Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 759
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 335
Това е много хубаво с Престиж,защото наистина имаше много бележки които не са от Кауфланд.Участвах с една бележка,но не съм от резервите.Радва ме факта за справедливост.Определено ваучерите от Киндер няма да са за Коледа.

# 1 336
Някой знае ли за сребърните парички как ще се свържат с печелившите?
Обадиха ми се по телефона и уточнихме доставката.
Аз преди минута получих известие, че са ми я изпратили. Явно съм попълнила адрес при участие.

# 1 337
  • Samokov
Има ли спечелили от играта на Бушмилс? Виждам име като моето, но все още  нямам съобщение.

# 1 338
От Булсатком са много туткави. Днес ги подсетих, че още не са си раздали нарадите, но получих стандартното "очаквайте обаждане". Ако може и другите спечелили от играта им, да им драснете един мейл, току-виж са се раздвижили. Sweat Smile

# 1 339
Само да кажа, че и аз получих известие за Юсерин в приложението на Еконт, така че явно тия дни всички ще си ги получим.
Надявах се от Киндер ваучерите да дойдат преди Коледа, че да използвам за подарък за детето в градината, но явно ще се харчи догодина. В мейла пишеше до 6 седмици, та може и януари да ги изпратят.

# 1 340
  • София
Коледен календар с награди лампи

От Кока-кола ми се обадиха, дала съм домашен адрес за доставка на петъчните награди ледарка +кърпа
Попита ме може ли до офис на Спиди да ми ги изпратят, че куриерите били много претоварени
и чак догодина ще ги донесат ако е до адрес, но ако е до офис на Спиди още утре ще го изпратят.
Така че за по-бърза доставка пишете офис на Спиди.

# 1 341
Играта на Нутела до кога е?

# 1 342
  • София
Играта на Нутела до кога е?
Най-отгоре в правилата пише.

# 1 343
  • София
Mа ко, може ли снимка на тенджерата от КК?

# 1 344
Имам известие в Еконт, че са ми изпратили Ариела за една година. От Eucerin нямам все още.

# 1 345
  • София
Тези кремчета на Юсерин от къде са?

# 1 346
И аз се сещам, че бях от първите 100 в Юсерин, ама още не съм получила нищо.

Преди малко ММ спечели коледни чорапи от КК Simple Smile ще си ходим заедно с еднакви чорапки по празниците Wink

# 1 347
Честито на всички 😛
Аз да се оплача от никъде нищо 😂
важното е да сме живи и здрави !

# 1 348
Има ли спечелили от играта на Бушмилс? Виждам име като моето, но все още  нямам съобщение.
Аз съм с часовника - получих имейл в спама в края на миналата сецмица, който без малко да изтрия, изпратих си данните за доставка и оглеждам вкъщи място, където да го сложа, когато го получа.

# 1 349
Това ми излезе преди малко

Общи условия

Активация на акаунт