Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 772
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
И последната игра, която теглят днес във форума

Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 99 лв. от OUTLET CITY MODIST. Това са:

Вампирче
Woman_In_The_Wild
Chrissilicious

Честито!

# 1 321
  • Дупница
Coca cola има печеливши от 07.12.

# 1 322
  • София
Нито от форума, нито от КК, от никъде нищо Sad

# 1 323
От Петрол печеля чаша на Нескафе.Днес ми звъннаха.Аз си ползвам чашата от ma6kata,която е супер яка.Още веднъж тенкю 🫶.Дано и тази е качествена.

Честита чаша, аз съм и хвърлила око също, изглежда супер, ама мен нещо не ме теглят там. Даже се наложи да им пиша, та да се сетят да качат печелившите от третото теглене. Вчера след съобщението ми благоволиха да го направят.

# 1 324
Ако някой има излишни MB на Vivacom за подаряване, ще съм благодарна да ми пише на ЛС 🙂

# 1 325
Вили, ако можеш да изчакаш ден два ще ти пратя.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 10:18 от beki8

# 1 326
  • Сандански
В престиж от 65 награди - 37 резерви Joy
Просто прекрасно Joy

# 1 327
Браво на Престиж.
Смятайте колко нечестни играчи има всеки път! Дано и другите си вземат поука

# 1 328
И аз печеля от форумната игра на Ариел. Blush

# 1 329
Браво на организаторите за щателния контрол, така се стимулират честно играещите. Реализира се оборот, каквато е една от целите на мероприятието. Не вярвам обаче, че комбинаторите ще се откажат, все някъде ще им минат номерата.

# 1 330
Някой случайно да знае кога ще теглят печелившите от играта на Жилет в Лили, която беше до 30.11. Никъде не намирам общите условия

# 1 331
Отдавна не се бях включвала… играех в две-три игри, но сега през декември станах по-активна. Вчера спечелих ваучер във фейсбук.
Днес ми се обадиха, че съм резерва в Престиж. Искаха имена и адрес за доставка. Даже се чудех от коя игра ( после се сетих, че освен тази с две кутии Мираж, в друга не съм участвала). Видях и във форума.
Всъщност за бележка не са ме питали, но аз си използвам приложението. Вероятно от там е потвърдена.

# 1 332
И на мен ми се обадиха,но само имена и адрес искаха.

# 1 333
Някой знае ли за сребърните парички как ще се свържат с печелившите?

# 1 334
Някой знае ли за сребърните парички как ще се свържат с печелившите?
Обадиха ми се по телефона и уточнихме доставката.

Общи условия

Активация на акаунт