Отговори
# 285
Ули,и аз го харесвам 😁.Но килимите у дома не 🤣🤣🤣.Даже два часа откара да играе с него.Само прекъсна за обяд,и като стана време за сън му го прибрах.Верно,как по-лесно се маха от килим 🙄?Лятото хубаво беше омазал една блуза,даже я бях отписала,но се изпра безпроблемно.

# 286
  • София
А аз не мога да го почистя от една бамбукова подложка за хранене, върху която го шляпна гостенче на щерката преди повече от една година.
Иначе и мен ме кефи, но рядко се сещам да взема да си го мачкам в ръцете. Но понякога й помагам да си направи, че се разбърква доста активно и се уморява.

# 287
  • София
Мен ме е гнус от това нещо. Има вкъщи, и пайети и други дреболийки, брр.

# 288
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
направи го във формата на змия Wink

шегувКам се. на мен ми е гадничък на пипане, а и на гледане.

# 289
Сега ще трябва да търся в гуглето кво е слайм.

# 290
лигава гняс.
почти го докарва на боядисан суров жълтък, но желиран

# 291
  • тук и там
Мда,и няма изчистване,ако го оставят за по-дълго време на някаква повърхност.Помня моите бяха залепили един на тавана..Мразя слаймове!Каня се да се къпя,още набирам сили дори за това действие.Оф,изтрих тези глупости,беше доста нелепо и неадекватно включване.Извинете ме.Като оправдание,знаете че хич не съм на себе си тези дни.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 16:15 от Кайсия

# 292
Като бяха малки моите, му викахме камилска цифка.Гняс!

# 293
Е, къде е слайм, къде е цифка!

Гледам мач. С умерен към слаб и все по-отслабващ интерес.
Докато зад гърба на вратаря не се появи надпис "простаАта" и почти веднага след него"уролоджише клиник...".

Интересен подход към зрителя.

И все още не знам кой и къде играе.
Но видях, че на игрището вали сняг.

# 294
  • София
Добър вечер, вещички. Как сте?
Да се похваля, че снощи бях и аз на концерт. Хосе Карерас. Велик, въпреки възрастта и болестта.

# 295
Дет се вика, work in progress 😁
Скрит текст:

Финала си го представете 😁
Приключихме със слайма у дома!Дълго ще ми държи омазването!Поне готвих на спокойствие.По едно време стана подозрително тихо.Обръщам се да видя какво прави...Смесил слайма с желирани бонбони,и ги наврял ведна играчка,от която нямат вадяне 🤦🏻‍♀️. Всичко замина на боклука.А тая играчка е/беше още от батко му, когато беше бебе 🙄
Казвайте менютата,че и утре трябва да се готви нещо.Леща мисля,но и някаква мръвка ще трябва.

# 296
Пиле на грил от Алекс фууд'с и изпържих една кошница допълнително картофи, плюс зелена салата. За утре гръцка мусака (с патладжани). Щях да купувам африкански сом за Никулден, тази вечер ходихме до Метро, но хич не ми хареса. В крайна сметка имам филета от сьомга. Сега се чудя, мога ли и тях да ги панирам, както се канех да направя със сома. Помагайте.

И о, чудо! Няма вече навалица в посока Джъмбо. Дано е приключила вече истерията.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 22:46 от Clo - Camille

# 297
У нас министерски кюфтета 🤭 с картофи соте.
Кло, като каза Никулден, точно от одеве това се чудя, каква риба, как и т.н. От доста години все сами с детето на празника и я пастърма, я скумрия готвя. Чудя се на един пълнен шаран и рибена супа.
А за сьомгата, не мога да помогна. Никак не я долюбвам, съответно и не купувам.

Ренкич, отварям джама 😋 Пращай една бомбичка.

# 298
От сто години не съм купувала сьомга, сега цената ме привлече, че сомът беше много стоял и чак си беше сменил цвета.

# 299
Сьомгата - на грил тиган!
Руло Стефани видях, изглежда вкусно.
За Никулден мисля една скумрия на фурна да направя. А след това да пробвам една рецепта за скумрия с доматен сос. Обичам риба и ям по много като има. Шаран готвен нещо не го харесвам но пържен е супер.
Един сладък салам мисля да сглобя, но трябва да купя сушени смокини, кайсии и коняк !

Общи условия

Активация на акаунт