякаш наистина я релаксира. Въведох правилото да играе само над подложка върху масата. Понякога малко се разхвърчават пайети и брокат, но не го приемам драматично, а и е достатъчно голяма сама да си почисти мизерията след игра. Не, че всеки път го прави, но това е отделна тема.

# 284
Ама то и аз много обичам слайм Simple Smile
За моите критерии и цапащ не е даже Smiley
Е, изключвам вашия вариант, Панди, в който си го правиш с брокат, пайети и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт