Отговори
# 2 130
Алексче, честита да си и ти! Hug
Попи, пробвай без възглавница за няколко дни- да видиш как ще ти се отрази. Може наистина да е и от това, което ис мислиш, особено след дълго пътуване, аз след последното такова бях на Аркоксия за няколко дена.

# 2 131
Ми то е ясно - не искат да бъдат сурвакани Wink
Много е крив дрянът, метър и педесе дълъг🤣
Ма като баба орязала техния, на майка малък и де да търся. Метнах го в багажника и газ, с лозарска ножица го орязах от тук от там и стана работата.
Ние само уиски взехме от лидъла.
Донсе, за повръщането Зори я пресякох с арсеникум албум 30, нас с натриев цитрат и рехидтатиращи прахчета, които пихме два дни.

# 2 132
  • Варна
Юху, още честитки! Мама на Уинд и Алекс, да са здрави и щастливи!

Днес извървях времето от 10:30 до 14:00 с боти на ток Simple Smile Луда жена. За свое оправдание ще кажа, че трябваше да е "малка" разходка...

След малко пак на софра сме канени, ще участвам с болярска питка и солени кифлички.
Чудим се с ММ дали да не се метнем утре на площада да посрещаме НГ. Ще ни е за пръв път.

# 2 133
Донси, много време го мъчи твоя тийн тов вирус. Да минава вече, казах!

# 2 134
Крив и бил дряна. Ми то така по-добре се замахва! Ще го разбереш като ти нашари малката девойка гърбината и ще знаеш за напред Wink
Чудя се за чий съм изпаднал в състояние на равносметка за годината ? Ама квот - такова. И телефона нещо се опитва да ме предава - бързо му пада батерията.

# 2 135
  • София
Сисунчето рЕзко е забогатяла. Ще ни води на Малдивите ми се струва. 🙃

Да, ама до края на годината. Laughing

Донси, аз повръщане и диария пресичам с активен въглен.

Ох, харесах си нов телефон. И сега драмата е да го взема ли или да не харча излишно пари. Persevere

# 2 136
Идвайте всички, ще спим под звездите, ще гледаме заря , ще ядем и пием до края на годината! Колкото повече, толкова повече, както мъдро е казал Мечо Пух 🥰

Баклавата е разкош, не се сдържах!
Следва баницата на всички баници и свинско с бира на бавно готвене! Това утре, докато съм на работа. Мм ще прави картофено пюре 😂, дано не ни отрови!

# 2 137
  • Наблизо
Мързи,зле.

Нашите си тръгнаха на пожар,обидиха се.ММ е виновен.Нямам думи.

# 2 138
# 2 139
  • Наблизо
Мерси..
И аз между чука и наковалнята.

# 2 140
  • Пловдив
Бюти, ама толко зле ли стана? Ужас...някой е трябвало да премълчи...
Нали сте в чужбина, как си тръгнаха??? Thinking

Ох, как се дразня за глупости...относно синкото...Не искам да пораства! 😑😴🙃

# 2 141
  • Наблизо
Мисти,взеха си билети за полета следобед и тръгнаха.Едвам го хванаха.
Трябваше ММ да премълчи,но той се събуди с дупето нагоре и явно коабитацията беше дошла в повече на всички и от една глупост малка,се почна.
Нашите по принцип са дискретни и го търпят моя фишек,но явно и те бяха изнервени и оп.

# 2 142
  • France
Оле, Бюти... не знам какво да ти кажа да те утеша.
Аз също съм на тръни. 100 пъти съжалих, че наспеших ММ да дойде. Той е много зле. А като е болен е мега кисел, а днес и утре ще трябва да е по-деликатен.

# 2 143
  • Пловдив
Фил, а вие къде сте?

Бюти, гуш! Имай сили...тъжно е, ама времето лекува! Hug

# 2 144
  • Наблизо
Благодаря ви.
Сега ще имаме отвратителна нова година.

Мм трябва да се извини,но и да мине малко време да им мине на всички

Общи условия

Активация на акаунт