Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 791
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
За коя игра на престиж са теглили нови печеливши?
"Играеш сега или гориш" https://prestigepromo.bg/IgraeshSegaIliGorish/winners.php

# 1 291
"Играеш сега или гориш" https://prestigepromo.bg/IgraeshSegaIliGorish/winners.php

Благодаря!

# 1 292
  • София
Какво стана със сайъс? Май нищо... Cry

Аз участвах в томболата на Купи подарък от майка на дете с увреждане, в която творците подаряват по едно или няколко неща от това, което правят. Спечелих за дъщеря ми страхотна кукла Уенсдей, ръчно "гримирана", направо произведение на изкуството. Не мога да повярвам, че печеля, явно в честната томбола,  в която онези с рисуваните бележки ги няма, ми върви... А специално за тази награда се бяхме записали 29 души.
И аз чакам Syoss, къде можем да им пишем?
За игрите на Хенкел аз им пиша на този и-мейл от Общите условия: schwarzkopf.bg@henkel.com , но досега никога не са ми отговаряли Neutral Face

# 1 293
Ооо и на мен ми се обадиха от Престиж Simple SmileАма не казаха нищо за бележка.....аз я пазя де...
Не знам и с кой куриер ще дойдат...
На Юсерин имам само крем за ръце, а съм сигурна, че бях от първите 100... ама карай Simple Smile

# 1 294
Аз също получих обаждане, че съм била сред резервите и печеля ваучер. Потърсиха данни за доставка,  браво на организаторите. От игрите с покупка това е втората ми награда за годината след барбарона на Емека.🍀❤️🍀

# 1 295
Ако някой има нужда от безплатна доставка за магазини Дъглас - FREEDELIVERY2ISNBD. При нас така или иначе идват с безплатна в boxnow. А, и един за отстъпка 10 лв. над 100 лв. покупка - XMAS999K67L0LN. Мисля, че няма да похарча толкова до 20.12. Simple Smile

# 1 296
  • София
Ооо и на мен ми се обадиха от Престиж Simple SmileАма не казаха нищо за бележка.....аз я пазя де...
Не знам и с кой куриер ще дойдат...
На Юсерин имам само крем за ръце, а съм сигурна, че бях от първите 100... ама карай Simple Smile
Няма да искат бележка, защото е минало много време от края на играта.

# 1 297
  • София
В календара на Jysk има ли начин да се разбере с какъв имейл играем? Или да се излезе от профила? Не че съм спечелила, но се замислих, че не знам с какъв имейл играя. Joy И изобщо логнати ли сме по някакъв начин или се пишат данни само в случай на печалба? Когато някой пусна линка, направо ми излязоха зарчетата и започнах да играя ежедневно. Simple Smile При предишни игри влизах с имейл.

За Юсерин бях абонирала и себе си, и дъщеря ми. Само тя получи измивен гел. За мен няма нищо. Simple Smile

# 1 298
  • София
Два крема за ръце по 30 грама дойде от Юсерин днес, чакам още 1
казах на майка да чака на село до адреса ако изобщо й пратят.
Скрит текст:

# 1 299
Намерих се в списъка с паричките:) поне нещо да спечеля Simple Smile
Там дали те ще се свържат с нас?

# 1 300
Днес баща ми получи кошница от Maggi, вчера му звъннаха за данни. Много са бързи.
За наградата специални благодарности на Ка Тя 644548, която регистрира бележката понеже аз не можех. Пиша го защото някои се съмняваха в добронамереността на помагащите с регистрация на бележки.

# 1 301
  • В Космоса
Печеля от форумната игра на Ариел!

# 1 302

Нова игра на Милка & Орео и в Kaufland - от 18.12.2023г. 🎅🎁

Има ли качени някъде правила/ условия  на играта

# 1 303
  • Тук и там
Днес баща ми получи кошница от Maggi, вчера му звъннаха за данни. Много са бързи.
За наградата специални благодарности на Ка Тя 644548, която регистрира бележката понеже аз не можех. Пиша го защото някои се съмняваха в добронамереността на помагащите с регистрация на бележки.

Браво, радвам се, че сте сред печелившите. Simple Smile

# 1 304
Изтеглени са късметлиите, които печелят подаръци от коледния каталог на SОphaрmacy. Това са:

rudi
Radina
Aurellia
Stella Gemella
Ssiis

Общи условия

Активация на акаунт