Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 764
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 485
Здравейте! Захванах се с нещо в Инстаграм и бих благодарна на всякаква помощ/мнения. Понеже ще се сметне за реклама, няма да го пускам тук, но ако някой има желание да ми помогне, може да ми пише на ЛС. Благодаря предварително!

# 1 486
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Някой да знае нещо за игра на sameday или easybox - не ми се отваря съобщението, а в първоначалното с поръчката имаше игра, ако си вземеш пратката от easybox в рамките на 4 часа?
… та моля, ако някой знае, че не я намирам, а бързах да си взема пратката хахах  …

# 1 487
И за мен има приета пратка от Юсерин. А от Нутела дали са се обадили на всички, че уж си видях последните цифри в списъка, ама никой не ми е звънял... Ще изчакам още и ако не, другата седмица ще им пиша

# 1 488
Тя беше по време на black Friday
Някой да знае нещо за игра на sameday или easybox - не ми се отваря съобщението, а в първоначалното с поръчката имаше игра, ако си вземеш пратката от easybox в рамките на 4 часа?
… та моля, ако някой знае, че не я намирам, а бързах да си взема пратката хахах  …

# 1 489
https://logisanta.bg/ - да ви попитам, тук си виждам името и числата на телефона, но все още никой не се е свързал с мен, както е описано в правилата. Някой да е спечелил от този сайт за да сподели дали са му звъняли. Благодаря предварително

ПП имам съобщение за доставка на чупа чупс Relaxed надявам се да пристигне наистина днес
Ще ви се обадят. Аз получих обаждане. Изпращат с Еконт до офис.

# 1 490
  • Сф
Пратката ми е в Младост на Юсерин...аз съм на другия край...

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 11:38 от PureLove

# 1 491
  • Сливен
Здравейте. В момента има ли игра, с покупка на шампоан?

# 1 492
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Тя беше по време на black Friday

Благодаря! И аз само това намирам. Явно не са си махнали банера, на линка за получаване …

# 1 493
  • Там...
Здравейте. В момента има ли игра, с покупка на шампоан?

Продукти на Проктър и Гембъл за 22 лв. от ДМ. Може да се вземе Пантен или Хед & Шолдърс.
https://pgonlinepromos.bg/GiftingDecember

Емаг имат игра в момента за покупка над 29.99 лв. и плащане с предварително запазена Виза карта в акаунта. До 31.12. е.

# 1 494
  • София
Ех, значии. Веднъж на високосна ще реша да си купя Кока-Кола и ще намеря някаква украинска. Имат ли право да продават такава? Вече ще следя да си пише на български, пфу.

# 1 495
  • Сф
Пратката ми е в Младост на Юсерин...аз съм на другия край...
Оф, ще дойде до адреса ми в понеделник. Много са натоварени явно и еконта. Ако правилно чух работят и в неделя до 14 ч. Спиди то ни също е с удължено работно време вчера разбрах до19 ч заради празниците.
*Исках да редактирам поста,пуснах нов.. майко и аз не съм в час Wink

# 1 496
Ех, значии. Веднъж на високосна ще реша да си купя Кока-Кола и ще намеря някаква украинска. Имат ли право да продават такава? Вече ще следя да си пише на български, пфу.

Цяло лято в магазина до нас колата беше само украинска и на мен ми беше странно,че точно от там е внесена, по едно време я бяха сменили на полска,после пак Украйна

# 1 497
  • Бургас
Някой иска ли 5000 мб на Йетел?
Подарени!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 12:09 от margo**

# 1 498
някой ако ги иска

# 1 499
Кодове за отстъпки, който има нужда да ми пише на лично

20% отстъпка  от продукти  на Комсед
20% отстъпка на продукти  от Praktis
30% отстъпка  за книги от не намалената цена издателства "Артлайн", "Архонт-О" и "Оз букс" в Ozone.bg 15% отстъпка за Ненамалени дрехи и обувки  от Intersport
10% отстъпка за резервация в сайта на СПА Ризорт "Св. Иван Рилски" - Банско
5% допълнителна отстъпка от намалената цена на всички продукти от марката "Black Sea" в Ozone.bg
10 лева отстъпка  при покупка над 50лева на артикули от Intersport

Общи условия

Активация на акаунт