Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 171 281
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Бяха качили пост във Фейсбук и Инстаграм, но гледам, че са свалили и двата поста. За съжаление не съм направила екранна снимка Sad

# 931
  • В Космоса
Играта на Лили и ОралБ, Олд Спайс, Пантен и пр. има ли условие за брой закупени продукти или минимална сума?

# 932
Еконт и Спиди имат ли някакви игри?

# 933
  • В страната на бурите
Продължават да звънят днес от Нутела. Звъннаха ми преди малко за пуловер Simple Smile

# 934
# 935
Лидл пак ме пропуснаха... Дано поне от Куинс са по-уважителни!

# 936
  • София
Играта на Лили и ОралБ, Олд Спайс, Пантен и пр. има ли условие за брой закупени продукти или минимална сума?
Да, минималната обща сума е 19,99 лв.
https://www.lillydrogerie.bg/bg/post/specheli-s-kozmetichnite-produkti-na-p-g

# 937
Извинявам се за подвеждането за Куйнс! Телефонът ми явно е направил проблем и е дублирал 🤦♀

# 938
Житен дар са качили печелившите https://www.jitendarpromo.bg/winners

# 939
  • София
Качили са печелившите от Лидл за седмица 2. И тук ме няма 😒

За сметка на това Петър Петров го има 4 пъти. Вярно, че е често срещано име, но чак пък 4 пъти сред 100 имена ... Има и една самотна Петя Петрова. Simple Smile

По този повод да кажа за чадърите на Еко Пак. Не знам как се е получило, но моят имейл беше изтеглен 2 пъти. Естествено, получих само 1 чадър и то леко счупен. Но не промениха списъка. Беше логично 40-тия чадър да го дадат на някой друг.

Бяха качили пост във Фейсбук и Инстаграм, но гледам, че са свалили и двата поста. За съжаление не съм направила екранна снимка Sad
Тук и аз участвах. Дано да са се свързали със спечелилите, а не е трябвало сами да се свързваме.

# 940
По този повод да кажа за чадърите на Еко Пак. Не знам как се е получило, но моят имейл беше изтеглен 2 пъти. Естествено, получих само 1 чадър и то леко счупен. Но не промениха списъка. Беше логично 40-тия чадър да го дадат на някой друг.

Кога получихте чадъра? Аз веднага попълних формата с данни за доставка и все още нямам известие за такава.

# 941
Поръчах си един син куфар от Ментос. Няма ме в списъците от последните игри, та реших, че така и така се хапват в нас, да взема пак.
Очаквам с нетърпение тегленето на Куинс.

# 942
  • София
Кога получихте чадъра? Аз веднага попълних формата с данни за доставка и все още нямам известие за такава.
Съвсем скоро. В петък трябваше да го получа, но куриерът го донесе в събота.

Спиците завършват с нещо като топчета и едното топче се търкаляше в пакета. Sad Няма да се разправям. Надписът Еко Пак е толкова очебиен, че чадърът отива в шкафа "за всеки случай". Иначе изглежда здрав като конструкция.

# 943
Айде и мен ме ограничиха в ИГ, не пише докога.
Дойде ми преди малко чантичката от Хайникен. Европът ги носи в София.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 13:37 от Малечка90

# 944
Аз още чакам Нутела обаждане, 84 съм мисля в списъка.

Коледен календар с отстъпки за вино
https://seewines.com

Общи условия

Активация на акаунт