Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 796
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Варна
+359887137630 Маги.Кошницата не съм я отворила,но доколкото видях има сосове,фиксове,спагети,бульони една коледна играчка.Постарали са се,доста са нещата.Пристигна в огромен кашон с надпис Долче Густо.Помислих че са объркали пратката.Joy

# 1 276
  • Сф
А сега къде се свързвате с Юсерин? Аз направо забравих за тях! На мейла Честито ли? И не помня къде и писахме данните, а пощата ми не е в ред и направо се чудя какво беше. Адрес дадох ли...ама ми пише името и да чакам подарък на адреса , ама къде съм въвеждала няма спомен. Та им писах на мейла пак, кога ще дойде, ама нямам известие от Еконт. Чак приложението свалих . Киндер пингвините, също се бавят, Шуменско и те. Ми да ти писне направо...

# 1 277
Чопърчето ми е в офиса на Спиди! Чак не мога да повярвам колко са бързи. Ходих до офиса на Гло БГ и си взех наградата от ИГ директно от тях, защото искаха да се попълни протокол и снимка с печелившите. Аз спечелих ай-таблет и съм изключително щастлива.
Предколедните подаръци са супер - чакам още тенджерката от КК И Фантастико, Юсерин (не съм от 100те) и Лидл и Мастеркард да изтеглят.
Играя и в ИГ, но там или съм с блокирани коментари, или с блокирана функция за последване и много тегаво стана.
Та така, дадох отчет. 2023 за мен беше страхотна година!
Желая на всички ви много късмет и предколедни награди Simple Smile

# 1 278
  • София
Най-после късмет и за мен, два месеца по-късно съм изтеглена като резерва в играта на Кауфланд и Престиж. 😃😃😃 Браво на тях, жената каза, че са много хора са отпаднали заради фалшиви регистрации. Ваучера добре ще ми дойде за празниците.

# 1 279
Предстояща нова игра на Милка

Аз също съм доволна от игрите през изминалата година.

Пожелавам на всички най вече здраве, щастие и прекрасни моменти с близките. Каквото е Ваше по един или друг начин ще Ви намери.

# 1 280
Изтеглени са потребителите, които печелят новата кутия Ariel Extra Clean с 12 капсули. Това са:

H0uSse_Baby
Акаша
Горска катеричка
Ivana96
tido
Yellow Rose
HollywoodGirl
zazu1
Soul Free
Together_forever

Честито!

# 1 281
  • Пловдив
Взех си пратката от Юсерин (в първите 100 бях)

Измиващият гел е точно за дъщеря ми Simple Smile

# 1 282
  • при късмета
Взех си тенджерата от КК и Фантастико. То е по-скоро канче, отколкото тенджера, но и такива ползвам, примерно за чай.
За сега май само в новата игра на Куинс участвам, но без успех.

# 1 283
Какво стана със сайъс? Май нищо... Cry

Аз участвах в томболата на Купи подарък от майка на дете с увреждане, в която творците подаряват по едно или няколко неща от това, което правят. Спечелих за дъщеря ми страхотна кукла Уенсдей, ръчно "гримирана", направо произведение на изкуството. Не мога да повярвам, че печеля, явно в честната томбола,  в която онези с рисуваните бележки ги няма, ми върви... А специално за тази награда се бяхме записали 29 души.

# 1 284
Какво стана със сайъс? Май нищо... Cry

Аз участвах в томболата на Купи подарък от майка на дете с увреждане, в която творците подаряват по едно или няколко неща от това, което правят. Спечелих за дъщеря ми страхотна кукла Уенсдей, ръчно "гримирана", направо произведение на изкуството. Не мога да повярвам, че печеля, явно в честната томбола,  в която онези с рисуваните бележки ги няма, ми върви... А специално за тази награда се бяхме записали 29 души.
И аз чакам Syoss, къде можем да им пишем?

# 1 285

Нова игра на Милка & Орео и в Kaufland - от 18.12.2023г. 🎅🎁

# 1 286
  • София
Егати, Престиж днес са изтеглили 37 🙄 нови печеливши от играта ог октомври. Представяте ли си какво рисуване на бележки е било. Дано да вземат всички организатори да проверяват стриктно.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 13:30 от yovanka

# 1 287
  • Б
Аз получих един крем за ръце на Eucerin, сигурно защото не съм от първите 100. В Нутела има номер като моя и чакам да звънне някой . аз ли съм не съм ли, не е ясно. Хубаво щеше да е ако публикуваха и номерата на касовите бележки. Така ще си сигурен!

# 1 288
  • София
В предишни игри на Сайъс съм играла и първо се обаждаха на печелившите,
качиха ги след повече от месец. Ядосах им се, защото не знаех и си чаках, беше много желана награда. Отказах се от следващите техни.

Инстаграм не стига, че се промени, а и ме блокираха.

# 1 289
За коя игра на престиж са теглили нови печеливши?

Общи условия

Активация на акаунт