Отговори
# 2 160
Айдее, ЧНГ Grinning
Скрит текст:

Веселинкова, специален поздрав за теб Kissing Heart
Изпратихме старата година на площада, пя Владо Михайлов. На маса сме с приятели, на сладка приказка и винце.

Бюти, много кофти ситуация при вас Hug
Съчувствам на болните, да се оправят бързо!

# 2 161
Ох, табла... и белотче... мрън...

Бюти, времето ще сложи нещата на място... но гадно за утрешния празинк...
Ренко, дано ви мине до утре вечер Neutral Face

Азалия, много сладки бузки Simple Smile
Донси, върви към оправяне значи, щом е гладен...

Бърд, чакай малко, тва не трябваше ли да е утре...

# 2 162
Мързелотка, в центъра на България и Вселената нямат време да чакат до утре Joy Посрещат Новата година първи, още на 30.12.

# 2 163
Чакайте да ви кажа, майонезата взе че стана, реших да разджуркам за последно преди да я отпиша и сега имам една кофа майонеза и вече готова руска салата с купешка.. дайте идеи за някаква друга салата с майонеза сега, нещо със зеле и рулца от раци ми се върти.
Иначе за кофти ситуациите с роднини по празниците ви разбирам и съчувствам.. радвам се, че Великден е след има няма 5 месеца, само това ще кажа 😂

# 2 164
  • sf
Аз бих сложила рулца от раци, царевица, варени яйца и маслини. Друга - майонеза, зеле и моркови, класика. То май каквото и да добавиш към майонеза няма да сбъркаш.

# 2 165
  • Mediterraneo
Ех, Бюти, много гадно като си буфер. Ще се помирят, ама дотогава ще е криво за всички.
Азалия- варени картофи, варени яйца, праз и майонеза. Може и с лук, може и без нищо. Любима, бърза и без екстра продукти( яйцаи картофи се намират почти 100% във всяка къща).

# 2 166
  • София
Майонеза, чесън, орехи, варено пилешко. Може и ананас.

# 2 167
Свинско с кисело зеле и отгоре майонеза. Не питайте 🐷

Бюти, кофти ситуация, меко казано. Гледай вие да се разберете, защото утре вие ще сте в четирите стени. Роднините все са си ок. Съгласна с Мид.

Лане, само да си посмял да бастисаш тиквата! Присети ме за едни люде, кото задушават тиквата в олио преди да я сложат в тиквеника. 🤐😵

# 2 168
Честити да са рождениците! Здраве и щастие!
Бюти, много неприятно!
Защо така се получава по празниците,уж трябва всички да се весели и с настроение, а твърде често се стига до караници.
Болните да оздравяват! Ние още се влачим с гърло,сополи и кашлица.

Оф,а Малкото така се изтърси в банята,за малко се отплеснах и стана белята.Самообвиненията и притеснението ще ме изядат,буквално го усещам.Мамка му беее

# 2 169
# 2 170
Крот, шъ мъ прощаваш!

# 2 171
  • София
Прошка не се ли иска по Заговезни?

# 2 172
  • France
... радвам се, че Великден е след има няма 5 месеца, само това ще кажа 😂
Точно си мислех, че е много тъпо, че Коледа и Нова година са в една седмица Joy

Лан, лятоска е наистина страхотно, но зимата е даже малко страшничко. Имаш чувството, че си в декор в някой филм на ужасите Joy едно такова изолирано. Поне времето е хубаво.

Бюти, гушкам те и горе главата. Тук винаги ще намериш рамо.

# 2 173
  • Варна
С майонезата - картофи, лук и магданоз, с лимонов сок.

Хора, откак съм в темата чета за тоз О'рахал - може ли някой да ми обясни отде идва?

# 2 174
О'Рахаля е коректорът на телефоните ни. Някой път стават едни....

Общи условия

Активация на акаунт