Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 701
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 455
Как става в Нутела? Получава ли се одобрение за бележка? Регистрирах преди малко, но нямам нищо на email.

# 1 456
И аз така, само Vanilla Mint Shake не успях да намеря, но си права за каръка, аз също не мога да го прогоня 😂
Толкова е зле, че ако майка ми не беше спечелила прахосмукачка от Чисто, щях да реша, че вече цялата фамилия са ни зачеркнали 😂
То и аз, даже такива които ги няма по магазините, но с тоз карък хич не и се надявам вече 🤷🏻♀
Имам цяла колекция от Бейлис вкусове, ако и те не ме уважат, не знам вече 😂😂😂

# 1 457
  • Под Слънцето
Как става в Нутела? Получава ли се одобрение за бележка? Регистрирах преди малко, но нямам нищо на email.

Ше чакаш

# 1 458
Ако някои иска да размени тенджерката  за термос от Кола да пише, ще  ми свърши чудесна работа за бебешките манджички, тя и червената само за това се използва.

# 1 459

Бейлис са коректни, миналата година спечелих от коледната им игра, пак беше с регистрация, но я пуснаха по-рано.Наградата беше бутилка Бейлис и две много красиви коледни декорации от Zara. Покрай тях научих какво означава истинска защита на лични данни, трябваше да изпратя личните данни в документ защитен с парола в отговор на имейла с който ме известиха за наградата, а паролата на друг посочен от тях имейл. Комуникацията беше безпроблемна, изпращането на наградата-своевременно, а самата награда беше стилно опакована в голяма брандирана кутия.❤️

# 1 460
Писах на фирмата, която организира играта на Logitech и почти веднага ми отговориха, че е имало много фалшиви регистрации и затова са се забавили с печелившите. Качиха ги и естествено ме няма както винаги

# 1 461
Скрит текст:
И аз така, само Vanilla Mint Shake не успях да намеря, но си права за каръка, аз също не мога да го прогоня 😂
Толкова е зле, че ако майка ми не беше спечелила прахосмукачка от Чисто, щях да реша, че вече цялата фамилия са ни зачеркнали 😂
То и аз, даже такива които ги няма по магазините, но с тоз карък хич не и се надявам вече 🤷🏻♀

Тя пък една прахосмукачка. Можеше да дадат още някой лев и да изпратят тази,която става и за мокро чистене.
Не се оплаквам,просто се размечтах.Ето я иначе,ако някой се е чудил каква е.

# 1 462
Ако някой се интересува от възглавничка та на Емека може да ми пише на лично за размяна

# 1 463
Ето една лесна печалба за любителите на котки 😍
Само трябва да регистрирате, че имате коте под 12 месеца
https://myroyalcanin.bg/?utm_campaign=2023Q4-rc-bg-conversion-Ot … xNA3O-3q1hnO5R6YS

# 1 464
Днес пристигна зъбния душ от играта на Астера! Simple Smile Пак бих се включила в тяхна  игра.

# 1 465
Някой да си е получил наградата (регионална или голяма) от Знания за натура 2000 (трети национален онлайн конкурс) след като е получил смс, че е спечелил (в случая смс е от 06.11.2023 г.)?

# 1 466
Някой да си е получил наградата (регионална или голяма) от Знания за натура 2000 (трети национален онлайн конкурс) след като е получил смс, че е спечелил (в случая смс е от 06.11.2023 г.)?
Да,аз и още доста потребители бяха писали,че са си ги получили.Моята батерия пристигна на 22.11

# 1 467
Да,аз и още доста потребители бяха писали,че са си ги получили.Моята батерия пристигна на 22.11

Регионална или голяма награда (лаптоп, фотоапарат, телефон, таблет) дали е получил някой? И къде мога да видя потребителите, които са писали, че са си получили наградата?

# 1 468

Регионална или голяма награда (лаптоп, фотоапарат, телефон, таблет) дали е получил някой? И къде мога да видя потребителите, които са писали, че са си получили наградата?
Печелившите с таблетите се похвалиха още преди нас с преносимите батерии.
Най-добре е да се свържете с Натура 2000

# 1 469
  • София
Днес пристигна зъбния душ от играта на Астера! Simple Smile Пак бих се включила в тяхна  игра.
Кой куриер ги носи?
Има ли смс или обаждане или направо звънят като са пред адреса?

Общи условия

Активация на акаунт