Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 164
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 725
Някой успял ли е да регистрира касове бележка на Финиш и ДМ. От два различни браузъра и от телефона също пробвах без успех.

# 1 726
И аз съм от спечелилите в двете поредни игри на Syoss. И двата пъти участвах с по една бележка, и двата пъти печеля кутията с продукти, а играх за другите награди...
За сметка на това участвам с много, много бележки в Куинс и от там засега съм греда! Какво да кажа освен - такъв ми бил късмета.
А е напълно възможно, да е станало дублиране на имената по погрешка.

# 1 727
Аз успях още в началото на играта без проблем, през хром на телефона Simple Smile
Някой успял ли е да регистрира касове бележка на Финиш и ДМ. От два различни браузъра и от телефона също пробвах без успех.

# 1 728
Уф, пак ме накарахте да се замисля за ДМ и Финиш 😂 Какво си купихте, за да минете лимита? Аз един гел мисля да взема, но днес го намаше в София (не знам в кой магазин, като куфар съм там 😂) Ще ходя и до Дупница, ама много скъпи ми се виждат, при промото на Озон 🤷🙊
Днес играх на Престиж, отново, пак не спечелих.
Няма ме в Куинс. Ако има спечелил в тегленето, а регнал в преден период да ми пише, че ми е като еднорог 😂

# 1 729
Здравейте, спечелих от Лидл лаптоп от миналата седмица. Ако някой друг от тук е спечелил,дали го е получил? Бях много изненадана,като се обадиха и забравих да питам🙂

# 1 730
  • Бургас
Благодаря ти,Йо-ана! Взех участие в тази игра,а бях забравила. Дано са моите инициали! Ще чакам да се свържат с мен, евентуално!
Днес си взех Юсерина! Исках и получих почистващия гел!
Чакам Телодерма!

# 1 731
Здравейте и от мен! Досега само ви четях, но дойде и моят ред да питам Simple Smile Виждам номер като моя в Нутела, от второто теглене, тези които получихте обаждане къде горе-долу бяхте в списъка ? Ако ги прозвъняват по ред да не губя надежда още?

# 1 732
И аз съм от спечелилите в двете поредни игри на Syoss. И двата пъти участвах с по една бележка, и двата пъти печеля кутията с продукти,
А е напълно възможно, да е станало дублиране на имената по погрешка.
Странното е, че се повтарят 23 имена, от стария и новия списък. За мен това не е просто съвпадение 23 от 50.
Моето гелче от юсерин също дойде днес. За кожа склонна към акне. Щерката ще е доволна😊.
Миналата седмица ми дойдоха и душ гел и лосион за тяло от ziaja, след леко напомняне от моя страна. Като и напомни, още на следващият ден нещата бяха при мен. Ухаят прекрасно

# 1 733
  • София
Някой дали се сеща къде можеше да се играе за Дайсън освен в Дав и Зора?

# 1 734
В дм с покупка над 35 лв.,но трябва задължително да сканирате дм картата и в приложението ви излиза да потвърдите участието след покупката.10 комплекта бяха,шанса е малък,но аз така или иначе пазарувам от там и се включих.До сега никога не съм печелила нищо от тях.За 6 години участие в бебешкия им клуб и ежеседмично пазаруване при тях.Явно не ме харесват 🤣.

# 1 735
Лично аз писах на саяс да си проверят нещата, копирах им двата списъка и им ги пратих. Написах им също, че е много възмутително и съмнително толкова имена да се повтарят, че е редно да дадат шанс и награда и на останалите участници. Да направят проверка и да си актуализират списъка, мен лично са ме загубили като клиент.

# 1 736
https://dskbank.bg/visa-giveaway

Страхотна игра на Виза и ДСК.
Който има право на участие би трябвало да е получил известие, но все пак я публикувам.

# 1 737
Уф, пак ме накарахте да се замисля за ДМ и Финиш 😂 Какво си купихте, за да минете лимита? Аз един гел мисля да взема, но днес го намаше в София (не знам в кой магазин, като куфар съм там 😂) Ще ходя и до Дупница, ама много скъпи ми се виждат, при промото на Озон 🤷🙊
Днес играх на Престиж, отново, пак не спечелих.
Няма ме в Куинс. Ако има спечелил в тегленето, а регнал в преден период да ми пише, че ми е като еднорог 😂
аз купих ароматизатор и таблетки за почистване на миалнята. Попринцип купувам Сомат, тези са ми значително по-скъпи, но реших да ги пробвам покрай играта.
За дайсъна се включих веднъж, втория път забравих да си сканирам приложението но и мен ДМ не ме обичат, така че все тая. Юсерина ми е в еконт, днес ще отида да си го взема, чакам си и тениските от ИГ, да се барнем за Коледа семейно.

# 1 738
За finish ,мислех да взема гел 1.5 за 26 лв но влязох в един магазин нямаше и се отказах .нещо късметът ми го няма напоследък та реших да не се включвам .в Куинс при толкова награди ме няма та ще пропусна ....
Опитвам се да харча малко по -разумно по Коледа Joy

# 1 739
  • Пловдив
https://dskbank.bg/visa-giveaway

Страхотна игра на Виза и ДСК.
Който има право на участие би трябвало да е получил известие, но все пак я публикувам.

1000 лв. за покупки и то с кредитна карта, направо е страхотна играта. Rage

Общи условия

Активация на акаунт