Отговори
# 2 145
Ох, Бюти, 🤗! Ах, тези мъже, ах!

Фил, гуш и на теб! Почивайте на топло, пък дано до утре ви мине 🤗!

# 2 146
Ей, щях да пиша нещо и докато дочета забравих.

Много кофти ситуация, Бютифъл, жалко, че така е станало.

Сетих се, Попи, ако махнеш рязко възглавницата няма да усетиш подобрение. То е като с босите обувки, трябва време, за да свикнеш.
Пробвай първо на навита хавлия например, не най-ниска обаче.
Иначе от неудобна възглавница като почнат врат, рамене от там глава, уДжас.

# 2 147
Ако изтърся това което ми е на езика, гаранция, че поне 3 девойки с метли ще тръгнат да ме търсят и под влияние на останалото общество да раздадат правосъдие, за това ще си замълча тактично ! ( Не искам и бижутата ми да украсят нечия елха за Н.Г. )  Mr. Green

Нещо ми доскучава и се чудя на кой приятел да звънна. Направих го няколко пъти и на всякъде е някаква семейна лудница. Един чисти след купон на синковеца, други са на вилата с роднини и те скучаят, трети в чужбина, четвърти сменят памперси и мерят температури. Изобщо пълен комплект.
Май трябва да си припомня как се реди пасианс. На времето много редях но съм отвикнал. И да си намеря колодата ...

Когато печете тиква, варите ли я преди това ? Баба я вареше, но аз директно в тавата я пека, та се чудя ...

# 2 148
  • София
Аз си казвам директно, премълчаванията  се натрупват и става съвсем лошо.
Аз не я варя.

Да оздравяват болните.

# 2 149
За печена тиква не я варя предварително.
Режеш, редиш в тавата и печеш. Ако искаш й слагаш подобрения.

# 2 150
  • sf
Лан, ако бяхме в един град, можехме да изиграем една табла. 😆
Бюти, много гадна ситуация! А той чувства ли се виновен? За себе си установих, че роднинските гостувания не трябва да продължават повече от 48 часа. 😆
Това с повръщането при тийнкото си е нов вирус, кашлицата не знам вече. Но днес ЛЛ му е изписала АБ. Странна работа.

# 2 151
Бър, не се притеснявай.☺ Разбрах какво си написала, както и, че О'рахаля е решил да своеволничи.
Бюти, много кофти ситуация. Прегръдки, дано на всички да им се наместят чакрите възможно най-бързо!
Донси, бързичко да влизате в норма! Тийна или е кръстосал два вируса, или повръща заради секретите и кашлицата. Моите като малки го владееха това "изкуство".
Сис, ида! Само да си намеря метлата, гепя квото е останало от тиквеник и ще фръкна.😉
Оффф, моя тийн ме сюрпризира, че отива да гледа зарята. Нали ние първи изпращаме старата и посрещаме новата година. Не помня вече колко години общината организира празнуването на 30 декември. Идея си нямам тази година кой ще пее на концерта, зарята после е красива, ще я гледам пост фактум във фейса.

# 2 152
  • France
Бюти, много тегаво е много хора на малко място. Преди години го играх с нашите, които бяха и изпочупени на всичкото отгоре. Много дълго ми се видя. Помниш ли как изревах тук. Че и ковид хванахме по едно време. Знам, че звучи тъпо като съвет, но да не ти пука. Сърдитковците се оправят в един момент, най-тежко е за нас, които го играем буфер. Kissing Heart

Ние сме някъде в дивата френска провинция. Само поля, гора и лозя в далечината. И 100 човека в една къща, която не е съвсем ремонтирана. Хайде да мине всичко успешно и ще пиша Joy

# 2 153
Я, в темата имало и габровки !
Донси, има мнооого да тренираш докато ме стигнеш на табла. Wink
За тиквата се чудя, защото варената тиква е много полезна за стомаха. Отделяш една част от варената за такава консумация, другата част печеш. Утре ще го мисля това.
Фило, това вашето звучи като мечта ама  да е лято, не зима.
Понякога ми се иска да имам една 40 метрова яхта и като ми скимне да си дигна чукалата и да се преместя където ми е кеф. Ама .... нямам. И нямам богати роднини които да ми оставят сериозно наследство. Ама и този си живот го харесвам така Simple Smile

# 2 154
  • sf
Не претендирам за гениалност, но играя с удоволствие.
Тийнът малко се освести, гладен бил. 😆

# 2 155

Утре ще й сложа пуканки само.
И една идея за детско питие, ако имам време ще й направя желирани бонбони. За шампанско ще ползвам сода леко газирана и сок ябълка

# 2 156
  • тук и там
И моето малкото сърдито.И тъй като е сърдито на мен,отказа да говори с дядо си и баба си(моите родители),така освен мен,огорчава и тях....Тъй ли?Май му е време да се научи,че някои неща няма как да са приемливи и да минат.Или както се казва,време е на практика да види,как  "Когато мама не е щастлива,никой не е щастлив Smiling Imp ".Оф,ядоса ме това малкото..

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 20:59 от Кайсия

# 2 157
Честити да са рожденничките, много здрави и много обичани!!
И ние сме болни с хрема и гърло ама май вървим към оправяне..
Аз влизам да измрънкям много.. три дози ‘майонеза’ съсипах, за пръв път не ми се получава, та сега ще пробвам някаква погача да замеся с това течното, дано поне тя да стане..
Ии да се похваля, дядо Коледа ми донесе шевна машина, та с нея тия дни се мъча да се спогодя. От всички малкия е най-ентусиазиран и иска да си ‘кушие’ нещо 😂
Може па занаят да прихване
Дописвам, много е бонбонеста сурвачката, бравос!
И да допиша още нещо 😂
Гледах една идея за новогодишната нощ за малки човечѐта, дето като мойто лягат рано. Пускате от тубата някое миналогодишно клипче на отброяването, пръскате детското шампанско и после по леглата. Мисля да го пробвам, малко от празника да разбере и той.. не че не ми е съсипал нервичките тия дни, ама..

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 18:22 от Азалия

# 2 158
Здрави да са рождениците!
Много, много скапан работен ден.До последно не се знаеше кога ще се приберем.И това напрежение,нерви и проблеми те скапва.Чаша вино,и съм аут.И новогодишното ни събиране пропадна,щото Скъпия е болен 🙄.Абе и на мен ми се възпали пак синузита,но кретам.И общо взето,да свършва тая година,да идва новата,пък дано е по-здрава!

# 2 159
  • Наблизо
Донси,вече да.Само дето още не е стигнал фазата на пълно разкаяние ,за да се извини.

Малкото само пита къде са баба и дядо.

Общи условия

Активация на акаунт