Отговори
# 2 115
Алекс, честита да си!

# 2 116
  • София
Искам да се извиня най-сериозно на Уинд. Искала съм да напиша майката, защо е променено на маймуна, нямам идея. Автокоректорът, че е виновен, да, ама и аз не гледам какво публикувам.

Уинд, да е жива и здрава майка ти и от късмет да не се отърве!

Честито на *** на Уинд и на Алекс! Козичките ruuulz! Живи, здрави и усмихнати!

# 2 117
Аз този автокоректор ако мога да го изключа .... Такива недоразумения прави,че....

# 2 118
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честито на всички рожденици днес Simple Smile

В Лидл обрали евтиното пенливо вино от 2.50, купих си от 7.50, да се чувства изобилието, ама ха!
 Детето врънка за мусака. Как можа да се метне на баща си, върл любител на готвена храна, нямам представа!

# 2 119
Честито на всички рожденици днес!!!!

Бюти, как върви скандалът Stuck Out Tongue?
И на мене ММ се опита да ми вкара изречения с оплаквания, ма го отрязах.... само него ли ше слушам Smirk

Аз от преди Коледа съм купила пенливо вино и нещо, дето се води детско шампанско, да не е изолирана малката...

сега правя руска салата и разядка с печени чушки...

# 2 120
  • Пловдив
Другарки, щях да питам за акъл...др.месец сме на РД-юбилей и имен ден в едно на снощната гостенка Simple Smile Трябва ми идея за стойностен подарък като за мн.близък човек Thinking

Инак освен кафето и чудния разговор дет си спретнахме Simple Smile за кво ли ми трябваше пак да излизам 🥴 И мойто портмоне ше ревне...мх...Ама може ли 1 опак.гъби да е 5лв??? 🤪
Трино, у тая бакалия е станало маматаситрака Scream  Ма имам меденки за 1 ст, та избих ядосването Joy
И въпреки това пуснах скромна, скромна сума за Джони...Бях обещала още на 1ва заплата, ама на..

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 17:41 от mystic woman

# 2 121
# 2 122
  • София
Алекс, честита бъди! Здрава и щастлива, заобиколена от любимите си хора! 🍀🍷🌸

Аз се боядисах. Сготвих за вечеря спанак с ориз. Подготвих пилешките хапки за утре, само ще трябва да ги сложа във фраера. Отметнах малко ОИ и се чувствам сякаш цял ден съм копала на нивата. Егати кекавата история!

Ще се опитам да си създам навик да забърсвам фурната след всяко готвене. Правя го с котлоните, но фурната нали не се вижда, я пропускам и когато се сетя да я чистя, хамалогията е повече.

# 2 123
Мисте, затова трябва да излизаш с портфейла/картата на мъжа ти Joy
Сис, гъзарка Simple Smile
Алекс, честит рожден ден, да си жива и здрава! Flowers Hibiscus

# 2 124
  • Пловдив
Бърд, ама мъчих да му я взема, че магарето беше с мен, ма не...не я даде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 125
  • София
Сисунчето рЕзко е забогатяла. Ще ни води на Малдивите ми се струва. 🙃

# 2 126
Сисунке, яко!
 Ама ти желая тъй да ти се получат нещата,че да си прайш само тва, което си искаш! И да си работиш когато и квото си искаш!И на всички ни го желая!!!
  Аз пия чай с крака върху диванЯ, щото Генка чисти.ММ ми подари робот ,на щерката се казва Генчо.А внучката като видя моята вика "баба има Генко/а" и така я кръстихме.Опитах се да спя, ама не ми се получи. Беше ми студено, беше ми жега, не ми е добре.
  Мисля по една греяна ракийка да ударим с другия болен довечера, който още е за риба.

# 2 127
Мистева, слаба ракия си.
 Аз даже не я вземам, той доброволно, зорно ако не ще и най - вече, имам карта и аз от неговата сметка 🤭

Аз ще съм доволна, Сис при нея да ни вземе ❤️

За утре съм готова. Остава да врътна едно копче и да наредя една баница. Въпреки домашната обстановка, утре и на прическа ще ида, да загладя трите косъма 👻

# 2 128
Нещо ме боли корема. Прекалих с ябълковия сок и той си казва своето....

# 2 129
  • sf
Тийнкото продължава да повръща, да кашля, абе картинка. Баща му си хванА влака и си заминА. 🙄  Сега си внушавам, че ме боли стомах и ми се гади. 😆
Минах през Лидл за сиренцА и мезенца, всичко опоскано. 😱 Ама така като гледам ще посрещаме НГ на препечени филийки.

Общи условия

Активация на акаунт