Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 271
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Да се похваля днес с ваучер 20 лв. от календара на Юск. Честно да ви кажа до сега си мислех, че от Юск никой не печели, опровергаха ме.
Желая на всички здраве и късмет! На имениците, честито!

Честито!
Добре е, че сподели, че въобще да не се занимавам с Юск днес.

Някой да е виждал майонеза на Heinz със стикер?
Като ще купувам, поне да си взема нещо, което ще ползвам.

Ранобудна, доколкото четох правилата на Юск, пише, че на ден печелят 5 човека. Така че не е ясно аз когато спечелих коя по ред съм, може да се падне за деня и на друг след мен.

# 826
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, че сподели. На Юск не съм им чела правилата, признавам си. Simple Smile

# 827
  • София
На Юск 6 ли хвърлихте?

# 828
Да се похваля днес с ваучер 20 лв. от календара на Юск. Честно да ви кажа до сега си мислех, че от Юск никой не печели, опровергаха ме.
Желая на всички здраве и късмет! На имениците, честито!

Честито!
Добре е, че сподели, че въобще да не се занимавам с Юск днес.

Някой да е виждал майонеза на Heinz със стикер?
Като ще купувам, поне да си взема нещо, което ще ползвам.
В Кауфланд имаше голям буркан със стикер на промо 4,99 във вторник купих, но днес нямаше. На касовата бележка пише майонеза класик.

# 829
Не успявам да си регистрирам бележка на Финиш и се изнервям. Някой друг с такъв проблем?                                                                     

Коя е тази игра?

# 830
Сигурно става дума за играта на финиш в ДМ. аз днес се включих също, регистрирах без проблем, изписа успешна регистрация или нещо от този сорт. Забравих да си сканирам приложението, за да участвам и в играта за дайсъна.
Някой беше питал за книгите по-напред. Едната е от Cinebook,  които бяха до края на ноември. Другите са ми от игра на издателство Екрие.

# 831
Доживях! След сигурно 150 кода, даже спрях да ги броя след някой... Преди няколко минути уцелих този ваучер за Озон в КК.... Чак не можех да повярвам, 3 пъти се върнах да видя, наистина ли не е ревящото човече Kissing Heart
Много време нищо не бях печелила, доволна съм вече 🤭

# 832
Подарявам пакетче 3 в1 от Кауфланд

# 833
Ако се повтарям ще ме извините, но нямам време да чета, а искам да похваля Ivayla bg
И да ви кажа, че имаме още 10% отстъпка като кажем че сме от форума(+11 стават 21%)
Мерси на потребителя, който ги откри.
Simple Smile)))

# 834
Здравейте, приятели!
Пропуснах игрите ноември, но ще се включа в някои за декември. Инстаграм започна много брутално да ме ограничава - всеки ден, при условие, че играя умерено и ме блокират вече на трети, четвърти коментар за деня. Получавам всеки ден рестрикции ту за ден, ту за цяла седмица. Така на практика не мога да участвам в ИГ игри. Писах мейли на съпорт, но резултат никакъв. Много ми е неприятна тази ситуация с ИГ Cry Мисля, че и онези обичайните ИГ познайници с многото тагвания ги блокират и няма изключения. От една страна това е добре, така всеки ще има равни шансове, но мен ме блокират когато коментирам по веднъж пост и после вече на трети пост и съответно коментар - хайде try again later...

# 835
Ако се повтарям ще ме извините, но нямам време да чета, а искам да похваля Ivayla bg
И да ви кажа, че имаме още 10% отстъпка като кажем че сме от форума(+11 стават 21%)
Simple Smile)))
Не стават 21%, не се събират отстъпките, а се начисляват една след друга. Първо обявената 11% намаление и от намалената цена изваждаме още 10% Simple Smile

# 836
  • Сандански
За инстаграм сагата понеже много се коментира най вероятно 98% ви докладват други участници за да се намали шанса и наплива.

# 837
  • София
Simple Smile)))
Слагат ли се кодове или е автоматично намалението, ако е с код, може ли да го споделиш, че и аз мисля да поръчам.

На мен ми върви на мостри, така се зарадвах, че съм тагната в инстаграм и се  оказа, че не съм догледала за какво участвам. Не било кремът от снимката, а 8 мл от него. 😁

# 838
Аз поръчах през вайбър и ми казаха че получавам още 10% отстъпка.
Имало Коледна 11%.  и ми дават още 10%

# 839
За инстаграм сагата понеже много се коментира най вероятно 98% ви докладват други участници за да се намали шанса и наплива.

Със сигурност не е това, защото отбелязвам само мои познати и роднини.

Общи условия

Активация на акаунт