Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 194
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 945
  • Бургас
След дълго чакане и писане в месинджър на Талодерма,днес са ми отговорили. Искат да им кача снимка на поста ми в гугъл. Направих го. Сега да видим,колко още ще чакам...

# 946
След дълго чакане и писане в месинджър на Талодерма,днес са ми отговорили. Искат да им кача снимка на поста ми в гугъл. Направих го. Сега да видим,колко още ще чакам...
Аз преди 1 месец им дадох данни за доставка. Преди 2 седмици им писах и днес получих отговор. Имали много поръчки покрай празниците и съм щяла да си получа подаръка до края на годината

# 947
  • Бургас
Аз съм се настроила за Великден 😂да го получа! Ако дойде изобщо!

# 948
# 949
Куйнс се забравиха

# 950
  • Бургас
Ако някой е спечелил в предното теглене да даде телефон, от който звънят, за да ги подсетим .

# 951
Ако някой е спечелил в предното теглене да даде телефон, от който звънят, за да ги подсетим .
чак ми омръзна да отварям сайта да проверявам

# 952
# 953
Току що получих смс от Житен дар за кафемашина Simple Smile йей

# 954
  • При децата ми

Виждам близка сред печелившите. Аз я накарах да се регистрира! Simple Smile

# 955
Здравейте! Имам въпрос към спечелилите ваучер на стойност 100лв за Комсед от играта на Киндер шоколадите. Всички ли получихте обаждане и мейл за данни? Доста време мина,още никой не се е свързал с мен. Благодаря ви!

# 956
Мъжът ми е със суитчър,мерси за споделянето! Много ми харесва дизайна,дано и на живо да е толкова ярък и цветен!

# 957
  • Сандански
Някой МБ на yettel излишни?

# 958
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
С бисквити съм от Житен дар.

# 959
Здравейте! Имам въпрос към спечелилите ваучер на стойност 100лв за Комсед от играта на Киндер шоколадите. Всички ли получихте обаждане и мейл за данни? Доста време мина,още никой не се е свързал с мен. Благодаря ви!
Аз получих обаждане и мейл още в началото на декември,веднага след това и мейл.Но ваучер все още нямам.

Общи условия

Активация на акаунт