Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 199
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 755
Вземи си я за всеки случай!На мен от морени ми я искаха .

# 1 756
На някого говори ли му нещо този номер?

# 1 757
  • София
На някого говори ли му нещо този номер?
Да не са Кауфланд?

# 1 758
Сетих се,че чакам сет от Роден край.Някой получил ли си е наградата от тази игра.Ако дойде за Коледа ще зарадвам свекърва ми🙂

# 1 759
  • Под Слънцето
Сетих се,че чакам сет от Роден край.Някой получил ли си е наградата от тази игра.Ако дойде за Коледа ще зарадвам свекърва ми🙂

Младежът Цветков по телефона ми заяви, че щели да ги пращат като дойде срока - според мен към 25-ти.
Възразих,че тогава е лудница по куриерските офиси, но той ме успокои, че сме щели да си получим наградите в срок.

Чакам си фраера от тях и чувал с бисквити.

# 1 760
  • Б
Пуловерите на Нутела ги пращат на личен адрес или може да се получат от офис на Еконт, Спиди?

# 1 761
И аз писах за Syoss. Направо съм бясна, а едвам гледах. Благодаря Ви, че сте проверили за дублиращите имена (изключвам честно играещите и спечелилите).
Но до такава степен се отчаях от тази организация в Хенкел, че спирам да ползвам Syoss Simple Smile, а за другите им марки ще се позамисля. Sad
Явно ни взимат за големи будали, или за хора, които няма да си търсят правата. Ще трябва да разберат организаторите на игрите, че НЕ  сме безгласни букви или слепи овчици, които да манипулират.

# 1 762
https://www.radioenergy.bg/game/yadki-solei

Игра на ядки Солей с награда техни продукти

# 1 763

Не и ние чакаме ...

# 1 764
  • София
Пуловерите на Нутела ги пращат на личен адрес или може да се получат от офис на Еконт, Спиди?

На личен адрес само.

# 1 765
Aaa, вчера си взех металната ледарка от КК. Ама защо никой тук не каза, че е с размер на кофа с вместимост  5 литра и цял ден се разнасям с нея, та даже място ми отстъпваха в градски транспорт 🤣

# 1 766
Някой, който си чака паричката от Булминт има ли?

# 1 767
Днес получих моята, по Еконт.

# 1 768
Здравейте, досега само ви четях но имам информация относно макдоналдс, вчера им писах в контактната форма, като дадох и телефон, след което ми звънна една много учтива жена от частен номер, извини се за ситуацията и ме пита къде ще е удобно да си получа наградата, дадох две имена и телефон, и днес ще мога да ги взема в избрания макдоналдс.  Оказва се че след като техническия проблем е възникнал след края на играта, няма как да се оправи и ще трябва да им пишете в контактната форма и по добре дайте и телефонен номер, за да ви се обадят. Не мога да дам мнение дали са некоректни, но жената която ми звънна беше много мила и се извини няколко пъти за ситуацията. Писах им оттук https://mcdonalds.bg/contacts/

# 1 769
На някой да са му познати тези номера - 0886097053, 0886097031, 0886123217 - търсили са ме в събота, а бях в планината и чак днес ми се явиха в телефона.. Обадих се няколко пъти и никой не дига. Гложде ме мисълта дали не са ме търсили за някоя наградка....

Общи условия

Активация на акаунт